Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 03/11/2023 at 16:38, motomoto00 said:

Εμένα παιδιά μου μπήκαν 20 ευρώ με τον συγκεκριμένο κωδικό.. Τι πρέπει να κάνω; 

Είχα παρόμοιο συμβάν, από πού σου εμφανίζει ότι ειναι η επιστροφή χρημάτων, να δω αν συμπίπτει με την δική μου περίπτωση για 19,90.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επειδή και εμένα ακριβώς το ίδιο έγινε, και λίγο φρικαρα, τι πρέπει να κάνω, δεν έχω ιδέα 😅 το πόσο είναι 70€ και δεν έκανα κάποια αγορά

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mitsakosxd είπε

Παιδιά επειδή και εμένα ακριβώς το ίδιο έγινε, και λίγο φρικαρα, τι πρέπει να κάνω, δεν έχω ιδέα 😅 το πόσο είναι 70€ και δεν έκανα κάποια αγορά

Πάρε την τράπεζα σου τηλέφωνο.

Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 12:16 ΠΜ, greekbusters είπε

Καλησπέρα, στην τράπεζα Πειραιώς βλέπω πως έγινε μια συναλλαγή την οποία δεν έκανα αξίας 500€ με αιτιολογία it service dvlp.

Απευθείας μετά βλέπω επόμενη συναλλαγή, στην οποία μου έχουν επιστρέψει το ίδιο ποσό. 

Το θέμα είναι πως εγώ δεν έκανα καμία συναλλαγή, ούτε έχω κάποια πάγια εντολή. Μου φαίνεται πολύ κουλό όλο αυτό. 

Έχει αντιμετωπίσει κανένας το ίδιο θέμα; βρήκα μια πληροφορία στο ίντερνετ σε ένα φόρουμ αλλά δεν εξηγούσα καλά 

Μη τα λέμε πάλι για την Πειραιώς...

Άλλαξε τράπεζα χθες.

Δημοσ.
Στις 22/1/2024 στις 12:34 ΠΜ, Mitsakosxd είπε

Ενημέρωσε άμεσα την τράπεζα. Κάπου 4500€ χρεοπιστώσεις είχα πριν 13-14 χρόνια σε πιστωτική Mastercard της -τότε- Αγροτικής τράπεζας μέσα σε 5-6 μέρες. Από κάποιο online βιβλιοπωλείο σε κάποια μακρινή χώρα (δεν θυμάμαι ποιά). Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε mobile εφαρμογές να στέλνουν push messages ούτε από όσο θυμάμαι έβλεπες στο ebanking κινήσεις πιστωτικών σε πραγματικό χρόνο, ούτε 2factor authentication ούτε τίποτα. Το διαπίστωσα όταν έλαβα με το ταχυδρομείο τον έγχαρτο λογαριασμό. Από τα 4500€ χρεοπιστώσεις είχε μείνει περίπου ένα 800άρι από όσο θυμάμαι χρεωμένο (χωρίς πίστωση για το ισόποσο των συναλλαγών δηλαδή). Έκανα αίτημα αμφισβήτησης των συναλλαγών και κάπου 1,5-2 μήνες μετά μου επέστρεψαν τα ποσά και "καθάρισαν" την κάρτα μου χωρίς φυσικά ποτέ να μάθω τι ακριβώς είχε συμβεί (δεν το αποκαλύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iantoniou είπε

καλησπέρα και εμενα μου ηρθε.🥶

τι κανω? θα παρω Πειραιως οποσδηποτε.  Θα βγαλω ακρη?

it service dvlp.jpg

Παιδια πηρα τηλεφωνο την Πειραιως . Με ενημερωσαςν οτι ειναι  κωδικος κινησης δικος του για την αυτοματη εξοφληση της καρτα ς μου οπως εγω εχω ηδη δηλωσει!!.  Απλα παλαιοτερα η αιτιολογια ηταν Internet Banking και επειδη την ειχα πατησει κια παλιοτερα με ηλεκτρονικη απατη νομιζα οτι αυτο το it service  dvlp θα ηταν ενα ηλ καταστημα που με χρεωσε απο μονο του !!!!   Λοιπον καμια ανυσηχια ολα καλα . Αυτα τα ~360 Ε που βλεπετε ειναι απλα το ΣΥΝΟΛΟ των παγιων μου (netflix, ενφια, ανοικτο πανεπιστημιο, vod internet κ.α. ) . Μηπως και εσεις που εχετε την ενδειξη αυτη εινια το συνολο των κινησεων σας στο δικο σας λογαριασμο?  Ελπιζω να βοηθησα και να καθυσηχασα τα πραγματα.  

Γιαννης Α.

Επεξ/σία από iantoniou
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giwtisx είπε

Χθές ,μπήκαν σε λογαριασμό μου,450 ευρώ, με τον it service 2

Dvlp 2960

Τι γίνεται;

Και ο λόγος που δεν ρωτάς την τράπεζα σου είναι ;;;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλημερα εδω και μηνες μου κανει χρεωσεις μεσα απο το λογαριασμο στην Πειραιως και συνεβη και χτες απο ενα ονοματεπωνυμο

με θεμα IT SERVICE DVLP (2960) με θεμα αγορά εξοπλισμού. Εχω ακυρωσει καρτα βγαζοντας καινουρια,εκανα 

και αμφισβητηση συναλλαγων αλλα παλι χρεωνομαι και δν ερχεται καποια ειδοποιηση στο κινητο.Τι να κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τράπεζα τι σου λέει; Δεν ξέρουν ποιος είναι ο παραλήπτης;

Οι συναλλαγές είναι μικρά ποσά (ανέπαφα) ή μεγάλα;

Επεξ/σία από The_Judas
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα, προσωπικά είδα την ίδια ένδειξη στο e-banking μου και έπαθα μια μικρή συγκοπή, ο νους μου πήγε κατευθείαν στο κακό. Ευτυχώς στη δική μου περίπτωση η ένδειξη αυτή είναι για μεταφορές χρημάτων μεταξύ των δύο λογαριασμών που έχουμε οικογενειακά στην τράπεζα Πειραιώς. Διασταυρώνοντας την κίνηση των δύο λογαριασμών μας είδα ότι όντως τα χρήματα που έβγαιναν από τον έναν έμπαιναν στον άλλο. Συνεπώς όλα καλά! Οπότε τσεκάρετε να δείτε μήπως ισχύει το ίδιο στη δική σας περίπτωση. Ενημερωτικά, στην στήλη κατηγορία συναλλαγής έγραφε Ανακατανομή.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Και γω είδα χρέωση 93 ευρώ με το IT SERVICE DVLP (2960).
Στις λεπτομέρειες βλέπω αυτό: SHAH DELAWAR AGIOS IOAN 93,00 EUR

Δεν έχω κάνει κάποια αγορά. Στο μεταξύ, μένω κοντά στο μετρό Άγιο Ιωάννη.
Ακόμα δεν εχω καταλάβει τί είναι από αυτά που λέτε..

edit: Ok, θυμήθηκα τί είναι. Ηλεκτρολόγος που ήρθε 1 η ώρα τη νύχτα.
Απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου έβγαλε αυτόν τον κωδικό.

Επεξ/σία από Composer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...