Προς το περιεχόμενο

Retro Handhelds (Anbernic/Retroid/Powkiddy/κ.α)

vagosvts7
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GreeKar98K,
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα ανοίγει ξανά, γράφω πιο αναλυτικά το τι αφορά και τους κανόνες που θα το διέπουν (πέραν των κανόνων που ισχύουν forum-wide), οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται με ευλάβεια:

• On-topic είναι η κουβέντα γύρω από τα διάφορα ρετρό handheld μηχανήματα που κυκλοφορούν, κυρίως από Κίνα μεριά. 
  • On-topic είναι η κουβέντα γύρω από το σετάρισμα των OS των συσκευών αυτών, χωρίς να υπάρχει ουδεμία αναφορά πάνω σε συγκεκριμένα games, σε roms ή σε BIOS.
  • Το νήμα δεν προσφέρεται για υποστήριξη πάνω στο retroarch, μην αναλώνεστε εκεί γιατί η κουβέντα για τα cores ή το content οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κουβέντα για roms και BIOS. Υπάρχουν ολόκληρα wikis που καλύπτουν εκτενέστατα το retroarch.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά links που περιέχουν πειρατικό περιεχόμενο (roms, BIOS κλπ) είτε άμεσα, είτε έμμεσα.
  • Εννοείται ότι απαγορεύονται ρητά και κατηγορηματικά οι ερωτήσεις προς αναζήτηση πειρατικού περιεχομένου ή προς συμβουλευτικής σχετικά με πειρατικό περιεχόμενο, ακόμα και μετά «από συνεννόηση μέσω ΠΜ».

Επειδή τα ρετρό μηχανάκια εμπίπτουν σε ευαίσθητη κατηγορία, εάν δείτε κάποιο μέλος να παρεκτρέπεται με το μήνυμά του, είτε του στέλνετε απευθείας ΠΜ για να το διορθώσει, είτε στέλνετε αναφορά και το αναλαμβάνουν οι συντονιστές.

Αν έχετε κάποια απορία, μου στέλνετε ΠΜ. Κατά κανόνα πάντως, αν έχετε αμφιβολία σχετικά με το αν πρέπει να ποστάρετε κάτι, τότε το πιθανότερο είναι ότι απαγορεύεται να το ποστάρετε.

Αυτά τα απλά. Τα τηρείτε και το νήμα δεν θα ξανακλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 5/10/2024 στις 7:01 ΜΜ, IKARIWTHS είπε

Κακλησπερα παιδια,μπορει καποιος γνωστης να μου στειλει λινκ για να αγοραςσω απο το εξωτερικο το trimiu smart pro στην χαμηλοτερη τιμη?

Με μια αναζήτηση στο Aliexpress σου βγάζει ένα με 58-59 ευρώ, χιλιάδες πωλήσεις και δωρεάν shipping.

Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμη αλλά τα κοιτάω καθημερινά και αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων εβδομάδων.

Αν δεν το βρεις πες μου να στο στείλω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, skritikos είπε

Με μια αναζήτηση στο Aliexpress σου βγάζει ένα με 58-59 ευρώ, χιλιάδες πωλήσεις και δωρεάν shipping.

Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμη αλλά τα κοιτάω καθημερινά και αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή των τελευταίων εβδομάδων.

Αν δεν το βρεις πες μου να στο στείλω.

Μόλις έβαλα το Trimui Smart Pro παραγγελία για 40 ευρώ (retro/gray color & no card)!

Τρελό εύρημα 🤩

Επεξ/σία από skritikos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, skritikos είπε

Μόλις έβαλα το Trimui Smart Pro παραγγελία για 40 ευρώ (retro/gray color & no card)!

Τρελό εύρημα 🤩

Link φίλε να φάμε κι εμείς! 🤣

--Update

Το βρήκα κι εγώ, stone's store aliexpress.

Ζω κι επίσημα τη μέρα της μαρμότας 😁 Πριν λίγες μέρες ίδια συζήτηση για το r36s για το ίδιο κατάστημα, χωρίς feedback τότε αλλά τώρα χωρίς store credibility. Φυσικά μπορεί κι ελπίζω να είμαι λάθος.

Επεξ/σία από stelios91

25 λεπτά πριν, stelios91 είπε

Link φίλε να φάμε κι εμείς! 🤣

--Update

Το βρήκα κι εγώ, stone's store aliexpress.

Ζω κι επίσημα τη μέρα της μαρμότας 😁 Πριν λίγες μέρες ίδια συζήτηση για το r36s για το ίδιο κατάστημα, χωρίς feedback τότε αλλά τώρα χωρίς store credibility. Φυσικά μπορεί κι ελπίζω να είμαι λάθος.

