bananasplit Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα! μου έχουν κάνει πρόταση να πάρω την κάρτα ευ club. κάποιος που να την έχει, να μας πει αν αξίζει;; ευχαριστώ!!
lector Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Την ειχα για καποιο καιρο αλλα δεν ειχα καποιο σπουδαιο οφελος. Βεβαια δε χρειαστηκα και καμια σοβαρη ιατρικη δουλεια. Μια φορα πηγα σε ενα δερματολογο για μια διαγνωση, αλλη μια σε εναν οδοντιατρο για καθαρισμο και μικροεπεμβαση, τους πληρωσα μαυρα λογικα λιγοτερα απο οσο θα επαιρναν κανονικα αλλα και παλι το κοστος της καρτας δε βγηκε. Οποτε οχι απο εμενα. 1
lalalaxi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 μαλακίες είναι αυτά ομως θα μπορουσες εδω να γραψεις τις παροχες να διαβάσουμε
bananasplit Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 καλησπέρα! Δε μου είπαν ακριβώς παροχές. Μου είπαν για εκπτώσεις σε γιατρούς και διαγνωστικά, αλλά ένας λόγος που το έψαξα παραπάνω είναι πως δε βρήκα ακριβώς τις παροχές τους..
takoulou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, bananasplit είπε καλησπέρα! Δε μου είπαν ακριβώς παροχές. Μου είπαν για εκπτώσεις σε γιατρούς και διαγνωστικά, αλλά ένας λόγος που το έψαξα παραπάνω είναι πως δε βρήκα ακριβώς τις παροχές τους.. Άστο καλύτερα.. Δεν αξίζει... Δεν παίζει αυτό για εκπτώσεις... Μόνο αν σου γράψουν εγγυημένα στο συμβόλαιο ότι θα έχεις έκπτωση πχ 30-40% τότε ναι.. Με υπογραφή τους.. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από takoulou
likoyrgos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από την συγκεκριμένη εταιρεία και μου ήταν οτι μπορώ να κάνω δωρεάν επίσκεψη σε οποιονδήποτε γιατρό ακόμη και σε επαρχία με αντίτιμο 10 € . Επίσης οτι μπορώ να κάνω εξετάσεις πχ μικροβιολογικές χωρίς να χρειάζεται χαρτί γιατρού σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό στην Ελλάδα. Τι λέτε? Έχεις πάρει κανείς πρόσφατα την κάρτα να μας πει εντυπώσεις ?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, likoyrgos είπε Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από την συγκεκριμένη εταιρεία και μου ήταν οτι μπορώ να κάνω δωρεάν επίσκεψη σε οποιονδήποτε γιατρό ακόμη και σε επαρχία με αντίτιμο 10 € . Επίσης οτι μπορώ να κάνω εξετάσεις πχ μικροβιολογικές χωρίς να χρειάζεται χαρτί γιατρού σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό στην Ελλάδα. Τι λέτε? Έχεις πάρει κανείς πρόσφατα την κάρτα να μας πει εντυπώσεις ? δωρεαν επίσκεψη με 10€ ? 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Οποιεσδήποτε εξετάσεις αιματολογικες και μικροβιολογικες με 10 ευρώ χωρίς συνταγή γιατρού. Οκ....
bananasplit Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 κοίτα, έχουν νοσοκομεία που συνεργάζονται στην Αθήνα, που πράγματι συμφέρει. για επαρχία δε θα το συνιστούσα. σε ιδιώτες γιατρούς δεν έχουν έκπτωση (κι ας λένε πως έχουν). παροχές πάντως έχουν. πχ πας για μια εξέταση χωρίς παραπεμπτικό, χωρίς τίποτα. και τα νοσοκομεία τους, που έχουν τους γιατρούς με τις δωρεάν επισκέψεις είναι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα