Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω σύνδεση σταθερής αλλά και καρτοκινητό, έφαγα άκυρο. Τι σόι όροι είναι αυτοί, σε τιμωρούν γιατί έχεις καρτοκινητό;

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ghadhika είπε

Εγώ πάντως που έχω σύνδεση σταθερής αλλά και καρτοκινητό, έφαγα άκυρο. Τι σόι όροι είναι αυτοί, σε τιμωρούν γιατί έχεις καρτοκινητό;

Αφού έχεις σύνδεση σταθερής μπορείς να πάρεις EON+

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos- είπε

Αφού έχεις σύνδεση σταθερής μπορείς να πάρεις EON+

Έτσι πίστευα αλλά δεν έγινε δεκτή η αίτηση στη φόρμα. Ντάξει, δε θα κάτσω να σκάσω, ένα τεστάκι θα του έκανα απλά αλλά μλκια

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, ghadhika είπε

Στο eon.nova.gr σου λέει να διαλέξεiς "Είμαι πελάτης Wind // Nova" μήπως έβαλες Wind? Εγώ είμαι σε σύνδεση Nova και καρτοκινητή Wind και έβαλα πελάτης Nova για το EON+.

Και όπως λέει ο φίλος μήπως δεν έβαλες το ΑΦΜ / τηλέφωνο που έχεις δώσει για τη σταθερή?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tol1as είπε

Στο eon.nova.gr σου λέει να διαλέξεiς "Είμαι πελάτης Wind // Nova" μήπως έβαλες Wind? Εγώ είμαι σε σύνδεση Nova και καρτοκινητή Wind και έβαλα πελάτης Nova για το EON+.

Και όπως λέει ο φίλος μήπως δεν έβαλες το ΑΦΜ / τηλέφωνο που έχεις δώσει για τη σταθερή?

Όχι παιδιά. Και στο σταθερό και στο κινητό είναι το ίδιο ΑΦΜ. Όσο για το τηλέφωνο έδωσα αναγκαστικά το καρτοκινητό, δε σου δίνει την επιλογή να δηλώσεις το σταθερό. Φαίνεται το σύστημα "διαβάζει" το καρτοκινητό και μου ρίχνει άκυρο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panos- είπε

Επίσης οι 4000 πρώτοι που έχουν συνδρομή τηλεόρασης μπορούν να πάρουν το παιδικό τηλεκοντρόλ δωρεάν στο nova.gr/dora (αργότερα μέσα στην ημέρα)

αυτό δεν εμφανίστηκε ακόμα ή πρόλαβαν ήδη οι 4000 ;

Δημοσ.

Όσοι έχουν ΕΟΝ+ και πληρώνουν για το ακριβότερο πακέτο παίρνουν το 3ο το μακρύτερο φαντάζομαι;

2 ώρες πριν, tiniakos είπε

Οι άλλοι δύο έδωσαν στα καρτοκινητά απεριόριστα gb και η wind έδωσε διπλάσια gb στα πακέτα. 

Αύριο κιόλας μεταφορά το νούμερο της κόρης μου σε cosmote. 

Εγώ πάντως πήγα στην Cosmote για να μεταφέρω το νούμερο από F2G και μου είπαν ότι δεν το κάνουν πλέον, μόνο καινούργιο νούμερο μπορώ να πάρω.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tomar26 είπε

€26 κατοστάρα, €23 πενηντάρα είναι τιμές που τις έδινε μέσω διαφημίσεων, τηλεφωνικά, και σε 'κρυφά' μέρη του site. Τουλάχιστον από Φεβρουάριο του 22. Μία μόνο περίοδο δεν τα είδα κάπου να διαφημίζονται, τώρα ισχύουν ξανά. Ναι, με λίγη πίεση ισχύουν και για ανανεώσεις. Έτσι κι αλλιώς τις δίνει η Nova από όλα τα κανάλια. 

Με 26 ευρώ έβαλα 50mbps τον Ιούλιο, με ένα μήνα δωρεάν πάγιο (από optiki-Ina). 

Τα 100 τα ειχε 29 νομίζω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrias είπε

αυτό δεν εμφανίστηκε ακόμα ή πρόλαβαν ήδη οι 4000 ;

Ψάχνω κι εγώ μάλλον δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...