Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το x6 για μικρό παιδάκι για να παίζει κανένα mario και κανένα mame αντί να πιάνει το κινητό και να βλέπει - παίζει βλακείες κάνει; Λειτουργεί απευθείας χωρίς σκάλισμα (είναι για δωράκι γι'αυτό).

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/11/2024 στις 11:54 ΜΜ, -WISE- είπε

Επίσης, παρα πολύ καλή τιμή στο Bangood το RGB10 Max3 στα 58 ευρώ και μάλιστα η πλούσια έκδοση 16+128gb.

Αν κάποιος σκέφτεται να δαπανήσει λεφτά για το Trimui Smart Pro, πάει στο RGB10 με κλειστά μάτια αφού μιλάμε για συνολικά καλύτερη συσκευή. 

Αποφάσισα να το αγοράσω διαβάζοντας τα σχόλια των παιδιών από κάτω αλλά κατά την πληρωμή με έκοψε η τράπεζα..Δεν ξέρω το γιατί.Μιλησα με την εξυπηρέτηση τους(Βangood)και δυστυχώς δεν γίνεται κάτι να ξαναπροσπαθήσω παρά μόνο να το αγοράσω στην τιμή που έχει τώρα.103€.Οποτε πάω για το επόμενο το rg40xxh.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Το x6 για μικρό παιδάκι για να παίζει κανένα mario και κανένα mame αντί να πιάνει το κινητό και να βλέπει - παίζει βλακείες κάνει; Λειτουργεί απευθείας χωρίς σκάλισμα (είναι για δωράκι γι'αυτό).

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά πρώτο μήνυμα που βγάζει στο google όταν το ψάχνω είναι:

41 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Αποφάσισα να το αγοράσω διαβάζοντας τα σχόλια των παιδιών από κάτω αλλά κατά την πληρωμή με έκοψε η τράπεζα..Δεν ξέρω το γιατί.Μιλησα με την εξυπηρέτηση τους(Βangood)και δυστυχώς δεν γίνεται κάτι να ξαναπροσπαθήσω παρά μόνο να το αγοράσω στην τιμή που έχει τώρα.103€.Οποτε πάω για το επόμενο το rg40xxh.

Δεν μας τα λέει καλά τελευταία το Bangood...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος ψάχνει για πολύ καλό και οικονομικό κονσολάκι και έχει κάποια coins για ξόδεμα, στο Ali παίζει σε ιστορικό χαμηλό ένα από τα καλύτερα 3,5αρια στην κατηγορία του.  RGB10X στα 35 ευρώ. 

Screenshot_20241124_093002_AliExpress.jpg

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, -WISE- said:

Αν κάποιος ψάχνει για πολύ καλό και οικονομικό κονσολάκι και έχει κάποια coins για ξόδεμα, στο Ali παίζει σε ιστορικό χαμηλό ένα από τα καλύτερα 3,5αρια στην κατηγορία του.  RGB10X στα 35 ευρώ. 

Screenshot_20241124_093002_AliExpress.jpg

Link?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε

Link?

Σου βρήκα ακόμα καλύτερο deal

Η 64άρα έκδοση μάλιστα έρχεται με παιχνίδια! Σε εμένα τουλάχιστον είχε μέσα.

Μπες στο κατάστημα και πάρε κουπονακι 1 ευρώ που δίνει. Συν το κουπόνι του Ali συν τα coins, είναι τσάμπα το συγκεκριμένο. 

Μεγεια σου. 😄

Screenshot_20241124_123336_AliExpress.jpg

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, -WISE- είπε

Η 64άρα έκδοση μάλιστα έρχεται με παιχνίδια! Σε εμένα τουλάχιστον είχε μέσα.

Καλησπέρα φίλε μου. Σε πόσες μέρες περίπου σου ήρθε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Koba33 είπε

Καλησπέρα φίλε μου. Σε πόσες μέρες περίπου σου ήρθε;

Εγώ το είχα πάρει απευθείας από το επίσημο site της Powkiddy.

Από Ali κάνει συνήθως καμιά 20αρια μέρες 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Εγώ το είχα πάρει απευθείας από το επίσημο site της Powkiddy.

Από Ali κάνει συνήθως καμιά 20αρια μέρες 

Εχω κάποιες ερωτήσεις, αν δεν είναι πρόβλημα.😊

1/ Απο το επίσημο site είναι μικρότερος ο χρόνος παραλαβής;

2/ Συμφέρει οικονομικά να το πάρει κανείς απο το επίσημο site; (διαφορές τις τάξης των 10€ θεωρώ οτι είναι αμελητέες, δεδομένου οτι το αγοράζεις απο το επίσημο κατάστημα)

3/ Μπορούμε να προσθέσουμε roms εμείς κι αν ναι με ποιον τρόπο; Βάζεις φερ' ειπείν την SD κάρτα σε άλλη συσκευή (pc, laptop κλπ) και προσθέτεις αρχεία στους εκάστοτε φακέλους;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Koba33 είπε

