Κελεπούρι Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Ρε παιδιά εκεί που χάζευα στο twitter στο christmas τις φώτο απ το στολισμένο χόγκουαρτς πήγα στα πρόσφατα και έπαιξε ένα βίντεο με μία γιαπωνέζα τραγουδίστρια δεν ξέρω τι μπαμ χάλασε η οθόνη έγινε για λίγο μπλε , κάνω restart γιατί μου έχει ξανασυμβεί αυτό πάλι στο twitter αλλά αυτή τη φορά δεν μου άνοιγε το pc ..Με τα πολλά έχω μπει από safe mode και δεν ξέρω τι να κάνω .. Προσπαθώ να κάνω reset και μου ζητάει κωδικό του account αλλά βάζω αυτόν που έχω και δεν πιάνει ..Τα windows 10 έχω και όταν ανοίγω το pc εμφανίζεται ο αριθμός του κινητού μου , βάζω έναν κωδικό και μπαίνω .. Τι κωδικό μου ζητάει τώρα δεν ξέρω.. Θέλω να κλάψω https://iguru.gr/windows-10-kb5021233-prokalei-bsod-pos-ftiachno/ αυτό εδώ είναι αλλά δεν μπορώ να μπώ στη γραμμή εντολών να το φτιάξω γιατί δεν πιάνει ο κωδικός .. τι κωδικός είναι αυτός ρε παιδιά που θέλει στη πρώτη φώτο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι κωδικο σου ζηταει , αλλα εχε υποψη σου οτι ειναι στα ελληνικα. Γυρνα στο αγγλικα και ξαναδοκιμασε. Κλικαρε εκει που λεει "change keyboard layout" και διαλεξε αγγλικα ή κατι τετοιο. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κελεπούρι Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά είδα από το κινητό αυτόν τον τύπο και με έσωσε ! Άνοιξα ως διαχειριστής την γραμμή εντολών πάτησα sfc/scannow και μετά dism /online /cleanup-image /restorehealth ύστερα έκανα επανεκκίνηση από το safe mode και μπήκα νορμάλ !!!! Δεν ξέρω τι ήταν τελικά πάντως τον κωδικό σωστά τον έβαζα (δεν έχει και γράμματα είναι μόνο αριθμοί) ..Πάντως φοβάμαι ακόμη τι έπαθε ξαφνικά τι να πω.. Ας πει κάποιος τι συνέβη να προσέχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Από όσο καταλαβαίνω όταν έφτιαξες το user σου για πρώτη φορά επέλεξες να φτιάξεις Microsoft account και όχι local account. Οπότε όταν κάνεις log-in στα Windows κανονικά σου ζητά ένα PIN που έχεις δημιουργήσει. Αυτή η επιλογή αν δεν κάνω λάθος μπορεί να αλλαχθεί και να σου ζητά κανονικά το password του λογαριασμού σου. Όταν μπαίνεις με Safe Mode δεν ζητάει ποτέ Pin. Ζητά το κανονικό σου Password. Συμπέρασμα: Η Microsoft σε ωθεί προς τη χρήση pin αντί του κωδικού σου για να loggarεις πιο εύκολα. Κάτι που όμως μπορεί να μας κάνει να μπλέξουμε τα μπούτια μας όταν ξαφνικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε Password που έχουμε καιρό να το χρειαστούμε και μπορεί κάποιος να το ξέχασε κιόλας (Α ρε Microsoft... γι'αυτό πάντα κάνω Local Account και έχω το κεφάλι μου ήσυχο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Αυτή η Γιαπωνέζα τραγουδίστρια φταίει για όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα