SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 15 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Ρε παιδιά νομίζω πλέον έκλεισε την "τρύπα" γειά που είχε αφήσει μέσω vpn να έχουμε αλλού region yt premium. Αν δεν εχει κλείσει ακόμα μπορείτε να μου πείτε τι κάνετε και δέχεται τις ελληνικές σας κάρτες για πληρωμή. 1 ώρα πριν, naimore είπε καλημερα, προεκυψε θεση σε ενα family ελληνικο, 2,20 το μηνα, πληρωμη με iris ανα τριμηνο, οποιος θελει ας στειλει μπας και 1
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε μπας και 33 λεπτά πριν, naimore είπε του εχω στειλει δεν βγηκε ακρη 😮 ...🙃 1 1
asdfnikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Προσφέρω μια θέση σε Family Account με 2.50 ευρώ τον μήνα / πληρωμή ανα τρίμηνο (Στείλτε pm) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από asdfnikos
Lewnidas1995 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 η λυση ειναι τοσο απλη αλλα και τοσο ευκολη για ολους αλλα σας αρεσει να ερχεστε στα φορουμ και να κλαιτε. 1) Gamsgo 2) Ολοι εχουμε εναν φιλο με Iphone
Paragontas-x Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ για ένα 3μηνοι βολεύτηκα με την "οικογένεια" του asdfnikos. Lewnidas1995 είναι ακριβά πάντως εκεί το yt premium family. 3.84 το μήνα.... Και το έχεις δοκιμασει προσωπικά αυτό το site? Γιατί εγώ δοκίμασα 2-3 αλλά που λέγανε ότι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα έλα όμως που ενώ πλήρωσα κανονικά για 1 μήνα σαν τεστ εννοείτε με paypal κανένα από αυτά δεν μου έστειλε μειλ για να με κάνει invite στη "φαμίλια του". Τα λεφτά μου τα πήρα πίσω λόγο paypal(Rules, Rocks, τι να λέμε απλά γ...... και όχι για τα ψιλά που κέρδισα τώρα έτσι) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2024 από Paragontas-x 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 1 hour ago, Paragontas-x said: Lewnidas1995 είναι ακριβά πάντως εκεί το yt premium family. 3.84 το μήνα.... είναι δοκιμασμένο ναι. Εγω ομως τα κανω ολα με συσκευή iOS
Stelaras1993 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Παει και η αργεντινη και τωρα που μπαινω με vpn δεν προχωραει..
giorgos_76 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Και η Νιγηρία τέλος..Μου έστειλε μήνυμα το youtube ότι τέρμα τα κόλπα..Κάποια λύση υπάρχει ;;
Paragontas-x Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Αυτό ψάχνω μέρες τώρα. Η μόνη φτηνή λύση που βρήκα είναι family package share
sakis.kom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 20 minutes ago, Paragontas-x said: Η μόνη φτηνή λύση που βρήκα είναι family package share Έτσι όπως κόβει τις "τρύπες" για αγορά μέσω άλλης χώρας, βλέπω στο μέλλον να αλλάζει και τον τρόπο λειτουργίας του family ή να αυξήσει τις τιμές του πακέτου.
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Ρε παιδιά , δεν έχετε πρόσβαση σε μια iOS συσκευή; εστω από gamsgo αγοράστε μην απελπιζεστε
Paragontas-x Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Για να ρωτάμε εδώ όχι δεν έχουμε και δε θέλουμε συσκευή ios. Αν εχεις βρει καμία άλλη λύση χωρίς family και χωρίς ios πες την. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2024 από Paragontas-x
stefanidisg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δυστυχώς δεν περνάει πλέον τίποτα από Αργεντινή, θέλουν κάρτα της χώρας. Καμία λύση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα