Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Τα ίδια και εμένα, αντε τώρα βγάλε άκρη. 

Εγώ την έβγαλα από το shield και όταν θέλησα να την ξαναβάλω δεν γινόταν ενεργοποίηση. Μίλησα με την "εξυπηρέτηση" και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει η εφαρμογή tvbox. Όταν τον ρώτησα τοτε γιατί έχετε την εφαρμογή στο play store μου είπε ότι αμπεμπαμπλομ και ότι αυτό. Μα του λέω στο κινητό παίζει στον browser παίζει στον browser του tvbox παίζει,  μου απάντησε ότι έτσι τους είπαν...... Κρίμα και τους είχα σε εκτίμηση

Επεξ/σία από vangel161
  • Thanks 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα μου πέρασε κανονικά την εγγραφή, αναμένω το e-mail. Εν τω μεταξύ χθες που δεν μπορούσα, με πασαρε το support της Nova σε αυτό της Wind, με την αιτιολογία ότι τα πληροφοριακά συστήματα τους δεν έχουν συνενωθεί ακόμη. Απαράδεκτη εμπειρία μέχρι στιγμής.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

Έχεις δίκιο, μόνο μη χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη σε παρακαλώ γιατί και μεις άτομα με δυσκολίες είμαστε αλλά όχι άχρηστοι σαν την nova

Και εσύ έχεις δίκιο φίλε μου. Το διόρθωσα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2022 στις 6:06 ΜΜ, panos- είπε

Έλεγξε το email σου. Έχει έρθει σύνδεσμος για να ενεργοποιήσεις τη «μεγάλη οθόνη» 

Βγάζει αυτό. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση? Μήπως θέλει να βλέπει NOVA IP o browser?

image.png.5830ef1d5c3529bf998c190eb94f3aba.png

Επεξ/σία από moredread
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, moredread είπε

Βγάζει αυτό. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση? Μήπως θέλει να βλέπει NOVA IP o browser?

image.png.5830ef1d5c3529bf998c190eb94f3aba.png

Έχει κάτι θέματα… Αν συνεχίζει σε λίγη ώρα στείλε τους ένα μήνυμα μπας και βγάλεις άκρη, αλλά όπως αναφέρουν και παραπάνω τα έχουν κάνει ****!

• Like 1
Δημοσ.

Στους όρους γράφει: "Μπορείς να εγκαταστήσεις το EON TV app σε έως 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές."

Μόλις, όμως, πάω να το συνδέσω σε 2η συσκευή (tvbox) μου γράφει "Έχει ήδη συνδεθεί μια Smart TV σε αυτά τα στοιχεία."

Γιατί ;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kastoria74 είπε

Στους όρους γράφει: "Μπορείς να εγκαταστήσεις το EON TV app σε έως 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές."

Μόλις, όμως, πάω να το συνδέσω σε 2η συσκευή (tvbox) μου γράφει "Έχει ήδη συνδεθεί μια Smart TV σε αυτά τα στοιχεία."

Γιατί ;

Βλέπει το tvbox ως δεύτερη smart tv?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kastoria74 είπε

Γιατί ;

Μήπως επειδή λέει για φορητές συσκευές;

Δημοσ.

Καλησπερα. Είμαι συνδρομητής wind και ενεργοποίησα κανονικά μέχρι 19 Ιανουαρίου. Βλέπω μέσω του box που έδινε παλια η wind visio και το έχω κόψει εδώ και 1 χρόνο αλλά δεν μου το ζήτησαν ποτε πίσω. Ο πεθερος μου στο σπίτι του έχει wind και έχει το φουλ πακετο τηλεόρασης. Μπορώ να βλέπω και εγώ σπίτι μου μέσω του application και να γίνεται μοίρασμα? Ξέρει κανεις τον τρόπο? Για όταν λήξει η δωρεάν περιοδος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...