giorgos_76 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Ezio είπε Έχω βρει και το spliiit που είναι παρόμοια φαση με το Gamsgo αλλά δεν γράφει τίποτα για YouTube Music. Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει τι παίζει; Μου είπαν από το gamsgo ότι θα το κάνουν κάποια στιγμή να παίζει και το YouTube music..Ως τότε, βολευόμαστε με το Spotify
Ezio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 16 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Μου είπαν από το gamsgo ότι θα το κάνουν κάποια στιγμή να παίζει και το YouTube music..Ως τότε, βολευόμαστε με το Spotify Για εμένα δεν αξίζει. Αν είναι να δώσω τα 4€ και να μην έχω το Music, πληρώνω κανονικά την ατομική συνδρομή στα 8,5€ και έχω και τα δυο. 1
fanastas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2024 στις 2:59 ΜΜ, Ezio είπε Έχω βρει και το spliiit που είναι παρόμοια φαση με το Gamsgo αλλά δεν γράφει τίποτα για YouTube Music. Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει τι παίζει; Έχω κάνει spliiit και έχει μόνο έναν διαθέσιμο στην ελλάδα για youtube premium. Έχω κάνει αίτηση 2 φορές, αλλά και τις δύο δεν απάντησε ο family owner οτι με βάζει οπότε έληξε το αίτημα. Τώρα λέω να δοκιμάσω gamsgo. Παρ' όλα αυτά ήθελα να ρωτήσω, αν κάνω Join ένα family account στο gamsgo μπορώ να δω χωρίς διαφημίσεις στην google TV μου ή όχι? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από fanastas
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, fanastas είπε Έχω κάνει spliiit και έχει μόνο έναν διαθέσιμο στην ελλάδα για youtube premium. Έχω κάνει αίτηση 2 φορές, αλλά και τις δύο δεν απάντησε ο family owner οτι με βάζει οπότε έληξε το αίτημα. Τώρα λέω να δοκιμάσω gamsgo. Παρ' όλα αυτά ήθελα να ρωτήσω, αν κάνω Join ένα family account στο gamsgo μπορώ να δω χωρίς διαφημίσεις στην google TV μου ή όχι? Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τα άλλα μιας και εγώ έχω δικό μου τούρκικο family subscription, όποιο email βάζω στο family όπου χρησιμοποιηθεί το email αυτό δεν έχει διαφημίσεις. 1
fanastas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Billator είπε Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τα άλλα μιας και εγώ έχω δικό μου τούρκικο family subscription, όποιο email βάζω στο family όπου χρησιμοποιηθεί το email αυτό δεν έχει διαφημίσεις. Thanks @Billator. Θα το έχω στο νου. Κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει gamsgo μπορεί να κατατοπίσει;
fanastas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2024 Εκανα youtube premium 6μηνη στο gamsgo, με 3,70 μήνα. Έχει και youtube music παρ'όλο που δεν το έλεγε κάπου αν θυμάμαι καλά. Όλα καλά σε όλες τις συσκευές και στην TV. Ελπίζω να πάει χωρίς πρόβλημα όλο το εξάμηνο. 2
bananasplit Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Στις 8/8/2024 στις 11:25 ΠΜ, Lewnidas1995 είπε δυστηχως ειναι η πιο φθηνη λυση αυτην την στιγμη. αφου παρακολουθεις τον σωτηρη, αρα εχεις δει τα βινετακια. Το ιδιο πραγμα θα σου εδειχνα @Lewnidas1995 επειδη εγώ δεν ξέρω. Για prime, ή για apple tv παίζει κάτι σε οικονομικό; Ευχαριστώ πολύ!!
Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 41 minutes ago, bananasplit said: @Lewnidas1995 επειδη εγώ δεν ξέρω. Για prime, ή για apple tv παίζει κάτι σε οικονομικό; Ευχαριστώ πολύ!! https://www.youtube.com/watch?v=fdUV4QhBods ακολουθησε οτι λεει το video. Για Prime υπαρχει και πιο ευκολος τροπος μεσα στο forum εδω
stiflerakos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 μμ Μπαίνοντας στον κοινό λογαριασμό της google μπορούν οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία πέρα από το όνομα χρήστη ; Έκανα μια συνδρομή YouTube premium και την επόμενη μέρα άδειασε ο λογαριασμός μου με απανωτές πάγιες εντολές μέσω μιας εταιρείας που λέγεται stripe . Είμαι στην τράπεζα μου για τις διαδικασίες αυτή τη στιγμή . Η ερώτηση μου είναι μιας και gamsgo φαίνεται οκ , μήπως διέρρευσαν στοιχεία μέσω των χρηστών που είναι στον ίδιο οικογενειακό λογαριασμό ; Επισης μου ήρθε μήνυμα δυο μέρες μετά ότι ο οικογενειακός λογαριασμός έκλεισε και δεν έχω πρόσβαση πλέον . Έστειλα μειλ στην gamsgo αλλά δεν μου απαντάνε . Είχα πληρώσει συνδρομή μηνών και λογικά τα έχασα κι αυτά .
