Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

vagosvts7
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε λίγες μέρες περιμένω το r36, αν δεν θέλω να αλλάξω λειτουργικό ή οτιδήποτε άλλο αρκεί να κάνω clone την κάρτα του σε μια άλλη και θα παίξει κανονικά;

Θα μπορούσα και απλά να κρατήσω ένα αντίγραφο της κάρτας που έχει από το εργοστάσιο και όταν κι αν χαλάσει να το επαναφέρω σε μια καινούργια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Πανέμορφο, πολύ κοντά σε αυτό που ζητάω εδώ και τόσο καιρό. Εάν είχε μια ίντσα μεγαλύτερη οθόνη, θα μιλάγαμε για ακριβώς αυτό που έχω σκιστεί να ζητάω.

Το θέμα είναι σε τι τιμούλα να το υπολογίζουμε; Θα ήθελα να το δω στα 350, αλλά νομίζω θα πάει στα 400 τελικά. 

Θεωρώ αυτονόητο ότι μιλάμε για Android machine, έτσι;

350; 

Lodovica Comello Reaction GIF by Italia's Got Talent

More like 450...

• Moderators
1 hour ago, Bourdoulas said:

350; 

Lodovica Comello Reaction GIF by Italia's Got Talent

More like 450...

Το θέμα είναι να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με το Steam Deck ή το Switch.

Ας το βάλουν και 800 τότε, να κοντράρουν το PS5 Pro.

• Like 1

50 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το θέμα είναι να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με το Steam Deck ή το Switch.

Ας το βάλουν και 800 τότε, να κοντράρουν το PS5 Pro.

Δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Όπως καμία σχέση δεν έχει το Deck με το Switch.

Διαφορετικά παιχνίδια παίζεις και στα τρία. Το ένα είναι PC , το άλλο κανονική κονσόλα και το Ayn ένα μεγάλο κινητό με χειριστήρια.

Δεν τίθεται θέμα να βρίσκεται κάποιος ανάμεσα και στα τρία. Το καθένα κάνει διαφορετική δουλειά και καλύπτει άλλες ανάγκες.

Απλά το Deck είναι πιο ολοκληρωμένο μηχάνημα και μπαίνει στα λημέρια των άλλων δύο.

Σαν να συγκρίνεις διαφορετικους τύπους αυτοκινήτων. Ναι μεν έχουν 4 ροδες αλλά εξυπηρετούν διαφορετικά πράγματα.

Εδώ έβαλαν 300+ το mini , φαντάσου αυτό.

• Like 2

• Moderators
8 hours ago, Bourdoulas said:

Σαν να συγκρίνεις διαφορετικους τύπους αυτοκινήτων. Ναι μεν έχουν 4 ροδες αλλά εξυπηρετούν διαφορετικά πράγματα.

Ακριβώς, όλα είναι αυτοκίνητα, κάνουν το ίδιο πράγμα πάνω κάτω, απλά με διαφορετικό τρόπο. 

Άρα άμα βάλουμε το 500αρακι στην τιμή ενός Χ1, κανείς δεν θα προτιμήσει το 500αρακι. :)

12 ώρες πριν, zio10 είπε

Σε λίγες μέρες περιμένω το r36, αν δεν θέλω να αλλάξω λειτουργικό ή οτιδήποτε άλλο αρκεί να κάνω clone την κάρτα του σε μια άλλη και θα παίξει κανονικά;

Θα μπορούσα και απλά να κρατήσω ένα αντίγραφο της κάρτας που έχει από το εργοστάσιο και όταν κι αν χαλάσει να το επαναφέρω σε μια καινούργια;

Ναι. Άλλαξε την κάρτα μνήμης με μία καλή, κάντην clone και κράτα την άλλη για backup.

Με το καλό να παραλάβεις. :)

• Thanks 1

1 hour ago, NickTG said:

Έχουμε γνώμη για το gshopper? 

Έχω βρει το RG40XX H λίγο κάτω από 60€ και το σκέφτομαι. 

Έχω αγοράσει, δεν είχα πρόβλημα.

• Thanks 1

Χάζευα τώρα το κλασικό sheet που λέει τι μπορεί να παίξει το κάθε κονσολάκι και τα άτιμα τα  ΑYANEO σηκώνουν τα πάντα στο full. Eίναι οι ναυαρχίδες των retro consoles. Φυσικά, με τι κόστος...

• Thanks 1

3 hours ago, NickTG said:

Έχουμε γνώμη για το gshopper? 

Έχω βρει το RG40XX H λίγο κάτω από 60€ και το σκέφτομαι. 

Στα 76 το βλέπω τώρα - εκτός κι αν έχεις κανένα κουπόνι... 73 το τσίμπησα στις 10 του μήνα από Ali, και χθες απογειώθηκε το αεροπλάνο.

14 minutes ago, Marcos_Aurilius said:

Στα 76 το βλέπω τώρα - εκτός κι αν έχεις κανένα κουπόνι... 73 το τσίμπησα στις 10 του μήνα από Ali, και χθες απογειώθηκε το αεροπλάνο.

Τελικά βγήκε 60 και κάτι ψιλά. 

Έβαλα το κουπόνι: 

DPF20OFF

• Like 1

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Ακριβώς, όλα είναι αυτοκίνητα, κάνουν το ίδιο πράγμα πάνω κάτω, απλά με διαφορετικό τρόπο. 

Άρα άμα βάλουμε το 500αρακι στην τιμή ενός Χ1, κανείς δεν θα προτιμήσει το 500αρακι. :)

Δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί αν εγώ θέλω να κυκλοφορώ στο κέντρο καλύτερα να το πετάξω στα σκουπίδια το Χ1. Το κάθε τι έχει τον σκοπό του και την χρήση του. Anyways. Ας ελπίσουμε σε μια καλη τιμή και στην Valve να κάνει κάποια στιγμή το θαύμα της και να φέρει το PC gaming στην arm αρχιτεκτονική.

Σκέψου τι παπάδες θα κάνεις με το συγκεκριμένο μηχάνημα.

• Like 1

• Moderators
Just now, Bourdoulas said:

Δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί αν εγώ θέλω να κυκλοφορώ στο κέντρο καλύτερα να το πετάξω στα σκουπίδια το Χ1. Το κάθε τι έχει τον σκοπό του και την χρήση του. Anyways. Ας ελπίσουμε σε μια καλη τιμή και στην Valve να κάνει κάποια στιγμή το θαύμα της και να φέρει το PC gaming στην arm αρχιτεκτονική.

Σκέψου τι παπάδες θα κάνεις με το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Περισσότερο προσβλέπω σε MS μεριά. Δεν ξέρω, το άνοιγμα του xCloud στα owned games μας, μου μυρίζει ότι προετοιμάζουν το έδαφος για φορητό XBOX.

5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Περισσότερο προσβλέπω σε MS μεριά. Δεν ξέρω, το άνοιγμα του xCloud στα owned games μας, μου μυρίζει ότι προετοιμάζουν το έδαφος για φορητό XBOX.

Μακάρι αλλά δυστυχώς η MS κάνει δύο βήματα μπροστά και δέκα πίσω τα τελευταία χρόνια.

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...