Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι τέτοια εποχή ο Αγιος Βασίλης μου έφερε ένα OnePlus 9R από τα βάθη της Κίνας.

Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ ... Μετά ΖΤΕ Blede του 2011 🤫

Και έχει και 5G με το γνωστό κόλπο... Και pixel κάμερα και δεν βράζει γιατί έχει τον 870 😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tortugas είπε

Ονόμασε μας ποιά είναι τα καλύτερα Android OS λοιπόν (πέραν του pixel), διότι και μετά το merge δεν θα έλεγα ότι της Samsung είναι καλύτερο π.χ. 

Pixel, Samsung. Το λογισμικό της Samsung είναι απίστευτα καλό για αυτό που είναι(custom μέχρι το κόκαλο). Η OnePlus, όπως η pooppo και οι άλλες κινεζικές απλά αντιγράφουν iOS.

1 ώρα πριν, lasithi12 είπε

και ποιο θεωρειται ρε παιδια καλό OS αν οχι της One Plus?

Μην μπερδεύεσαι, δεν μιλάμε για το Oxygen OS που ήταν το καλύτερο λειτουργικό μετά από αυτό του Pixel.

• Confused 2
Δημοσ.

Έχω το OnePlus 8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος,θα περιμένω τι θα βγάλει η σαμυ βέβαια και θα κρίνω το επόμενο μου 

Ακόμα και μετά το μπασταρδεμα του oxygen με το color συνεχίζει να είναι παραααα πολύ καλό παιδιά κακά τα ψέματα 

Stock δεν θα γίνει αλλά έχει μια πιο ενδιαφέρουσα πινελιά  

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, MrRush είπε

Pixel, Samsung. Το λογισμικό της Samsung είναι απίστευτα καλό για αυτό που είναι(custom μέχρι το κόκαλο). Η OnePlus, όπως η pooppo και οι άλλες κινεζικές απλά αντιγράφουν iOS.

Μην μπερδεύεσαι, δεν μιλάμε για το Oxygen OS που ήταν το καλύτερο λειτουργικό μετά από αυτό του Pixel.

Η poopo δεν μου θυμίζει σε κάτι το ios . Και σε αντίθεση με το συνηθισμένο miui έχει και drawer.

Επίσης πολύ καθαρό και προσεγμένο λογισμικό έχει η Sony μιας και έπεσε ένα 5 iv στα χέρια μου, αλλά είναι ιδιαίτερη περίπτωση για να αγοράσει κάποιος.

Βέβαια μπόρεσα ξανά μετά από καιρό να πιάνω το κινητό με το ένα χέρι.

Με τη Samsung πάντως απορώ πώς έχει περάσει ότι έχει καλό λογισμικό, το wearable που έχω στα buds μου με έχει σκίσει στα bugs και είναι μόλις μία εφαρμογή, δεν περιμένω κάτι καλύτερο από ολόκληρο λειτουργικό

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MrRush είπε

Τα Pixel έχουν χάσει την μπάλα με το Tensor, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες πλέον. Αυτά είναι νεκρά για εμένα από την άλλη (προς το παρόν), προτιμώ Xiaomi/Poco κινητό με Pixel Experience. Για την Samsung δεν θα συμφωνήσω, στην σύγκριση είναι πίσω και φαντάζομαι πως δεν έχουν σταματήσει να δολοφονούν τα κινητά τους με updates για να πάρεις άλλο. Τα OnePlus θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω, είναι ακόμη πολύ καλά και 4 χρόνια security updates είναι άριστο (αν και καλύτερο θα ήταν 5 όπως κάνουν οι Samsung, Apple, Google).

Για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου, πως είναι το μη χείρον βέλτιστον εννοώ. Ελπίζω να πιάσει το Nothing Phone (από τον μπαμπά της OnePlus) και να έχουμε πάλι μια καλή επιλογή στο άμεσο μέλλον 

Επεξ/σία από Tortugas
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tortugas είπε

Τα Pixel έχουν χάσει την μπάλα με το Tensor, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες πλέον. Αυτά είναι νεκρά για εμένα από την άλλη (προς το παρόν), προτιμώ Xiaomi/Poco κινητό με Pixel Experience. Για την Samsung δεν θα συμφωνήσω, στην σύγκριση είναι πίσω και φαντάζομαι πως δεν έχουν σταματήσει να δολοφονούν τα κινητά τους με updates για να πάρεις άλλο. Τα OnePlus θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω, είναι ακόμη πολύ καλά και 4 χρόνια security updates είναι άριστο (αν και καλύτερο θα ήταν 5 όπως κάνουν οι Samsung, Apple, Google).

Για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου, πως είναι το μη χείρον βέλτιστον εννοώ. Ελπίζω να πιάσει το Nothing Phone (από τον μπαμπά της OnePlus) και να έχουμε πάλι μια καλή επιλογή στο άμεσο μέλλον 

Δεν είναι όλα επεξεργαστής. Ο Tensor είναι μια χαρά. Αν δεν έχεις Pixel απλά δεν μπορείς να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω όταν λέω ότι είναι με διαφορά το πιο smooth κινητό που έχω πιάσει.

Επίσης, δεν ξέρω πότε έχεις πιάσει τελευταία φορά (να το χρησιμοποιήσεις, όχι demo στο public) Samsung αλλά μετά το Pixel έχει με διάφορα το καλύτερο λογισμικό καθώς το One UI δεν έχει καμία σχέση με το παλιό TouchWiz που είχαν και είναι απόλυτα σταθερό και γρήγορο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MrRush είπε

Δεν είναι όλα επεξεργαστής. Ο Tensor είναι μια χαρά. Αν δεν έχεις Pixel απλά δεν μπορείς να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω όταν λέω ότι είναι με διαφορά το πιο smooth κινητό που έχω πιάσει.

Επίσης, δεν ξέρω πότε έχεις πιάσει τελευταία φορά (να το χρησιμοποιήσεις, όχι demo στο public) Samsung αλλά μετά το Pixel έχει με διάφορα το καλύτερο λογισμικό καθώς το One UI δεν έχει καμία σχέση με το παλιό TouchWiz που είχαν και είναι απόλυτα σταθερό και γρήγορο.

Μια χαρα ειναι το one ui.... Αλλα οχι πως τα color os/oxygen os/ realme ui... (σχεδον ολοιδια ολα) ειναι ασχημα.. Ειναι εξισου πολυ καλα και λιγο πιο απλοικα σε σχεση με το φορτωμενο one ui.. Επισης σ δινουν την εντυπωση οτι ειναι ενα κλικ πιο σβελτα. Καλο το one ui.. Καλα και τα προαναφερθεντα.. Προσωπικα για μενα το χειροτερο ειναι το miui με διαφορα. Τωρα κινητο με stock android δεν ειχα ποτε (απο τα παραπανω εχω εμπειρια σε ολα)... Αλλα απο τα λίγα που εχω δει ειτε σε  reviews ειτε σε συσκευες απευθειας.. Μ φαινεται υπερβολικά απλο... Θα προτιμουσα τις παραπανω πινελιες που δινει η motorola πχ.. Και σιγουρα θα προτιμουσα oxygen, color, one ui.. Κλπ... Απλα και μονο για τις εξτρα παραμετροποιησεις που ενα pixel πχ δεν στις προσφερει χωρις να κατεβασεις εφαρμογες. 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, lasithi12 είπε

βγαζει το καλυτερο OS όμως και αυτο για μένα τα αξιζει ολα..

το πιο γρηγορο ισως, το καλύτερο με τίποτα.  Δε καταφέρανε μετα απο τοσα χρόνια να φτιάξουν (το αδύναμο σημείο)... τα λογισμικα των καμερών και επίσης υιοθέτησαν το AOD (always on display) πολυ πολυ αργά για δεδομένα android. Για μενα ειναι μια εταιρεία προδομενη απο τους ιδιους τους developers της.

Δημοσ.

1+6 ακόμα. Δεν μου αλλάζει μπαταρία το service γιατί λέει είναι κινεζικό (banggood), ενώ πριν δυόμιση χρόνια μου είχαν αλλάξει κανονικά. Ξενέρωσα και δεν ξέρω που να το πάω. Υγεία μπαταρίας 63%.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, barimagas είπε

1+6 ακόμα. Δεν μου αλλάζει μπαταρία το service γιατί λέει είναι κινεζικό (banggood), ενώ πριν δυόμιση χρόνια μου είχαν αλλάξει κανονικά. Ξενέρωσα και δεν ξέρω που να το πάω. Υγεία μπαταρίας 63%.

Δεν μπορεις να παραγγείλεις μια μπαταρία απο το ebay και να την πας να στην αλλαξουν σε κάποιο service κινητών? Κ εγώ σκέφτομαι σιγα σιγα να αλλάξω μπαταρία στο 1+ 7Τ pro, λες να έχω τα ίδια? 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vidias.m είπε

Δεν μπορεις να παραγγείλεις μια μπαταρία απο το ebay και να την πας να στην αλλαξουν σε κάποιο service κινητών? Κ εγώ σκέφτομαι σιγα σιγα να αλλάξω μπαταρία στο 1+ 7Τ pro, λες να έχω τα ίδια? 

Είναι πιθανόν να σου πουν και σένα το ίδιο... Πρέπει να ρωτήσεις...

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Android 13 πάντως στο OP9 Pro είναι πολύ μέτριο. Μέχρι το 12 καλά ήμασταν τώρα είναι αργό, τρώει μπαταρία, τα εικονίδια είναι χειρότερα. Ίσως για κάποιον που είναι όλη μέρα με το κινητό να είναι πιο customizable αλλά για μένα που θέλω καλά defaults πήγε ένα βήμα πίσω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MrRush είπε

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις αλλά ένα realme gt2 neo που έχω το λογισμικό του είναι άψογο. Στοκ με κάποια εξτραδακια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το βαρύ των Xiaomi Huawei κτλ.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, logistoulis είπε

Η poopo δεν μου θυμίζει σε κάτι το ios . Και σε αντίθεση με το συνηθισμένο miui έχει και drawer.

Επίσης πολύ καθαρό και προσεγμένο λογισμικό έχει η Sony μιας και έπεσε ένα 5 iv στα χέρια μου, αλλά είναι ιδιαίτερη περίπτωση για να αγοράσει κάποιος.

Βέβαια μπόρεσα ξανά μετά από καιρό να πιάνω το κινητό με το ένα χέρι.

Με τη Samsung πάντως απορώ πώς έχει περάσει ότι έχει καλό λογισμικό, το wearable που έχω στα buds μου με έχει σκίσει στα bugs και είναι μόλις μία εφαρμογή, δεν περιμένω κάτι καλύτερο από ολόκληρο λειτουργικό

Δεν έχεις δίκαιο. Αν δεν έχεις samsung κινητό, smartwatch και buds είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες. Αν είναι ολα Samsung  λειτουργούν και συνεργάζονται υποδειγματικά. Δεν φταίει το λειτουργικό αν κάτι δεν δουλεύει σωστά εκτός οικοσυστήματος. Το ίδιο συμβαίνει και στο ios. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...