Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλή η συζήτηση και τα στοιχεία για τα Ε της βενζινης αλλά ουσιαστικά δεν έχουν κάποιο χειροπιαστό όφελος στην περίπτωση σου

ούτε σπάνιο, ούτε ιδιαίτερο είναι το αμάξι σου ώστε να επιλέγεις το καύσιμο του. Το ιδιο αμάξι πωλείται και στην Ολλανδία, το ίδιο και στην Ελλάδα. επίσης (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) η ίδια 95αρα, ως προς τις χημικες ιδιοτητες, πωλείται και στην Ολλανδία η ίδια και στην Ελλάδα 

τώρα αν εσύ θες για κάποιο λόγο δικό σου να βάζεις 98αρα η 100αρα δικαίωμα σου

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Titos301 είπε

τι δουλεια κανετε αν επιτρεπεται;

Δεν είμαι σίγουρος πως έχει σχέση με το θέμα αλλά consultant είμαι.

16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σε BMW που δεν δουλευει καλά εγω θα ψαχνόμουν και για μπουζι,πολλαπλασιαστες ,NOx αισθητηρες,λ  .............

Εννοείται ότι παράλληλα με τις βενζίνες, ο πατέρας μου το ψάχνει με το μάστορα του στο τι άλλο μπορεί να είναι.

1 ώρα πριν, tutuyo είπε

καλή η συζήτηση και τα στοιχεία για τα Ε της βενζινης αλλά ουσιαστικά δεν έχουν κάποιο χειροπιαστό όφελος στην περίπτωση σου

ούτε σπάνιο, ούτε ιδιαίτερο είναι το αμάξι σου ώστε να επιλέγεις το καύσιμο του. Το ιδιο αμάξι πωλείται και στην Ολλανδία, το ίδιο και στην Ελλάδα. επίσης (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) η ίδια 95αρα, ως προς τις χημικες ιδιοτητες, πωλείται και στην Ολλανδία η ίδια και στην Ελλάδα 

τώρα αν εσύ θες για κάποιο λόγο δικό σου να βάζεις 98αρα η 100αρα δικαίωμα σου

Από τα παραπάνω νομίζω προκύπτει ότι ΔΕΝ είναι οι ίδιες οι 95αρες που πωλούνται Ελλάδα και Ολλανδία ως προς την περιεκτικότητα σε αιθανόλη (και ΗΒ και μάλλον και αλλού). Ολλανδία πάντως σε αντίστοιχα φόρουμ, πολύς κόσμος προτιμά όσο λιγότερη αιθανόλη σε καινούργια αυτοκίνητα για τους λόγους που αναφέρθηκαν προηγουμένως, γι'αυτό και οι εταιρίες ανακοινώνουν ότι δεν βάζουν καθόλου στις Ε5 τους. Τώρα πόσο βοηθάει στην πράξη είναι προφανώς δύσκολο να μετρηθεί και εννοείται ότι δεν θα βγάλουν όλα τα αυτοκίνητα τις ίδιες ζημιές.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...