Εχω κάποιες ερωτήσεις, αν δεν είναι πρόβλημα.😊

1/ Απο το επίσημο site είναι μικρότερος ο χρόνος παραλαβής;

2/ Συμφέρει οικονομικά να το πάρει κανείς απο το επίσημο site; (διαφορές τις τάξης των 10€ θεωρώ οτι είναι αμελητέες, δεδομένου οτι το αγοράζεις απο το επίσημο κατάστημα)

3/ Μπορούμε να προσθέσουμε roms εμείς κι αν ναι με ποιον τρόπο; Βάζεις φερ' ειπείν την SD κάρτα σε άλλη συσκευή (pc, laptop κλπ) και προσθέτεις αρχεία στους εκάστοτε φακέλους;

1)Από το site μου έκανε λιγότερο η αλήθεια είναι. Κάνα 15ημερο μαξ.

2) Κοίτα. Τα 10 ευρώ στα 30 είναι το 1/3. Οπότε δεν το θεωρώ μικρό ποσό. Ακόμα και αν περίμενα ένα μήνα από το Ali να έρθει. Επίσης,  στο site οταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου βάζει κάποια  taxes/μεταφορικά. Είδες αν τελικά αυξάνεται αρκετά το ποσό από το επίσημο site?

Πάντως από την Κίνα έρχονται και τα δύο. Σίγουρα είναι πιο έμπιστο το επίσημο site σε σχέση με ένα ραντομ μαγαζάκι στο Ali. Αν πάντως πάθει κάτι αντε βρες άκρη και στις 2 περιπτώσεις. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

2) Κοίτα. Τα 10 ευρώ στα 30 είναι το 1/3. Οπότε δεν το θεωρώ μικρό ποσό. Ακόμα και αν περίμενα ένα μήνα από το Ali να έρθει. Επίσης,  στο site οταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου βάζει κάποια  taxes/μεταφορικά. Είδες αν τελικά αυξάνεται αρκετά το ποσό από το επίσημο site?

Πάντως από την Κίνα έρχονται και τα δύο. Σίγουρα είναι πιο έμπιστο το επίσημο site σε σχέση με ένα ραντομ μαγαζάκι στο Ali. Αν πάντως πάθει κάτι αντε βρες άκρη και στις 2 περιπτώσεις. 

Οπως το θέτεις για το ποσό δεν έχεις άδικο, αλλά το επίσημο κατάστημα εμπνέει πάντα μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απο ενα store στο Ali, οπότε αν είναι διαχειρίσιμα μεγαλύτερο το κόστος το σκέφτεσαι.

Κοίτα επειδή έκανα την έρευνα μου με τα μεταφορικά το πληρώνω πολύ παραπάνω απ' οτι στο Ali, στο οποίο έχω και κουπόνι για 6€ έκπτωση. Το θέμα είναι οτι δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι απο τα κινεζομάγαζα και είμαι κάπως επιφυλακτικός. Στην Ελληνική αγορά το βρήκα αλλά είναι κλοπή, μιλάμε για 100€ περισσότερα απο την τελική τιμή στο Ali.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2024 στις 11:20 ΠΜ, -WISE- είπε

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά πρώτο μήνυμα που βγάζει στο google όταν το ψάχνω είναι:

Δεν μας τα λέει καλά τελευταία το Bangood...

Τσίμπησα ένα rg40xxh τελικά από Geekbuying στα 70€.64gb με 128gb .Δε το βρήκα πουθενά πιο φθηνά με αυτές τις κάρτες.Για να δούμε.Μου αρέσει πολύ το σχήμα του.Σε μπλε χρώμα.

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Τσίμπησα ένα rg40xxh τελικά από Geekbuying στα 70€.16gb με 128gb .Δε το βρήκα πουθενά πιο φθηνά με αυτές τις κάρτες.Για να δούμε.Μου αρέσει πολύ το σχήμα του.Σε μπλε χρώμα.

με γεια, καλή τιμούλα κ πολύ καλή κονσολιτσα με την 4αρα οθόνη, με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο. 

Θα την έχεις και σε tv όπως θες, κομπλέ. 

υγ. πάρε adapter minihdmi αρσενικό σε hdmi θηλυκό για την σύνδεση της. 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Τσίμπησα ένα rg40xxh τελικά από Geekbuying στα 70€.16gb με 128gb .Δε το βρήκα πουθενά πιο φθηνά με αυτές τις κάρτες.Για να δούμε.Μου αρέσει πολύ το σχήμα του.Σε μπλε χρώμα.

Και εγώ το σκέφτομαι για το RG40xxH, αν και το TSP με έψησε πάρα πολύ για το crossmix OS και για την οθόνη του, αλλά το RG έχει την σύνδεση με την tv και ασύρματα. 
θα περιμένω μέχρι την παρασκευή να δω αν θα βγάλουν καμία προσφορά λόγο Black Friday 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...