Paragontas-x Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Τελικα δεν υπαρχει καποια αλλη λυση. Γιατι ακομα και τα yt premium family share sites δεν θα ελεγα οτι δουλευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Τελικα δεν υπαρχει καποια αλλη λυση. Γιατι ακομα και τα yt premium family share sites δεν θα ελεγα οτι δουλευουν. Καθαρή αγορά... Ίσως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου Αν ήταν έτσι ούτε θα ρώταγα για άλλους τρόπους και ούτε θα άνοιγα τοπίκ. Αλλά 10 ευρώ το μήνα μου φαίνονται πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Αν ήταν έτσι ούτε θα ρώταγα για άλλους τρόπους και ούτε θα άνοιγα τοπίκ. Αλλά 10 ευρώ το μήνα μου φαίνονται πολλά Αν μοιραστεί δεν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Μα και αυτό ακόμα δεν δουλεύει. Πλήρωσα 2 site που και καλά κάνουν ακριβώς αυτό αλλα ποτέ δεν έλαβα family invitation όπως πρέπει οπότε δώρον άδωρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Μα και αυτό ακόμα δεν δουλεύει. Πλήρωσα 2 site που και καλά κάνουν ακριβώς αυτό αλλα ποτέ δεν έλαβα family invitation όπως πρέπει οπότε δώρον άδωρον Θεωρεις οτι δεν δουλευει επειδη μπλεκεις με οτι να'ναι sites. Μεχρι στιγμης τωρα μαλλον εχεις χασει 6 ευρω απο οτι καταλαβαινω, αρα πλησιαζεις την επισημη τιμη και αρα θα ηξερες αν δουλευε το family Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Θεωρεις οτι δεν δουλευει επειδη μπλεκεις με οτι να'ναι sites. Μεχρι στιγμης τωρα μαλλον εχεις χασει 6 ευρω απο οτι καταλαβαινω, αρα πλησιαζεις την επισημη τιμη και αρα θα ηξερες αν δουλευε το family Για πες μου ένα site που δεν είναι ότι να ναι. Και αυτά που δοκίμασα μου τα πρότειναν άτομα από εδώ. Και από τη στιγμή που δεν μου έστειλαν κανένα family invite μάλλον τα site ή οι χρήστες που περίμενα invites είναι απάτη. Και δεν έχω χάσει απολύτως τίποτα(PayPal rules) Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Για πες μου ένα site που δεν είναι ότι να ναι. Και αυτά που δοκίμασα μου τα πρότειναν άτομα από εδώ. Και από τη στιγμή που δεν μου έστειλαν κανένα family invite μάλλον τα site ή χρήστες που περίμενα invites είναι απάτη. Και δεν έχω χάσει απολύτως τίποτα. PayPal Ωραια τοτε κανε αυτο που σου λενε. Βρες τουλαχιστον 2 ατομα ακομα και η συνδρομη θα παει 3,3 στον καθενα. Αν κλεισετε 5αδα, ειναι 2/μηνα. Problem solved 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Λες αν μπορούσα να βρω να άνοιγα αυτό το τοπικ. Μην λέμε τα αυτονόητα. Και γιατί 2 άτομα? Μέχρι 5 άτομα είναι το yt family. Εσύ μήπως ξέρεις κανένα αξιόπιστο site που κάνει αυτό? Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Λες αν μπορούσα να βρω να άνοιγα αυτό το τοπικ. Μην λέμε τα αυτονόητα. Και γιατί 2 άτομα? Μέχρι 5 άτομα είναι το yt family. Εσύ μήπως ξέρεις κανένα αξιόπιστο site που κάνει αυτό? Φιλικά πάντα, δεν έχει νόημα να το ρωτήσεις άλλη φορά. Σου απάντησαν όλοι συγκεκριμένα και απαντάς λες και διαβάζεις άλλα μηνύματα. Είναι απλό: - Δεν μπορείς να κάνεις φθηνή συνδρομή; (που btw γίνεται αλλά κάτι κάνεις λογικά τρομερά λάθος) - Τότε άνοιξε Ελληνικό family Premium και αγγελία στο insomnia / Facebook κλπ και θα μαζέψεις εύκολα τα 2-4 επιπλέον άτομα , που και αυτά δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μπλέκουν με συνδρομές άλλων χωρών για να αξίζει η συνδρομή στο Ελληνικό family, αλλιώς κόψε το premium και βάλε κάποιο 3rd app. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Billator 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Το ρωτάω εδώ αν και μάλλον ξέρω την απάντηση. Youtube Music premium κάνω λήψη τραγουδιού αλλά να φανταστώ δεν αποθηκεύονται και στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε Το ρωτάω εδώ αν και μάλλον ξέρω την απάντηση. Youtube Music premium κάνω λήψη τραγουδιού αλλά να φανταστώ δεν αποθηκεύονται και στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού, σωστά; Είναι λήψη για offline αναπαραγωγή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Ρε παιδιά νομίζω πλέον έκλεισε την "τρύπα" γειά που είχε αφήσει μέσω vpn να έχουμε αλλού region yt premium. Αν δεν εχει κλείσει ακόμα μπορείτε να μου πείτε τι κάνετε και δέχεται τις ελληνικές σας κάρτες για πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Ρε παιδιά νομίζω πλέον έκλεισε την "τρύπα" γειά που είχε αφήσει μέσω vpn να έχουμε αλλού region yt premium. Αν δεν εχει κλείσει ακόμα μπορείτε να μου πείτε τι κάνετε και δέχεται τις ελληνικές σας κάρτες για πληρωμή. Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου καλημερα, προεκυψε θεση σε ενα family ελληνικο, 2,20 το μηνα, πληρωμη με iris ανα τριμηνο, οποιος θελει ας στειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα