Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Jimigami said:

Σημερα προσπαθησα μεσω αργεντινης, με το hola σαν extension στον chrome.
Εβαλα κλασικα Αργεντινη που ειναι το πιο φθηνο, φορτωσα 7 ευροπουλα στην revolut, περασα τα στοιχεια για το προγραμμα family (καρτα revolut, διευθυνση σαν γεννημα θρεμα μπουενος αιριωτης) και "κολλαει" η ολη διαδικασια κατα την εγκριση απο την revolut.
Με βαζει σε μια λουπα εγκρισης-χρεωσης χωρις ποτε να ολοκληρωνεται επιτυχως.
Ολα αυτο με δυο παιδια να τρεχουν, φωναζουν κλπ
Εχει κανενας λυση;

Η Revolut σου είναι Visa, right?

Κάποια στιγμή μπάναραν όλες τις Visa εκτός Αργεντινής.

Βάλε mastercard.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε

Η Revolut σου είναι Visa, right?

Κάποια στιγμή μπάναραν όλες τις Visa εκτός Αργεντινής.

Βάλε mastercard.

Την master χρησιμοποίησα, σήμερα θα κάνω την διαδικασία με visa. Απλά δεν άνοιξα incognito, δεν διέγραψα cookies  κλπ

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Jimigami είπε

Την master χρησιμοποίησα, σήμερα θα κάνω την διαδικασία με visa. Απλά δεν άνοιξα incognito, δεν διέγραψα cookies  κλπ

Ρίξε μια ενημέρωση αν τα καταφέρεις... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jimigami είπε

την cache....αν δεν πας με ανώνυμη....για δοκιμή

Δημοσ.

Τπτ παιδια, κανενα αποτελεσμα. ανοιξα ανωνυμη, ενεργοποιησα  το ωπν, εφτιαξα νεο yt acc απο την χωρα του messi, μπηκα να κανω την πληρωμη και παρολο που τωρα ζητουσε την δηθεν επιβεβαιωση δεν ολοκληρωνοταν η διαδικασια. Με visa  ή master το ιδιο αποτελεσμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Jimigami είπε

Τπτ παιδια, κανενα αποτελεσμα. ανοιξα ανωνυμη, ενεργοποιησα  το ωπν, εφτιαξα νεο yt acc απο την χωρα του messi, μπηκα να κανω την πληρωμη και παρολο που τωρα ζητουσε την δηθεν επιβεβαιωση δεν ολοκληρωνοταν η διαδικασια. Με visa  ή master το ιδιο αποτελεσμα.

Μπορείς από τον κανονικό σου λογαριασμό σε μερικές χώρες (πχ όπως Ουκρανία, όταν το δοκίμασα δεν γινόταν Αργεντινή) να πληρώσεις από browser directly και όχι από Google pay. Οπότε προχωράει κανονικά η πληρωμή. 

Έχω μπλοκαρισμένο λογαριασμό (επειδή είναι τουρκικός) και μέσω αυτού με πληρωμή από browser με VPN (χωρίς νέο payment profile ή προσθήκη κάρτας) δούλεψε κανονικά. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ.
Στις 23/2/2024 στις 3:15 ΜΜ, Jimigami είπε

Σημερα προσπαθησα μεσω αργεντινης, με το hola σαν extension στον chrome.
Εβαλα κλασικα Αργεντινη που ειναι το πιο φθηνο, φορτωσα 7 ευροπουλα στην revolut, περασα τα στοιχεια για το προγραμμα family (καρτα revolut, διευθυνση σαν γεννημα θρεμα μπουενος αιριωτης) και "κολλαει" η ολη διαδικασια κατα την εγκριση απο την revolut.
Με βαζει σε μια λουπα εγκρισης-χρεωσης χωρις ποτε να ολοκληρωνεται επιτυχως.
Ολα αυτο με δυο παιδια να τρεχουν, φωναζουν κλπ
Εχει κανενας λυση;

Δοκίμασε από Νιγηρία. 

Δημοσ.

Καινούργιος στο θέμα "Premium".Αν αγοράσω google gift card και προπληρώσω για έναν χρόνο για τούρκικο account,πάλι θα ζητήσει κάρτα Visa ή mastercard?

Δημοσ.
On 29/02/2024 at 20:23, Vortalhe said:

Με ταυτότητα κανείς εγγραφή ;

Δεν νομιζω να μου ζήτησε. Θες τουρκικη διεθυνση κανονικα αν θες full account. Οπότε κάνεις limited που έχει νομίζω 2000 λίρες τουρκικές το μήνα όριο. Μια χαρά για τις δουλειές που το θέλω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimGer είπε

Δεν νομιζω να μου ζήτησε. Θες τουρκικη διεθυνση κανονικα αν θες full account. Οπότε κάνεις limited που έχει νομίζω 2000 λίρες τουρκικές το μήνα όριο. Μια χαρά για τις δουλειές που το θέλω...

...και αριθμό τηλεφώνου 🙄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...