BOYHOM store, από τα Choices του AliExpress.

Δυστυχώς φαίνεται να μην ισχύει πια! Η δική μου παραγγελία έχει περαστεί πάντως.

Σίγουρα έχει απαντηθεί, στο Ali με τελωνείο τι παίζει;

είναι όπως στο ebay που πληρώνεις ΦΠΑ και το αν θα φέρει σήμανση με τον κωδικό EORI  ή οτιδήποτε άλλο εξαρτάται από τον πωλητή;

1 hour ago, Havik said:

Σίγουρα έχει απαντηθεί, στο Ali με τελωνείο τι παίζει;

είναι όπως στο ebay που πληρώνεις ΦΠΑ και το αν θα φέρει σήμανση με τον κωδικό EORI  ή οτιδήποτε άλλο εξαρτάται από τον πωλητή;

μέχρι του ποσού των 180 ευρω,αν δεν κανω λαθος, με τον ΦΠΑ δεν εχεις τελωνειο

• Thanks 1

15 ώρες πριν, stefanos_th είπε

καλυτερα να το  βρειτεε  με 50 ευρω  κ να  ερθει    ,

παρα να πεταξετε 40  στον ειρηνικο    ωκεανο    .

Τι εννοείς? Είναι ένας από τους μεγαλύτερους retro seller στο AliExpress, και η αποστολή είναι proteceted από το Choice πρόγραμμα του AliExpress. Έχουν ήδη δώσει αποστολή σε max 9 days από χθες και παραλαβή Ελλάδα ως τις 22/10 το αργότερο.

Από ότι βλέπω στο Reddit δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν τέτοιο sale για το Trimui Smart Pro.

Επίσης για το μικρό Smart,  που χθες το είχανε 28 ευρώ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, zio10 said:

Χθές μου εμφάνισε ένα τέτοιο στο ali, ωραίο φαινεται! Έχει κανείς κάτι τέτοιο; powkiddy a13.

Powkiddy-A13-Open-Source-Video-Game-Console-426634-0._w500_.jpg.a3eead30d584e42025c9e7b00940ed01.jpg

έχω το ps5000 και το 7000 είναι ίδια σε specs αλλά handheld, οπότε μπορώ να μιλήσω μόνο για τις επιδόσεις που αν περάσεις batocera τρέχει μέχρι και psp, saturn και dreamcast με αρκετές υποχωρήσεις. Τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι αρκετά παλιά, το ορίτζιναλ firmware είναι χάλια. Το form factor του  είναι μοναδικό, καθώς δεν θυμάμαι να είχε βγει κάτι πριν σαn arcade bartop , αλλά ούτε και μετά μιας και δεν είχε συνέχεια με αναβαθμισμένο μοντέλο. Θα το έπαιρνα μόνο αν ήθελα μια arcade αίσθηση που δίνει το σχήμα του και μόνο με την προϋπόθεση να του περάσω batocera

Επεξ/σία από pollop
  • Like 1
  • Thanks 1

16 λεπτά πριν, pollop είπε

έχω το ps5000 και το 7000 είναι ίδια σε specs αλλά handheld, οπότε μπορώ να μιλήσω μόνο για τις επιδόσεις που αν περάσεις batocera τρέχει μέχρι και psp, saturn και dreamcast με αρκετές υποχωρήσεις. Τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι αρκετά παλιά, το ορίτζιναλ firmware είναι χάλια. Το form factor του  είναι μοναδικό, καθώς δεν θυμάμαι να είχε βγει κάτι πριν σαn arcade bartop , αλλά ούτε και μετά μιας και δεν είχε συνέχεια με αναβαθμισμένο μοντέλο. Θα το έπαιρνα μόνο αν ήθελα μια arcade αίσθηση που δίνει το σχήμα του και μόνο με την προϋπόθεση να του περάσω batocera

Μόνο για τον μοχλό θα ήθελα να το δοκιμάσω, για την αίσθηση.

7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μόνο για τον μοχλό θα ήθελα να το δοκιμάσω, για την αίσθηση.

Κάτι τέτοιο μήπως θα ήταν πολύ καλύτερο;

https://www.8bitdo.com/arcade-stick/ 

• Thanks 1

ακριβώς όπως είπε ο φίλος παραπάνω, πάρε arcade stick κ ενα tablet ή συνδέσε σε tv ενα κονσολακι κινέζικο ή tv box και θα έχεις καλύτερη εμπειρία! 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...