Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Ρε σεις ας τον σταματήσει κάποιος, μας έχει φαληρισει . Ένα μπανάκι να γλιτώσουμε

Απόκρυψη περιεχομένων

😂🤣😂

Τι οθοναρα είναι αυτή;

Ααα την έχεις τρελά με τις οθόνες εσύ βλέπω (έτσι είμαι και εγώ) .. Δεν σε καλύπτει το rg35xx? Εγώ το βρίσκω υπέροχο για τα κυβικά του 😎😎

• Like 1
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Ααα την έχεις τρελά με τις οθόνες εσύ βλέπω (έτσι είμαι και εγώ) .. Δεν σε καλύπτει το rg35xx? Εγώ το βρίσκω υπέροχο για τα κυβικά του 😎😎

Είναι τέλειο δεν το συζητώ. Η οθοναρα όμως και το form factor του rg503 με βάζουν σε σοβαρές σκέψεις για αγορά. Εχει και έκπτωση στο επίσημο site.

Αν έπαιζε και Xbox Cloud μάλλον το είχα πάρει χθές 

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση πάνω σε προηγούμενο ποστ. Για να συνδέσεις Bluetooth χειριστήριο ή RF και tv, δε βολεύει να πάρεις κανένα android box με 50€ ξέρω γω κ να είσαι άνετος; 

Το handheld είναι handheld κυρίως και αυτός ο προορισμός του εκτιμώ για να το χαρείς. Δεν θα το ζόριζα με tv output. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Είναι τέλειο δεν το συζητώ. Η οθοναρα όμως και το form factor του rg503 με βάζουν σε σοβαρές σκέψεις για αγορά. Εχει και έκπτωση στο επίσημο site.

Αν έπαιζε και Xbox Cloud μάλλον το είχα πάρει χθές 

Παίρνει moonlight streaming με Arkos.. Και γιατί δεν δίνεις λίγα παραπάνω να χτυπήσεις το rg505.. Και αυτό oled οθόνη έχει με καλύτερα specs και android ότι πρέπει για xbox cloud.. Είναι το αδερφάκι του rp3+ σε specs και το βρίσκεις πιο φθηνά.. 

ΥΓ. Μην κάνεις λάθος και παραγγείλεις από την επίσημη σελίδα της anbernic μέσο Κίνας.. Έχει τελωνείο.. 

13 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Ερώτηση πάνω σε προηγούμενο ποστ. Για να συνδέσεις Bluetooth χειριστήριο ή RF και tv, δε βολεύει να πάρεις κανένα android box με 50€ ξέρω γω κ να είσαι άνετος; 

Το handheld είναι handheld κυρίως και αυτός ο προορισμός του εκτιμώ για να το χαρείς. Δεν θα το ζόριζα με tv output. 

Εννοείται καλύτερη λύση είναι ένα tv Box με emulec ή ακόμα καλύτερα ένα Mini pc με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με batocera για σύνδεση σε tv.. Και εγώ είμαι της ίδιας άποψης ότι τα handheld consoles είναι για να παίζεις στο χέρι, εκεί είναι η μαγεία τους .. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Παίρνει moonlight streaming με Arkos.. Και γιατί δεν δίνεις λίγα παραπάνω να χτυπήσεις το rg505.. Και αυτό oled οθόνη έχει με καλύτερα specs και android ότι πρέπει για xbox cloud.. Είναι το αδερφάκι του rp3+ σε specs και το βρίσκεις πιο φθηνά.. 

Εννοείται καλύτερη λύση είναι ένα tv Box με emulec ή ακόμα καλύτερα ένα Mini pc με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με batocera για σύνδεση σε tv.. Και εγώ είμαι της ίδιας άποψης ότι τα handheld consoles είναι για να παίζεις στο χέρι, εκεί είναι η μαγεία τους .. 

Τούμπανο μεν αλλα κοστίζει αρκετά παραπάνω από αυτό που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Τούμπανο μεν αλλα κοστίζει αρκετά παραπάνω από αυτό που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω 

Το είχε το Geekbuying πρόσφατα στα 155 ευρώ το rg505 , πάρα πολύ καλή τιμή.. Ααα σου το έγραψα και από πάνω, ποτέ παραγγελία από το επίσημο site της anbernic από Κίνα αποστολή, έχει τελωνείο.. Μόνο αν το έχει από Ευρωπαϊκή αποθήκη.. Όπως και με την επίσημη σελίδα του retroid pocket έχουμε θέμα με τελωνείο.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

το μαυρο επεσε στα χερια μου προσφατα και το ειδα σε ενα παιδι. παρα πολυ ομορφο κ φαινεται να εχει πολυ ωραια κατασκευη.

To περιμένω πως και πως φίλε μου. Θα είναι το ultimate travel buddy! Ημουν πριν κανα διμηνο ετοιμμος για το Anbernic γιατι το απλο Miyoo παραηταν μικρο για τα χερια μου αλλα μολις εμαθα οτι θα βγει σε Miyoo Mini Plus λεω αξιζει την αναμονή. 

Το γκρι θα το βάλω και αγγελία εδώ στο insomnia γιατί ξέρω πόσο δυσεύρετα είναι τα Miyoo Mini+ και πόσο μάλλον στην βασική τους τιμή χωρίς καπέλο. 

