kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 Δημοσ. 7 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, savvas15 είπε Από 869,00 ARS το μηνα το Αργεντίνικο πλέον στα 1.899 Κάθε λίγο αύξηση, σε λίγο θα φτάσει τιμές Ελλάδας Δεν κάνεις καλύτερα τους υπολογισμούς...; Απέχει αρκετά ακόμα και από αυτή την αλλαγή που αναφέρεις.
Paragontas-x Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Τελικά υπάρχει κανένας τρόπος που να δέχεται πληρωμή από τις ελληνικές μας κάρτες ή revolut? Γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Ενώ καταλαβαίνει τη χώρα που έχω διαλέξει στο vpn όταν πάω να πληρώσω θέλει κάρτα από τη χώρα που έχω δηλώσει στο vpn(Είναι η νέα προστασία της Google για το youtube για να εξαλείψει τα φαινόμενα από διαφορετικό region)
csontheline Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 11 hours ago, Paragontas-x said: Τελικά υπάρχει κανένας τρόπος που να δέχεται πληρωμή από τις ελληνικές μας κάρτες ή revolut? Γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Ενώ καταλαβαίνει τη χώρα που έχω διαλέξει στο vpn όταν πάω να πληρώσω θέλει κάρτα από τη χώρα που έχω δηλώσει στο vpn(Είναι η νέα προστασία της Google για το youtube για να εξαλείψει τα φαινόμενα από διαφορετικό region) Παλαιότερα, χρειαζόταν ο λογαριασμός να είναι στο νόμισμα της χώρας, οπότε δούλευε η Revolut με μία απλή εικονική κάρτα. Σκέψου ότι τώρα, ακόμα μου τραβάει σε νόμισμα που δεν υπάρχει στην revolut, από την κανονική κάρτα που έχω για το gπορτοφόλι.
skoupas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Με mastercard δοκιμάζεις? Με visa είχε πρόβλημα παλαιότερα.
Paragontas-x Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως Όχι αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Θα δοκιμάσω τωρα με Mastercard χρεωστικη. Εσύ δοκίμασες πρόσφατα και σου δουλεψε; Και νομίζω πλέον μπλόκαραν όλες τις κάρτες και θέλουν να είναι από τη χώρα που έχεις βάλει στο vpn για να τη δεχτεί Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Paragontas-x
Vortalhe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) εγω εχω κανει μεσω αιγυπτου με revolut . Τραβάει απο την κανονικη visa οχι απο εικονικη! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Vortalhe
Paragontas-x Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Πότε το έκανες αυτό? Γιατί τελευταία άλλαξε τα πράγματα το Google. Μπορείς να πεις πως ακριβώς το έκανες με το revolut; Γιατι στην ουσία βλέπει ότι η κάρτα που θα τραβήξει τα λεφτά δεν είναι π.χ. αιγυπτιακή και δεν συνεχίζεται η διαδικασία Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Paragontas-x
Vortalhe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 αρχες του 2024. Εβαλα αιγυπτιακη διευθυνση σε προφιλ στο google με vpn απο υπολογιστη και εβαλα την καρτα της revolut και εγινε κανονικα
Paragontas-x Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω δοκιμασει και revolut όχι με την εικονική κάρτα αλλά αλλάζοντας νόμισμα αλλά πάλι τίποτα. Γενικότερα σε ότι προσπάθεια και να έκανα και σε ότι χώρα πάντα κολλάει όταν είναι να πληρώσω απλά δεν δέχεται την κάρτα επειδή δεν είναι της χώρας που έχεις βάλει στο vpn. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2024 από Paragontas-x
Paragontas-x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Είχες ενεργή premium συνδρομή μέσω vpn και πλέον στη κατάργησαν? Πλέον η μόνη λύση είναι το νόμιμο share. Δηλαδή βρίσκεις άλλα 4 άτομα και μοιράζεστε μια family συνδρομή. Και έτσι βγαίνει περίπου 2-3 ευρώ τον μήνα ανά άτομο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2024 από Paragontas-x
Paragontas-x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Το έχεις δοκιμάσει αυτό το site? Όντως αν δώσεις τα περίπου 3 ευρώ το μήνα έχεις family premium με άλλους 4?
sdikr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 On 25/07/2024 at 07:19, Paragontas-x said: Το έχεις δοκιμάσει αυτό το site? Όντως αν δώσεις τα περίπου 3 ευρώ το μήνα έχεις family premium με άλλους 4? Οχι, αυτό είναι που θα πληρώνεις για να είσαι ένας απο αυτούς τους 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα