Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Απο ο,τι θυμαμαι 26€ ειχε την κατοσταρα επι αρκετους μηνες πριν μισο περιπου χρονο. Αρκετα μετα απο τον Νοεμβριο του 21. Θα το εχεις δει αφου τσεκαρεις, οχι; 

13 λεπτά πριν, tomar26 είπε

€26 κατοστάρα, €23 πενηντάρα είναι τιμές που τις έδινε μέσω διαφημίσεων, τηλεφωνικά, και σε 'κρυφά' μέρη του site. Τουλάχιστον από Φεβρουάριο του 22. Μία μόνο περίοδο δεν τα είδα κάπου να διαφημίζονται, τώρα ισχύουν ξανά. Ναι, με λίγη πίεση ισχύουν και για ανανεώσεις. Έτσι κι αλλιώς τις δίνει η Nova από όλα τα κανάλια. 

αυτο ακριβως, εγω ειχα παρει τηλ  στη wind για να βαλω απεθειας απο αυτους (Δεν μου ειχε πεταξει καποια διαφημισει με 26 για 100Mbps ναι την ειδα πολυ αργοτερα στο fb ) και πηρα την επισιμη προσφορα απο εκει, που ειναι μεχρι και σημερα η ιδια

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι άλλοι δύο έδωσαν στα καρτοκινητά απεριόριστα gb και η wind έδωσε διπλάσια gb στα πακέτα. 

Αύριο κιόλας μεταφορά το νούμερο της κόρης μου σε cosmote. 

Επεξ/σία από tiniakos
Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα είναι ασφαλές να δώσεις το ΑΦΜ σου? το ρωτάω μήπως σε πάει σε κανένα συμβόλαιο και ψαχνόμαστε μετά τον δωρεάν μήνα .

Δημοσ.
Η εγγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν ενεργοί συνδρομητές οικιακών υπηρεσιών Nova και Wind σε προγράμματα Σταθερής ή Κινητής Τηλεφωνίας. Εξαιρούνται οι συνδρομητές προγραμμάτων Τηλεόρασης, και Καρτοκινητής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα nova.gr/dora

Δημοσ.

Παιδιά για διευκρινίστε λίγο όσοι ξέρετε, το ΕΟΝ+ χρειάζεται αποκωδικοποιητή και απλά σου δίνει περισσότερα κανάλια αυτό το promotion? Ή είναι υπηρεσία streaming τύπου netflix?

• Like 1
Δημοσ.

αντε και ενεργοποιηθηκε. για να δεις σε ΤV θελει κωδικο ενεργοποιησης μεσω nova account στην καρτελα EON η οποια δεν υπαρχει μεσα. λογικα επειδη δεν ειμουν ποτε κανονικα στην υπηρεσια !

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NIKOSKURT είπε

αντε και ενεργοποιηθηκε. για να δεις σε ΤV θελει κωδικο ενεργοποιησης μεσω nova account στην καρτελα EON η οποια δεν υπαρχει μεσα. λογικα επειδη δεν ειμουν ποτε κανονικα στην υπηρεσια !

Έλεγξε το email σου. Έχει έρθει σύνδεσμος για να ενεργοποιήσεις τη «μεγάλη οθόνη» 

• Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Tol1as είπε

Παιδιά για διευκρινίστε λίγο όσοι ξέρετε, το ΕΟΝ+ χρειάζεται αποκωδικοποιητή και απλά σου δίνει περισσότερα κανάλια αυτό το promotion? Ή είναι υπηρεσία streaming τύπου netflix?

Και απαντώ στον εαυτό μου μετά από λίγο ψάξιμο και ενεργοποίηση: Βασικα και τα δύο, αλλά όλο το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο μεσω internet, με κανάλια (περίπου 40-50), ραδιόφωνα και on demand περιεχόμενο (απο σειρές φαίνεται να έχει αρκετά πράγματα).

Ευχαριστίες στον TS!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, yiankap είπε

Tην τηλεόραση την ενεργοποίησα. Τα δωρεαν δεδομένα στο mywind δεν βλέπω.... Πως ενεργοποιούνται;

Και εγώ αυτή την απορία έχω.Μπαίνω στο mywind αλλά δεν έχει καμία επιλογή,ούτε καν αναφορά

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, yiankap είπε

Τα δωρεαν δεδομένα στο mywind δεν βλέπω.... Πως ενεργοποιούνται;

2 λεπτά πριν, SergioX είπε

Και εγώ αυτή την απορία έχω.Μπαίνω στο mywind αλλά δεν έχει καμία επιλογή,ούτε καν αναφορά

Στην εφαρμογή wind F2G που κοίταξα τώρα σε κάποια πακέτα λέει "Bonus Διπλασιο πακέτο Στην ίδια τιμή ως 19/1/2023" και δίνει π.χ 6gb αντί για 3 που έδινε μέχρι τώρα. Όχι σε όλα όμως, μόνο στα Unlimited Talk Plus & Max.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...