dream21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδω και 3 ημερες η google αποστελει ενημερωτικό email σε όσους έχουν αργεντίνικο λογαριασμο οτι θα πρεπει να έχουν κάρτα visa που να εχει εκδοθει στην Αργεντίνη για την πληρωμη της συνδρομης ειδάλλως σε αντιθετη περιπτωση στο τελος του τρέχοντος μηνα το account παυει να ειναι Premium. Το ιδιο θα ισχυσει και για mexico και για Τουρκία τις επόμενες ημερες. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από dream21
kormos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dream21 είπε Εδω και 3 ημερες η google αποστελει ενημερωτικό email σε όσους έχουν αργεντίνικο λογαριασμο οτι θα πρεπει να έχουν κάρτα visa που να εχει εκδοθει στην Αργεντίνη για την πληρωμη της συνδρομης ειδάλλως σε αντιθετη περιπτωση στο τελος του τρέχοντος μηνα το account παυει να ειναι Premium. Το ιδιο θα ισχυσει και για mexico και για Τουρκία τις επόμενες ημερες. Έχεις κάποια πηγή που τα στηρίζεις αυτά? Μφχ
dream21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, kormos είπε Έχεις κάποια πηγή που τα στηρίζεις αυτά? Μφχ Έχει έρθει επίσημο email και σε εμένα από την Google
kormos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dream21 είπε Έχει έρθει επίσημο email και σε εμένα από την Google Για τις χώρες που αναφέρεις?
dream21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, kormos είπε Για τις χώρες που αναφέρεις? Για τις χωρες το διαβασα στο reddit 8 ώρες πριν, VASKOUK είπε Βάλτε MasterCard Εβαλα Mastercard 1
konstantin79 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με κάρτα visa στο tidal. Δεν μπορούσε να προχωρήσει η μηνιαία χρέωση. Μόλις εβαλά Mastercard ολα μια χαρα. Οπότε όποιος "ταξιδεύει" συχνά ας έχει μια mastercard εύκαιρη....
johnnyman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2023 στις 11:42 ΠΜ, stathis97 είπε Τελικά έβαλα με 1.49€ με vpn τουρκιας στο κύριο acc μου χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή τη φορά (πληρωμή κάρτα eurobank) Μόλις το δοκίμασα με VPN και βγάζει τιμή 8 ευρώ και κάτι. Κάνω κάτι λάθος? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για premium YouTube. Έχω τουρκικό λογαριασμό από το Playstation. Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από johnnyman
mixalis53 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 8:24 ΠΜ, ZELDA είπε δηλαδή παιδια απο οτι κατάλαβα πρεπει να κανεις δημιουργία account απο τουρκία και μπορείς να πληρώσεις με ελληνική κάρτα και δουλευει χωρίς vpn ή οχι ? Ακριβώς. Την ώρα της αγοράς το κανείς μέσω vpn. Μετά μπαίνεις από όπου θες χωρίς vpn.
johnnyman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, mixalis53 είπε Ακριβώς. Την ώρα της αγοράς το κανείς μέσω vpn. Μετά μπαίνεις από όπου θες χωρίς vpn. Εννοείς δημιουργία τουρκικού λογαριασμού μέσω vpn έτσι?
ZELDA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα , μπορώ να εχω 2 λογαριασμους διαφορετικους premium youtube εναν στο μαγαζι και εναν στο σπιτι μου αλλα να πληρώνω με την ίδια κάρτα ? Αν κατάλαβα σωστά το οικογενειακό δεν με καλύπτει διοτι πρεπει ολοι οι χρήστες να ειναι στο ίδιο σπίτι σωστα ?
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, ZELDA είπε καλησπέρα , μπορώ να εχω 2 λογαριασμους διαφορετικους premium youtube εναν στο μαγαζι και εναν στο σπιτι μου αλλα να πληρώνω με την ίδια κάρτα ? Αν κατάλαβα σωστά το οικογενειακό δεν με καλύπτει διοτι πρεπει ολοι οι χρήστες να ειναι στο ίδιο σπίτι σωστα ? Αν θεωρείς ότι στο μαγαζί σου μπορεί να καλύψει πιθανό έλεγχο...
ZELDA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 μηπως τσεκάρει την ip μιας και θα εχουμε 2 διαφορετικές
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, ZELDA είπε μηπως τσεκάρει την ip μιας και θα εχουμε 2 διαφορετικές Ο τρόπος πληρωμής είναι διαφορετικό κομμάτι σε σχέση με την υπηρεσία.
ZELDA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 τελικά αν αγοράσω το premium family θα μπορώ να εχω συνδρομή στο μαγαζι και στο σπίτι με διαφορετικούς λογαριασμούς ή οχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα