Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Samsung account ID

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Xristaras12,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους/ες

Έχω ενα θεματάκι με ενα galaxy A32 5g που μου έχουν δώσει. Ο προηγούμενος κάτοχος ΔΕΝ θυμάται τους κωδικούς απο τον λογαριασμό Samsung που είχε δημιουργήσει και τώρα που μου το έδωσε θέλω να βάλω τον δικό μου λογαριασμό. Αλλά δεν μπορώ να βγάλω το δικό του καθως μου ζητάει επαλήθευση. Αν κάνω hard reset θα μου ζητηθεί κατα την αρχικοποίηση το Samsung ID? Θέμα fpr δεν υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμενο προγραμμα κανει bypass google acounts για ολα τα samsung με ενα απλο κλικ

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
  • Λύση
Δημοσ.

το samsung account με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ναι βγαίνει. Προσοχή, μέσα απο τις ρυθμίσεις δεν θα σε αφήσει για επαναφορά και θα ζητήσει τον κωδικό του sams account που υπάρχει περασμένος.

Θα πρέπει να κάνεις reset απο τα κουμπιά που λέμε

Σβήνεις την συσκευή

πατας vol up και power ενώ ταυτόχρονα συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή.

μόλις δείξει το samsung logo αφήνεις το power και συνεχίζεις να πατας το vol up, επιλέγεις το factory reset και τελος. Μετά κάνε την διαδικασία αρχικοποιήσης της συσκευής ξανά (θα ειναι σα να το ανοιξες απο το κουτί του) να περάσεις και τους λογαριασμούς σου κλπ.

Εαν έχεις βάλει google account η συσκευή θα κλειδώσει θα να ξέρεις και θα ζητάει τα στοιχεία του account που είχε οταν έγινε reset, γράφεις οτι κωδικους κλπ ξέρεις κανονικά όποτε με αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν θες να αποφύγεις και αυτό το βήμα αφαίρεσε το google account πριν κάνεις reset τη συσκευή, κάνε restart και μετά την διαδικασία για το reset με τα κουμπιά.

Αν είναι ξεκλείδωτη πλήρως η συσκευή οταν ανοίξει θα σου εμφανίσει στις 2 κατω γωνιες 2 εικονίδια, αν κλειδώσει θα σου εμφανίσει μονο ενα (αν θυμάμαι καλά στην κάτω αριστερή γωνία μονο)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Xristaras12 ναι αυτό ήθελα να κανω hard reset "απο τα κουμπιά" αλλά δεν θυμόμουν αν μένει ο Samsung account. Τελικα τον έσβησα με το πρόγραμμα του GATE123 απλα και γρήγορα.

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...