sdikr Δημοσ. Παρασκευή στις 04:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:38 μμ On 02/01/2025 at 12:06, stiflerakos said: Μπαίνοντας στον κοινό λογαριασμό της google μπορούν οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία πέρα από το όνομα χρήστη ; Έκανα μια συνδρομή YouTube premium και την επόμενη μέρα άδειασε ο λογαριασμός μου με απανωτές πάγιες εντολές μέσω μιας εταιρείας που λέγεται stripe . Είμαι στην τράπεζα μου για τις διαδικασίες αυτή τη στιγμή . Η ερώτηση μου είναι μιας και gamsgo φαίνεται οκ , μήπως διέρρευσαν στοιχεία μέσω των χρηστών που είναι στον ίδιο οικογενειακό λογαριασμό ; Επισης μου ήρθε μήνυμα δυο μέρες μετά ότι ο οικογενειακός λογαριασμός έκλεισε και δεν έχω πρόσβαση πλέον . Έστειλα μειλ στην gamsgo αλλά δεν μου απαντάνε . Είχα πληρώσει συνδρομή μηνών και λογικά τα έχασα κι αυτά . Δεν δίνει τέτοια πρόσβαση στους family, μπορεί να έχουν πρόσβαση στο drive και έχετε και ενα ημερολόγιο που το βλέπετε όλοι, όχι στα email σου , μάλλον απο άλλου την πάτησες 1
Bourdoulas Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:47 πμ 10 ώρες πριν, sdikr είπε Δεν δίνει τέτοια πρόσβαση στους family, μπορεί να έχουν πρόσβαση στο drive και έχετε και ενα ημερολόγιο που το βλέπετε όλοι, όχι στα email σου , μάλλον απο άλλου την πάτησες Ούτε στο drive έχουν πρόσβαση.
sdikr Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:21 πμ 31 minutes ago, Bourdoulas said: Ούτε στο drive έχουν πρόσβαση. Στα προγράμματα με εξτρά χώρο, μπορείς να μοιράσεις αυτόν τον χώρο και να κάνεις share Και το drive,
Paragontas-x Δημοσ. Σάββατο στις 06:09 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:09 πμ Στις 2/1/2025 στις 12:06 ΜΜ, stiflerakos είπε Μπαίνοντας στον κοινό λογαριασμό της google μπορούν οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία πέρα από το όνομα χρήστη ; Έκανα μια συνδρομή YouTube premium και την επόμενη μέρα άδειασε ο λογαριασμός μου με απανωτές πάγιες εντολές μέσω μιας εταιρείας που λέγεται stripe . Είμαι στην τράπεζα μου για τις διαδικασίες αυτή τη στιγμή . Η ερώτηση μου είναι μιας και gamsgo φαίνεται οκ , μήπως διέρρευσαν στοιχεία μέσω των χρηστών που είναι στον ίδιο οικογενειακό λογαριασμό ; Επισης μου ήρθε μήνυμα δυο μέρες μετά ότι ο οικογενειακός λογαριασμός έκλεισε και δεν έχω πρόσβαση πλέον . Έστειλα μειλ στην gamsgo αλλά δεν μου απαντάνε . Είχα πληρώσει συνδρομή μηνών και λογικά τα έχασα κι αυτά . Θα μπορούσες πολύ απλά να φτιάξεις έναν νέο λογαριασμό youtube με τις συνδρομές/αγαπημένα που έχεις στο κανονικό σου και να δοκιμάσεις εκεί οποιαδήποτε υπηρεσία share χωρίς να έχεις δώσει καμία απολύτως κάρτα ή οτιδήποτε άλλο σε προσωπικά στοιχεία.
Bourdoulas Δημοσ. Σάββατο στις 11:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:30 πμ 8 ώρες πριν, sdikr είπε Στα προγράμματα με εξτρά χώρο, μπορείς να μοιράσεις αυτόν τον χώρο και να κάνεις share Και το drive, Επειδή το παιδί που έκανες quote μιλάει για breach θεώρησα ότι εννοούσες κάτι τέτοιο 😅
stiflerakos Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ Δημοσ. χθες στις 12:20 πμ Απάντηση πάντως από την εταιρεία δεν έχω λάβει ακόμα καθώς πλήρωσα ετήσια συνδρομή και με πέταξε εκτός στην εβδομάδα… Απο την άλλη ευτυχώς η τράπεζα μου επέστρεψε όλα μου τα χρήματα από την απάτη μετά από 2 μέρες τρεξίματος. Με κάποιο τρόπο μου φόρτωσαν καμία 70αρια πάγιες εντολές από 200-300€ η κάθε μία. Ούτε καν η τράπεζα μπόρεσε να μου δώσει εξηγήσεις για το πως αυτό συνέβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα