gtassos79 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την μετατροπή κρυπτονομισμάτων Επειδή μέχρι τώρα έχω πληρώσει έναν οικονομικό σύμβουλο(μου είπε ότι είναι από την FCA στο Λονδίνο)περίπου €5000 Αυτά τα χρήματα υποτίθεται είναι €200 για παράβολο €2500 για τους Crypto experts που βρήκαν τα χρήματα μου επειδή είχα πέσει θύμα απάτης και €2500 για την εγγύηση ότι θα λάβω τα χρήματα μου στο λογαριασμό μου Και τώρα μου ζητάει άλλος οικονομικός σύμβουλος(υποτίθεται ότι είναι από την Coinbase)ακόμα €3000 για να γίνει η μετατροπή από κρυπτονομίσματα σε ευρω Υποτίθεται ότι στο λογαριασμό μου αυτή τη στιγμή υπάρχουν €75567 Γνωρίζετε εάν όντως για να γίνει η μετατροπή από κρύπτο σε ευρώ πρέπει να πληρώσω προμήθεια; Ευχαριστώ πολύ
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, gtassos79 είπε Καλησπέρα σας.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την μετατροπή κρυπτονομισμάτων Επειδή μέχρι τώρα έχω πληρώσει έναν οικονομικό σύμβουλο(μου είπε ότι είναι από την FCA στο Λονδίνο)περίπου €5000 Αυτά τα χρήματα υποτίθεται είναι €200 για παράβολο €2500 για τους Crypto experts που βρήκαν τα χρήματα μου επειδή είχα πέσει θύμα απάτης και €2500 για την εγγύηση ότι θα λάβω τα χρήματα μου στο λογαριασμό μου Και τώρα μου ζητάει άλλος οικονομικός σύμβουλος(υποτίθεται ότι είναι από την Coinbase)ακόμα €3000 για να γίνει η μετατροπή από κρυπτονομίσματα σε ευρω Υποτίθεται ότι στο λογαριασμό μου αυτή τη στιγμή υπάρχουν €75567 Γνωρίζετε εάν όντως για να γίνει η μετατροπή από κρύπτο σε ευρώ πρέπει να πληρώσω προμήθεια; Ευχαριστώ πολύ Aν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα σε έχουν μαδησει σαν κοτοπουλο όλοι οι απατεώνες.Μακάρι να είναι τρολοθέμα.
gorge18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δε παίζει να μην ειναι τρολ απλα δε παιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα