Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/12/2022 στις 9:13 ΜΜ, giorgos221 είπε

@oldnew

βασικα ειμαι κατα της αποφασης αυτης γιατι τα τηλεφωνα εχουν πιστοποιηση ip68,θα μου πεις και το galaxy s5 ειχε με αφαιρουμενη μπαταρια και καλυπτε το προτυπο αυτο.

τα τηλεφωνα εγιναν πιο λεπτα αυξηθηκε η χωρητικοτητα των μπαταριων.

εισαι σιγουρος οτι δεν θα περασει;το προτυπο type c υποχρεωνεται η apple να το πραγματοποιησει εντος 2 ετων.

τι σε κανει σιγουρο να μη περασει και αυτο το νομοσχεδιο;

λες οτι τα ειναι πολλα τα λεφτα που παιζονται,γιατι η apple του ενος τρις δεν μπορεσε να το αποφυγει σε σχεση με τη θυρα type c

προσωπικα εχοντας το iphone 13 p max και το s22 u τα βλεπω και ειναι στολιδια,δεν μπορω να φανταστω οτι γυρισαμε πισω 15 χρονια με 1 , 5 εκατοστο παχος στα τηλεφωνα,ουτε βεβαιως θα με πειραζε να δωσω 50 η 100 ευρω μετα απο 4 χρονια για αλλαγη μπαταριας σε ενα εξουσ σερβις,δεν ειναι και τοσο τρομακτικο το ποσο μετα 4 χρονια

Δεν διαβάζεις καλα. Είπα θα περάσει για το type c, για τις απόσπομενες μπαταρίες δε θα περάσει με τίποτα. Θα το δείς. Μια χαρά το ιδιο λεπτά και αδιάβροχα θα τα κάναμε και με απόσπομενη μπαταρία αμα θέλανε. Στην τελική ας βγάζουν 2 είδη και ας παίρνει καθένας οποίο θέλει. Αυτό λέει ο "ανταγωνισμό" που επικαλείται συνεχώς η ΕΕ και οχι τη χούντα της μη απόσπομενης μπαταρίας ητε το θες ητε οχι, που ζούμε τωρα. 

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

διαβασα φιλε μου το τι εγραψες,δεν θα με ενοχλουσε να ηταν τα κινητα το ιδιο λεπτα με μπαταριες αντικαταστασιμες ευκολα οπως το sim tray,πχ βαζεις μια καρφιτσα και βγαινει η μπαταρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...