Δημοσ.

Πρόσφατα προσπάθησα να παίξω με emulator σε pc parasite eve και dino crisis. Τα κατάφερα, ήταν ικανοποιητική εμπειρία αλλά θέλω κάτι πιο φορητό μετά από όσα διάβασα στο παρόν νήμα. 

Θα ήθελα να παίζει λοιπόν ps1, δε θα με χάλαγε κανένα gamecube, έτσι για τα zelda αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλω μεγαλύτερη οθόνη από τις 3,5" που διαβάζω. 

Επίσης θέλω να ασχοληθώ όσο λιγότερο γίνεται με σπασίματα, χακαρισματα, κατεβάσματα κλπ. Πόσο plug and play είναι αυτές οι κονσολιτσες; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, james9tito είπε

Πρόσφατα προσπάθησα να παίξω με emulator σε pc parasite eve και dino crisis. Τα κατάφερα, ήταν ικανοποιητική εμπειρία αλλά θέλω κάτι πιο φορητό μετά από όσα διάβασα στο παρόν νήμα. 

Θα ήθελα να παίζει λοιπόν ps1, δε θα με χάλαγε κανένα gamecube, έτσι για τα zelda αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλω μεγαλύτερη οθόνη από τις 3,5" που διαβάζω. 

Επίσης θέλω να ασχοληθώ όσο λιγότερο γίνεται με σπασίματα, χακαρισματα, κατεβάσματα κλπ. Πόσο plug and play είναι αυτές οι κονσολιτσες; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου! 

Για να παίξεις gamecube πας σε retroid pocket 3 plus 4,7 ίντσες , anbernic rg505 4,95 ίντσες.. Και τα δύο είναι με android λογισμικό δηλαδή θέλει σεταρισμα και ψάξιμο αρκετό.. Αν συμβιβάζεσαι μέχρι ps1 στις 3.5 ίντσες όμως, πας εύκολα στο vfm rg35xx 😎

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagosvts7 είπε

Για να παίξεις gamecube πας σε retroid pocket 3 plus 4,7 ίντσες , anbernic rg505 4,95 ίντσες.. Και τα δύο είναι με android λογισμικό δηλαδή θέλει σεταρισμα και ψάξιμο αρκετό.. Αν συμβιβάζεσαι μέχρι ps1 στις 3.5 ίντσες όμως, πας εύκολα στο vfm rg35xx 😎

Τιμές? Για να ξέρω αν αξιζει τον κόπο. Θέλω να πω είχα σπασμένο switch και το έδωσα, δεν υπάρχει πια τόσος χρόνος ελεύθερος, όποτε δεν θα δώσω 300 ευρώ όσο και αν αγαπάω τα parasite eve πχ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, james9tito είπε

Τιμές? Για να ξέρω αν αξιζει τον κόπο. Θέλω να πω είχα σπασμένο switch και το έδωσα, δεν υπάρχει πια τόσος χρόνος ελεύθερος, όποτε δεν θα δώσω 300 ευρώ όσο και αν αγαπάω τα parasite eve πχ. 

Το rg35xx 50 με 60 ευρώ.. Το rg505 160 με 190 ευρώ και το retroid pocket 3 plus 220 ευρώ πάνω κάτω .. 

Δημοσ.

Εκτος αν εχεις κανενα κινητο με ικανοποιητικο επεξεργαστη οποτε στην αναγκη δοκιμαζεις και εκει με καποιο telescopic gamepad αν δε θελεις να μπεις σε εξοδα

Βεβαια δεν εχει το ιδιο feeling αλλα στην αναγκη...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Το rg35xx 50 με 60 ευρώ.. Το rg505 160 με 190 ευρώ και το retroid pocket 3 plus 220 ευρώ πάνω κάτω .. 

Ωραια. Το rg505 μου φαινεται τιμια περιπτωση εφοσον θα εχω ps1, psp, gc οπως λες. Απο που αγοραζω? Και αν δεν ειναι κοπος επειδη μου ειπες χρειαζεται σεταρισμα και ψαξιμο υπαρχει καπου η διαδικασια? Πιστευα παντως οτι τα βγαζουν ετοιμα αυτα τα handhelds και χρειαζεται μονο να περασεις τα παιχνιδια ή να τα κατεβασεις τελος παντων 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Ωραια. Το rg505 μου φαινεται τιμια περιπτωση εφοσον θα εχω ps1, psp, gc οπως λες. Απο που αγοραζω? Και αν δεν ειναι κοπος επειδη μου ειπες χρειαζεται σεταρισμα και ψαξιμο υπαρχει καπου η διαδικασια? Πιστευα παντως οτι τα βγαζουν ετοιμα αυτα τα handhelds και χρειαζεται μονο να περασεις τα παιχνιδια ή να τα κατεβασεις τελος παντων 

https://www.geekbuying.com/item/ANBERNIC-RG505-Handheld-Game-Console-4-128GB-Grey-519029.html

priority line παντα... η διαδικασια σεταρισματος δεν ειναι κατι το δυσκολο με ενα δυο βιντεακια στο you tube και με καποιον καλο οδηγο θα εισαι οκ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...