Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για youtube premium

savvas15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ειχα και εγω για περιπου 6μηνο Τουρκικο και τωρα που αλλαξε η τιμη με πεταξε και επρεπε να ξανα κανω οταν πηγαινε δεν με αφηνε απο οτι καταλαβα γιατι η τραπεζα δεν ηταν απο την ιδια χωρα που εγινε η εγγραφη.Ανοιξα chrome εβαλα vpn kai μου την πηρε την συναλλαγη . με εκανε εγγραφη για αιγυπτο  τιμη δηλαδη 120 egp και με ξανα εβαλε να βαλω διευθυνση. Ολα αυτα απο υπολογιστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Vortalhe είπε

Καλησπερα ειχα και εγω για περιπου 6μηνο Τουρκικο και τωρα που αλλαξε η τιμη με πεταξε και επρεπε να ξανα κανω οταν πηγαινε δεν με αφηνε απο οτι καταλαβα γιατι η τραπεζα δεν ηταν απο την ιδια χωρα που εγινε η εγγραφη.Ανοιξα chrome εβαλα vpn kai μου την πηρε την συναλλαγη . με εκανε εγγραφη για αιγυπτο  τιμη δηλαδη 120 egp και με ξανα εβαλε να βαλω διευθυνση. Ολα αυτα απο υπολογιστη

Αν δε σου είναι κόπος μπορείς να πεις τα βήματα αναλυτικά; 

Έβαλες vpn σε Αίγυπτο; Εγγραφή που έκανες; Δεν χρησιμοποιείς το ελληνικό youtube λογαριασμό; Πλήρωσες κανονικά με ελληνική κάρτα; 

Επίσης πιο vpn χρησιμοποιείς; 

Επεξ/σία από broxopios

εγω ειχα τουρκικο. ανοιξα vpn to urban μπηκα αιγυπτο και μετα εγραψα στο google youtube πατησα αυτο που ηταν στα ξενα και με πεταξε κανονικα στο email Που ειχα το τουρκικο και οταν πηγα να πληρωσω εβαλα καρτα revolut και διευθυνση της αιγυπτου

• Thanks 1

2 ώρες πριν, Vortalhe είπε

εγω ειχα τουρκικο. ανοιξα vpn to urban μπηκα αιγυπτο και μετα εγραψα στο google youtube πατησα αυτο που ηταν στα ξενα και με πεταξε κανονικα στο email Που ειχα το τουρκικο και οταν πηγα να πληρωσω εβαλα καρτα revolut και διευθυνση της αιγυπτου

Στο urban vpn δεν βλέπω δυνατότητα να επιλέξω Αίγυπτο. 

Μπορείτε μέσω browser (είτε κινητό είτε desktop, απλά στο κινητό θέλει προσοχή με το redirect στο app όπου εκεί ΔΕΝ μπορεί να προχωρήσεις) με τον ίδιο Gmail και χρήση VPN μπορείς να ολοκληρώσεις την συνδρομή.

PS. (δεν γίνεται σε όλες τις χώρες πχ εγώ το έκανα με το blocked Google turkey account μέσω Ουκρανίας είχε και promo και πλήρωσα για 12 μήνες ~23,5 ευρώ, με χρήση κάρτας χωρίς Google pay, το οποίο στο account  αυτό είναι κλειδωμένο).

• Like 1

4 ώρες πριν, Billator είπε

Μπορείτε μέσω browser (είτε κινητό είτε desktop, απλά στο κινητό θέλει προσοχή με το redirect στο app όπου εκεί ΔΕΝ μπορεί να προχωρήσεις) με τον ίδιο Gmail και χρήση VPN μπορείς να ολοκληρώσεις την συνδρομή.

PS. (δεν γίνεται σε όλες τις χώρες πχ εγώ το έκανα με το blocked Google turkey account μέσω Ουκρανίας είχε και promo και πλήρωσα για 12 μήνες ~23,5 ευρώ, με χρήση κάρτας χωρίς Google pay, το οποίο στο account  αυτό είναι κλειδωμένο).

Μέσω Αργεντινής έχει προσπαθήσει κανείς; Βλέπω είναι η πιο φθηνή επιλογή. Βέβαια και τα 23,5€ σούπερ τιμή είναι. 

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Προσπάθησα χθες μέσω Αργεντινής και Ουκρανίας αλλά μου έβγαζε μόνο μηνιαία συνδρομή και ότι θα μου χρεώνει κάθε μήνα κ όχι εφάπαξ. Υπάρχει κάπου ή επιλογή για την ετήσια; 

Επίσης την διεύθυνσης της κάθε χώρας στη revolut που τη βάζουμε όταν είναι να πληρώσουμε; 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
1 ώρα πριν, mindscape2 είπε

οικογενειακο να το μοιραζομαι με 4 φιλους με διαφορετικα σπιτια ip αφηνει το ελληνικο;

Γιατί να μην αφήνει;

Ούτως η άλλως 4 διαφορετικά emails θα είναι με κοινή χώρα

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Σημερα προσπαθησα μεσω αργεντινης, με το hola σαν extension στον chrome.
Εβαλα κλασικα Αργεντινη που ειναι το πιο φθηνο, φορτωσα 7 ευροπουλα στην revolut, περασα τα στοιχεια για το προγραμμα family (καρτα revolut, διευθυνση σαν γεννημα θρεμα μπουενος αιριωτης) και "κολλαει" η ολη διαδικασια κατα την εγκριση απο την revolut.
Με βαζει σε μια λουπα εγκρισης-χρεωσης χωρις ποτε να ολοκληρωνεται επιτυχως.
Ολα αυτο με δυο παιδια να τρεχουν, φωναζουν κλπ
Εχει κανενας λυση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...