hammerd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εβαλα προσφατα την lineage os 19.1 στο MI 8 και τα ξυπνητηρια δεν δουλεουν οταν το κινητο ειναι κλειστο. Ειναι θεμα rom η καποια ρυθμιση ? Φανταζομαι θα γινεται και σε αλλα κινητα που παιρνουν custom roms... Στην stock rom εννοειται πως δουλευε κανονικα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από hammerd
koutsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, hammerd είπε Εβαλα προσφατα την lineage os 19.1 στο MI 8 και τα ξυπνητηρια δεν δουλεουν οταν το κινητο ειναι κλειστο. Ειναι θεμα rom η καποια ρυθμιση ? Φανταζομαι θα γινεται και σε αλλα κινητα που παιρνουν custom roms... Στην stock rom εννοειται πως δουλευε κανονικα. Το να δουλεύει ξυπνητήρι με κλειστό κινητό έχω να δω από το nokia 3310 που είχα! 😜
hammerd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 εγω νομιζα οτι τα περισσοτερα το κανουν...οποτε η μονη λυση ειναι η λειτουργια πτησης...εκτος και αν σε αλλη ρομ μπορει να το κανει...
GATE123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Εντελώς κλειστό δεν χτυπάει. Που το θυμήθηκες!!! 1
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, hammerd είπε Εβαλα προσφατα την lineage os 19.1 στο MI 8 και τα ξυπνητηρια δεν δουλεουν οταν το κινητο ειναι κλειστο. Ειναι θεμα rom η καποια ρυθμιση ? Φανταζομαι θα γινεται και σε αλλα κινητα που παιρνουν custom roms... Στην stock rom εννοειται πως δουλευε κανονικα. Είναι καθαρά θέμα λογισμικού, όσα xiaomi έχουν περάσει από τα χέρια μου καθώς και το realme 9 pro που έχω τώρα χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι από κλειστό τηλέφωνο, αυτό που γίνεται στην ουσία είναι 2 λεπτά πριν το ξυπνητήρι κάνει boot το κινητό και χτυπάει.
BritGreek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, chios είπε Είναι καθαρά θέμα λογισμικού, όσα xiaomi έχουν περάσει από τα χέρια μου καθώς και το realme 9 pro που έχω τώρα χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι από κλειστό τηλέφωνο, αυτό που γίνεται στην ουσία είναι 2 λεπτά πριν το ξυπνητήρι κάνει boot το κινητό και χτυπάει. Στα δικά μου Xiaomi και Samsung δεν το κάνει, ούτε σε tablet (Samsung).
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 και στο realme ου εχω και στο honor που ειχα μια χαρα επαιζαν τα ξυπνητήρια και σε ρωταει κιολας αν θες να τα διατηρήσεις 1
Retrial Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, hammerd είπε Εβαλα προσφατα την lineage os 19.1 στο MI 8 και τα ξυπνητηρια δεν δουλεουν οταν το κινητο ειναι κλειστο. Ειναι θεμα rom η καποια ρυθμιση ? Φανταζομαι θα γινεται και σε αλλα κινητα που παιρνουν custom roms... Στην stock rom εννοειται πως δουλευε κανονικα. Η crDroid στο Poco F1 που είναι based στο LineageOS είχε παρόμοιο πρόβλημα που έγινε fixed. Τώρα δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ακριβώς. Δοκίμασε αυτό. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από Retrial
hammerd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Retrial είπε Η crDroid στο Poco F1 που είναι based στο LineageOS είχε παρόμοιο πρόβλημα που έγινε fixed. Τώρα δεν ξέρω αν εννοείς αυτό ακριβώς. Δοκίμασε αυτό. οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω.
Λύση hammerd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 τελικα δεν προλαβα να το δοκιμασω, βγηκε το lineageos 20 android 13 και παιζει κανονικα το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο το κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα