Προς το περιεχόμενο

Mac pro 2013

Xristinelip
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από atheatos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα με το καλώδιο που συνδέει τη 2η οθόνη στο Μαc. Συγκεκριμένα το  Thunderbolt δεν αναγνωρίζει τη 2η οθόνη. Είχα ένα άλλο καλώδιο το οποίο χάλασε και αγόρασα καινούριο Thunderbolt to hdmi. Δεν δείχνει ομως να αναγνωρίζει την οθόνη μου, τι φταίει; γνωριζει κανείς;; 

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2013 Mac Pro (trashcan) έχει Thunderbolt 2 (mDP) εξόδους. 
Οπότε πιθανότατα το καλώδιο που αγόρασες δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο αυτό. 
Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.

Ή κάτι τέτοιο

Εκτός βέβαια αν βρεις το ίδιο ακριβώς καλώδιο με αυτό που είχες. 

Θα μπορούσες επίσης να καλέσεις την iSystem ή την Document μήπως εκείνοι έχουν να προτείνουν κάτι άλλο. 

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Thanks 1

21 ώρες πριν, Xristinelip είπε

Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα με το καλώδιο που συνδέει τη 2η οθόνη στο Μαc. Συγκεκριμένα το  Thunderbolt δεν αναγνωρίζει τη 2η οθόνη. Είχα ένα άλλο καλώδιο το οποίο χάλασε και αγόρασα καινούριο Thunderbolt to hdmi. Δεν δείχνει ομως να αναγνωρίζει την οθόνη μου, τι φταίει; γνωριζει κανείς;; 

Γράφεις ότι πήρες άλλο thunderbolt 2 καλωδιο. Ειναι σίγουρα thunderbolt? Δηλαδη εχει το σηματάκι με τον κεραυνό?

• Confused 1

Πήρα το ίδιο καλώδιο που είχα πάρει κ την πρώτη φορά αλλά δεν λειτούργησε. Άγνωστο το γιατί! Τελικά ήταν θέμα καλωδίου. 

13 ώρες πριν, Jiakometi είπε

Το 2013 Mac Pro (trashcan) έχει Thunderbolt 2 (mDP) εξόδους. 
Οπότε πιθανότατα το καλώδιο που αγόρασες δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο αυτό. 
Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.

Ή κάτι τέτοιο

Εκτός βέβαια αν βρεις το ίδιο ακριβώς καλώδιο με αυτό που είχες. 

Θα μπορούσες επίσης να Καλέμης την iSystem ή την Document μήπως εκείνοι έχουν να προτείνουν κάτι άλλο. 

Ενα από αυτά πήρα τελικά 

• Like 1

• Λύση

Τα thunderbolt καλώδια που έγραψες ότι πηρες στο αρχικό σου ποστ, θα έπρεπε λογικά να έχουν το σηματάκι με το κεραυνό κάπου πάνω τους. Αν όχι, τότε πολύ πιθανόν δεν πήρες thunderbolt καλώδια όπως εγραψες αλλά mini displayport. Το πιο πιθανό σενάριο μιας και δούλεψε με άλλο mdp καλώδιο, παίζει το mini displayport καλώδιο που πήρες να μην είναι καλής ποιότητας και να μην το αναγνώρισε. Μπορεί να είναι ίδιο με το προηγούμενο σε εμφάνιση αλλά να μην έχει τις προδιαγραφές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...