Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει αρκετες παραγγελιες ολα αυτα τα χρονια, και υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις οπου τα δεματα δεν μου ηρθαν, πρεπει να ειναι 3 ή 4. Ολα ηταν απο ΕΛΤΑ. Το περιεργο ειναι οτι τα 2 δεματα ειναι απο συγκεκριμενο ευρωπαϊκο καταστημα ( sex shop ) μεσα σε ενα χρονο. Πιο προσφατη διπλη παραγγελια με μια εβδομαδα διαφορα, μου ηρθε η πιο προσφατη και η παλια αγνοειται. Και ρωταω εγω τωρα.. Μηπως καποιος μερακλης ντελιβερας κανει την αρπαχτη; Επισης, σε αυτα τα πακετα επειδη ειναι με απλο ταχυδρομειο, δεν υπαρχει καποια αποδειξη οτι οντως εχει γινει παραλαβη του δεματος. Και μιλαμε για ποσα 100+ ευρω. 

Δλδ 300+ παραγγελιες και οι 2 απο τις 3 που χαθηκαν να ειναι απο το συγκεκριμενο καταστημα; Απλα τυχαιο; Και δεν ξερω εαν μου κανουν και refund ξανα για 2η φορα, τοσο μεγαλο ποσο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εχω κανει αρκετες παραγγελιες ολα αυτα τα χρονια, και υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις οπου τα δεματα δεν μου ηρθαν, πρεπει να ειναι 3 ή 4. Ολα ηταν απο ΕΛΤΑ. Το περιεργο ειναι οτι τα 2 δεματα ειναι απο συγκεκριμενο ευρωπαϊκο καταστημα ( sex shop ) μεσα σε ενα χρονο. Πιο προσφατη διπλη παραγγελια με μια εβδομαδα διαφορα, μου ηρθε η πιο προσφατη και η παλια αγνοειται. Και ρωταω εγω τωρα.. Μηπως καποιος μερακλης ντελιβερας κανει την αρπαχτη; Επισης, σε αυτα τα πακετα επειδη ειναι με απλο ταχυδρομειο, δεν υπαρχει καποια αποδειξη οτι οντως εχει γινει παραλαβη του δεματος. Και μιλαμε για ποσα 100+ ευρω. 

Δλδ 300+ παραγγελιες και οι 2 απο τις 3 που χαθηκαν να ειναι απο το συγκεκριμενο καταστημα; Απλα τυχαιο; Και δεν ξερω εαν μου κανουν και refund ξανα για 2η φορα, τοσο μεγαλο ποσο. 

παραγγελία στα τέλη του 2022 , 100 ευρώ plus με απλό ταχυδρομείο θα πρέπει να το σταματήσεις.

θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια που μέσα σε φακέλους μαζί με γράμμα έστελναν και λεφτά.

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα μου εκαναν refund το ποσο ( 155 ευρω ) και επιπλεον 40% εκπτωτικο κουπονι, καθως αυτα που ειχα αγορασει ηταν με τιμες black friday. Αρκετα τιμιο το μαγαζι. Βεβαια το θεμα ειναι οτι καποιος μεσα απο τα ΕΛΤΑ κανει τη ζημια.. 

Ισως ενα τηλεφωνο ή μια βολτα απο το καταστημα θα μπορουσε να βοηθησει;

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Moderators
Δημοσ.

Μένεις σε οικοδομή? Μονοκατοικία?

Αν είσαι οικοδομή σκέψου τι πιθανότητα ότι κάποιος στα ψυριζει,

Μετά από αρκετούς καυγάδες στο ταχυδρομείο συνενοηθηκα με διαχειριστή να μπει κάμερα χωρίς να υπάρξει ενημέρωση (ναι ξέρω παράνομο)

Τελικά μέσα σε ένα μήνα 3 δεματακια τα πήραν άκυροι είτε διανομείς είτε επισκέπτες, καμία 6-7 πιτσιρίκια της οικοδομής τα οποία (κυρίως ανταλακτικα 3d printer) επειδή τους ήταν αρχή στα βρέθηκαν στο φρεάτιο στο Ανσανσερ

Και κάνα 2 τα πήραν μεγαλύτερης ηλικίας άτομα (γύρω στα 20) τα οποία καμία 10 άρια μέρες τα μας τα φέραν και καλά ότι τα πήραν λάθος αλλά και ο φάκελος ήταν ανοικτός, αλλά και το περιεχόμενο και στη μία φορά πήραν επιλεκτικά πράγματα από το πακέτο και μάλλον έδωσαν πίσω ότι δεν τους έκανε

Δημοσ.
On 23/12/2022 at 11:25, Witcher1st said:

Μολις μου ηρθε. Αργησε αρκετα θα ελεγα. Τωρα το θεμα ειναι τι θα κανω με το refund.

αν το παρεις τιμια τοτε τους λες οτι ηρθε και οτι να τραβηξουν το ποσο. το μη τιμιο ξερεις ηδη ποιο ειναι.

Δημοσ.

Αυτο θα γινει, αν και το δεμα ηρθε μετα απο 40 ημερες και το refund ηταν νομιμο. Ετυχε ενα δεμα να μου ερθει μετα απο 6 μηνες, και ηταν σε χαλια κατασταση, απο Αμερικη. Ηταν τοτε η περιοδος που ολα καθυστερουσαν με κορονοϊο. Τοτε refund δεν υπηρξε προφανως.

Δημοσ.
2 minutes ago, Witcher1st said:

Αυτο θα γινει, αν και το δεμα ηρθε μετα απο 40 ημερες και το refund ηταν νομιμο. Ετυχε ενα δεμα να μου ερθει μετα απο 6 μηνες, και ηταν σε χαλια κατασταση, απο Αμερικη. Ηταν τοτε η περιοδος που ολα καθυστερουσαν με κορονοϊο. Τοτε refund δεν υπηρξε προφανως.

δεν ειπα οτι δεν ειναι νομιμο.εφοσον δεν ηρθε στο χρονο που ειπαν ναι ειναι νομιμο και για αυτο στο εκαναν.απο εκει και περα ειναι το ηθικο κομματι.μπορει και εσυ να τους πεις οτι το παρελαβα και να σου πουν οτι δεν στο χρεωνουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...