Προς το περιεχόμενο

Anker Liberty 2 pro 50.96 EUR (Amazon.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....είναι καλή η τιμή κ η ηχητική απόδοση είναι άνω του μετρίου... αλλά τόσα χρόνια μετά μήπως έχουν ξεπεραστεί απο την τεχνολογία? (noise canceling, multi-point pairing etc).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prasino Mantarinh είπε

Απο οτι διαβαζω στα ratings, μετα απο καιρο εμφανιζει hiss και πολυ white noise στην χρηση .. με καθε επιφυλαξη

True! Σε μένα δεν το κάνει πάντα κ το κάνει μόνο κατά την σύνδεση στις smart tv (LG C1 και C2 και οι δύο). Τα υπόλοιπα (Sony 1000XM και Jabra Elite 85) λειτουργούν σωστά οπότε αποκλείω να φταίει το Bluetooth της πηγής.

Για τον παραπάνω λόγο άνοιξα case στο Amazon (η αγορά είχε γίνει απο το Amazon Anker Store) και χωρίς πολλά-πολλά μου έστειλαν αντικατάσταση (τα οποία δεν έχουν θέμα - φυσικά είναι καινούργια ακόμα).

IMG_20221220_131332.jpg

• Thanks 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, TechnoState είπε

True! Σε μένα δεν το κάνει πάντα κ το κάνει μόνο κατά την σύνδεση στις smart tv (LG C1 και C2 και οι δύο). Τα υπόλοιπα (Sony 1000XM και Jabra Elite 85) λειτουργούν σωστά οπότε αποκλείω να φταίει το Bluetooth της πηγής.

Για τον παραπάνω λόγο άνοιξα case στο Amazon (η αγορά είχε γίνει απο το Amazon Anker Store) και χωρίς πολλά-πολλά μου έστειλαν αντικατάσταση (τα οποία δεν έχουν θέμα - φυσικά είναι καινούργια ακόμα).

IMG_20221220_131332.jpg

Σε ποσο χρονο εμφανιστηκε το προβλημα με το hiss;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως με τα Liberty 3 pro ειμαι πολυ ευχαριστημενος 1 χρονο μετα (αγορα στην περσινη BF). Υστερα απο λιγη ωρα μονο (40+ λεπτα χρησης) τα νιωθω λιγο κουραστικά στο αυτι. Αλλα αυτο ειναι σιγουρα υποκειμενικο και θεμα ανατομιας του αυτιου.

Αλλα σε επιπεδο ANC, ηχου, κλησεων και ακροασης μου απο συνομιλητες ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει εβερ.

Απορω γιατι πεταγα λεφτα σε σετς των 30-35 ευρω. Ημιμετρα.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...