Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Malagad είπε

Η ποιότητα της εικόνας, πάντως, είναι πολύ κατώτερη από αυτή της Cosmote. Ακόμα και από το Ertflix. 

χαλια ειναι--χιλιες φορες iptv

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Doubt είπε

Εννοείς δεν γίνεται F2G σε καρτοκινητό cosmote? 

Σε συμβόλαιο γίνεται;

Περίεργο μου φαίνεται πάντως.

Ήθελα να μεταφέρω το νούμερο από F2G σε What's up. Για συμβόλαιο δεν ρώτησα, δεν με ενδιέφερε.

Το οποίο νούμερο παρεμπιπτόντως είναι ήδη Cosmote (697) από παλιά πριν πάω Wind.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Πως παιρνεις διπλασιο χρονο στο καρτοκινητο? Εχω σταθερη εινδ και 2 καρτοκινητα στο ΑΦΜ ΜΟΥ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malagad είπε

Η ποιότητα της εικόνας, πάντως, είναι πολύ κατώτερη από αυτή της Cosmote. Ακόμα και από το Ertflix. 

είναι αναλόγως την κίνηση που έχει το δίκτυο λογικά, μερικές φορές είναι αποδεκτή άλλες είναι χάλια.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που έχω πρόβλημα να ενεργοποιήσω τον 1 μήνα της EON tv; Αλλαξα από triple play σε double Play Nova τον Δεκέμβριο και μάλλον κόλλησα το συστημα τους. Το chat στο support,  ακόμα το ψάχνει εδώ και 2 μέρες.... Ούτε μία πσοσφορά δεν είνα ικανοί να κάνουν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα που με πήραν για προσφορά σε eon tv ενώ έχω τους είπα ότι έχω 2 καρτοκινητά αλλά θα τα κόψω και τα 2 γιατί δεν έδωσαν απεριόριστα όπως οι άλλες δύο και μου έλεγαν κάτι αερολογίες ότι θα δώσουν, μάλλον θα εννοούν τα Χριστούγεννα του 2023. 

Στο τέλος μου είπαν αφού όλοι πλέον δίνουν 15 ευρώ το μήνα στα καρτοκινητά κάντε συμβόλαιο. 

Επεξ/σία από tiniakos
Δημοσ.

Περιμενω πως και πως να με παρουν...Θελετε και λεφτα γιαυτο το αισχος?Μηπως δινετε δωρο 14"crt για να μας φαινεται γαματη η αναλυση?

Δημοσ.

Πάντως χωρίς να κάνω τίποτα, οντας χρηστης eon 100 χωρίς αθλητικά, και χωρίς κινητό wind, βλέπω ότι έχω ξεκλείδωτα τα αθλητικά, οπότε μάλλον είναι και για τους υπάρχοντες πελατες το ξεκλείδωμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/12/2022 στις 5:58 ΜΜ, nyne είπε

Ρε παιδιά τι αισχος ανάλυση είναι αυτή?Τους έχει μιλήσει κανένας για το 1080p?Δε ρωτάω για 4k γιατί σίγουρα δεν το ξέρουν...Μου αρέσει που στις επιλογές έχει υψηλή ταχύτητα και έχει 4mbps...Πληρώνει κανένας για αυτό το αισχος?

Αν διαβάσεις λίγο πίσω θα έβλεπες ότι έχει απαντηθεί πως πηγαίνει 7mbs! Λίγο διάβασμα καλο είναι.

Επεξ/σία από pankostas
Δημοσ.

Μπήκα έκανα λογαριασμό κανονικά 

Ξανά μπαίνω να κάνω για φίλο μου με τα δικά του στοιχεία αλλά μου λέει σφάλμα μετά λέει το email υπάρχει βάζω άλλο λέει ο αριθμός τηλ υπάρχει.... 

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μπορώ να προχωρήσω σε δημιουργία λογαριασμού. Με ό,τι νούμερο και e-mail και αν προσπάθησα, αναφέρει αποτυχία εγγραφής και στην συνέχεια ότι ο αριθμός αυτός έχει καταχωρηθεί ήδη. Επίσης μήνυμα για την προσφορά δεν ήρθε ποτέ. (συνδρομητής double play, παλιός πελάτης)

Δημοσ.

Ο αριθμός τηλ υπάρχει γραφει

σεπτεβρη του 21 έβαλα 100 στα 29 και υπήρχε τότε λεεει προσφορά και μου την έκαναν αυτόματα 200

εδω και 5 μήνες έβαλε και στο κινητό 10gb και απεριόριστα sms και ομιλία 

Απογοητευμένος με το 4g της wind σε σχέση με την cosmote 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...