panosdOUG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα Έχω Cosmote Unlimited και θα πάω για περίπου 5-6 μήνες στην Κύπρο λόγο στρατολόγησης..Η ερώτηση είναι τι ακριβώς ισχύει εκεί με το πρόγραμμα μου ? Δουλεύει κανονικά η κόσμοτε εκεί η πρέπει να πάρω κυπριακό αριθμό? Υπάρχουν περιορισμοί στην κατανάλωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 On 20/12/2022 at 12:45, panosdOUG said: Καλησπέρα Έχω Cosmote Unlimited και θα πάω για περίπου 5-6 μήνες στην Κύπρο λόγο στρατολόγησης..Η ερώτηση είναι τι ακριβώς ισχύει εκεί με το πρόγραμμα μου ? Δουλεύει κανονικά η κόσμοτε εκεί η πρέπει να πάρω κυπριακό αριθμό? Υπάρχουν περιορισμοί στην κατανάλωση ? to roaming ισχυει.αλλα πρεπει να δεις αν εχεις Unlimited>τι εννοω. εχω wind κινητο με απεριοριστα data.στο εξωτερικο ομως λογο roaming δεν εχω απεριοριστα αλλα εχω 50gb to μηνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Κάτι για Vodafone έχω ακούσει ότι ισχύει αλλά από αναξιόπιστη πηγή (φορτηγατζήδες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pluss Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2022 στις 12:45 ΜΜ, panosdOUG είπε Καλησπέρα Έχω Cosmote Unlimited και θα πάω για περίπου 5-6 μήνες στην Κύπρο λόγο στρατολόγησης..Η ερώτηση είναι τι ακριβώς ισχύει εκεί με το πρόγραμμα μου ? Δουλεύει κανονικά η κόσμοτε εκεί η πρέπει να πάρω κυπριακό αριθμό? Υπάρχουν περιορισμοί στην κατανάλωση ? Μετά από 4 μήνες συνεχόμενης παραμονής σε χώρα του εξωτερικού, παύεις να έχεις τις δωρεάν παροχές του προγράμματός σου και θα αρχίσεις να χρεώνεσαι. Τουλάχιστον αυτό ισχύει επίσημα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από pluss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, pluss said: Μετά από 4 μήνες συνεχόμενης παραμονής σε χώρα του εξωτερικού, παύεις να έχεις τις δωρεάν παροχές του προγράμματός σου και θα αρχίσεις να χρεώνεσαι. Τουλάχιστον αυτό ισχύει επίσημα. να προσθεσω οτι ανεπισημα πολλοι δεν ειχαν θεμα. 3 hours ago, Aprile said: Κάτι για Vodafone έχω ακούσει ότι ισχύει αλλά από αναξιόπιστη πηγή (φορτηγατζήδες) δυστυχως δεν το ξερω.μπορει να υπαρχει περιορισμος στα giga αλλα οπως αναφερει και ο φιλος πιο πανω θεωρητικα δεν μπορεις να εχεις πχ ελληνικη sim στο εξωτερικο για απειρο χρονο. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Aprile είπε Κάτι για Vodafone έχω ακούσει ότι ισχύει αλλά από αναξιόπιστη πηγή (φορτηγατζήδες) Χάθηκε να είναι ταρίφες ρε γαμώτο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 δε γνωριζω για κοσμοτε, για βοντα καρτα μπορω να σου πω οτι δεν υπαρχει θεμα. Η βοντα ελλαδας συνεργαζεται με ΣΥΤΑ που ειναι ο τοπικος ΟΤΕ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ όλους διάβασα στους όρους και λέει πως έχω 50gb οπότε θεωρώ πως θα είναι αρκετά . Ευχαριστώ και πάλι και καλή χρονιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, panosdOUG είπε Σας ευχαριστώ όλους διάβασα στους όρους και λέει πως έχω 50gb οπότε θεωρώ πως θα είναι αρκετά . Ευχαριστώ και πάλι και καλή χρονιά! Ψάξε να δεις τι όρια κατανάλωσης / χρέωσης μπορείς να βάλεις μην σου έρθει φουσκωμένος λογαριασμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hln3 είπε Ψάξε να δεις τι όρια κατανάλωσης / χρέωσης μπορείς να βάλεις μην σου έρθει φουσκωμένος λογαριασμός Έχεις δίκιο πρέπει να το δω αυτό. Στο ίδιο πρόγραμμα έχω 3 sim η κανονική με λεπτά ομιλίας κλπ που θα βρίσκεται σε κινητό στην Ελλάδα και άλλες δύο που είναι μόνο data ( μαζί μου στην Κύπρο θα έχω αυτή που είναι μόνο για data ) Γνωρίζεις αν μπορώ να βάλω περιορισμό μόνο στην μια sim? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από panosdOUG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, panosdOUG είπε Έχεις δίκιο πρέπει να το δω αυτό. Στο ίδιο πρόγραμμα έχω 3 sim η κανονική με λεπτά ομιλίας κλπ που θα βρίσκεται σε κινητό στην Ελλάδα και άλλες δύο που είναι μόνο data ( μαζί μου στην Κύπρο θα έχω αυτή που είναι μόνο για data ) Γνωρίζεις αν μπορώ να βάλω περιορισμό μόνο στην μια sim? Δεν ξέρω τόσες λεπτομέρειες, πάντως υπάρχει δυνατότητα για όριο 150 ευρώ στην κινητή λόγω κανονισμού, ίσως να δίνει και δυνατότητα και για πιο χαμηλό όριο ο πάροχος. Βασικά εδώ γράφει πως το πήγαν στα 100 ευρώ για μηνιαίο κύκλο τιμολόγησης; https://www.ethnos.gr/greece/article/157930/symbolaiakinhthsthlefoniaspotediakoptontaixorisxreoshpoiatelhproblepontai Τώρα το πως ακριβώς εφαρμόζεται το συγκεκριμένο όριο (αν αφορά ανά σιμ ή όλες τις συνδέσεις και πόση ώρα μετά την υπέρβαση εφαρμόζεται, αυτά τα ξέρει η εξυπηρέτηση :D) Οπότε δες και τα όρια όγκου, ειδικά αν εφαρμόζονται πιο άμεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 σε πολλες εταιρειες μπορεις να ορισεις εσυ το οριο του λογαριασμου. εμενα παντως για roaming με αφηνει για 50 giga το μηνα.εδω ελλαδα εχω Unlimited. On 30/12/2022 at 19:43, panosdOUG said: Σας ευχαριστώ όλους διάβασα στους όρους και λέει πως έχω 50gb οπότε θεωρώ πως θα είναι αρκετά . Ευχαριστώ και πάλι και καλή χρονιά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdOUG Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Θα πάρω εξυπηρέτηση να ρωτήσω τι ισχύει και να βάλω και ανώτατο όριο ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σας ευχαριστώ όλους καλή χρονιά να έχουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 3 minutes ago, panosdOUG said: Θα πάρω εξυπηρέτηση να ρωτήσω τι ισχύει και να βάλω και ανώτατο όριο ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σας ευχαριστώ όλους καλή χρονιά να έχουμε! ισως να μπορεις να βαλεις ορια και μεσα απο την εφαρμογη που εχουν.σε Nova οσο θυμαμαι εβαζες οριο μεσα απο το nova my account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα