leonidas_fs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδιά, Έχουμε Nova στο γραφείο και μας έχουν δώσει ένα δικό τους router το οποίο θα πρέπει να αντικαταστήσουμε σε 1 to 1 NAT με οποιοδήποτε δικό μας router. Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το MikroTik hAP ac3 Ασύρματο Router Wi‑Fi 5 με 5 Θύρες Gigabit Ethernet, ποια είναι γνώμη σας; Θελουμε πολύ βασικά πράματα, να ανοίγουμε 2-3 πόρτες, να έχει VPN, απλά πράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 On 19/12/2022 at 15:39, leonidas_fs said: Καλησπερα παιδιά, Έχουμε Nova στο γραφείο και μας έχουν δώσει ένα δικό τους router το οποίο θα πρέπει να αντικαταστήσουμε σε 1 to 1 NAT με οποιοδήποτε δικό μας router. Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το MikroTik hAP ac3 Ασύρματο Router Wi‑Fi 5 με 5 Θύρες Gigabit Ethernet, ποια είναι γνώμη σας; Θελουμε πολύ βασικά πράματα, να ανοίγουμε 2-3 πόρτες, να έχει VPN, απλά πράματα. αν δεν σε νοιαζει η τηλεφωνια μπορεις να το βγαλεις τελειως του παροχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε αν δεν σε νοιαζει η τηλεφωνια μπορεις να το βγαλεις τελειως του παροχου Με νοιάζει γιατί είναι με ίνα όποτε δεν μπορώ να βγάλω το ρουτερ του παρόχου. Αυτοί μου είπαν να παρω ένα ρουτερ για να κάνουνε one to one NAT, ώστε το δικό τους ρουτερ να στελνει όλη την κίνηση στο δικό μου, και ουσιαστικά τα πάντα να τα κάνει το δικό μου ρουτερ (πέρα από την τηλεφωνία). Το θεμα είναι πάω σε Mikrotik ή να ρυθμίσω αυτό που ήδη έχω: https://www.tp-link.com/gr/home-networking/wifi-router/archer-c1200/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 37 minutes ago, leonidas_fs said: Με νοιάζει γιατί είναι με ίνα όποτε δεν μπορώ να βγάλω το ρουτερ του παρόχου. Αυτοί μου είπαν να παρω ένα ρουτερ για να κάνουνε one to one NAT, ώστε το δικό τους ρουτερ να στελνει όλη την κίνηση στο δικό μου, και ουσιαστικά τα πάντα να τα κάνει το δικό μου ρουτερ (πέρα από την τηλεφωνία). Το θεμα είναι πάω σε Mikrotik ή να ρυθμίσω αυτό που ήδη έχω: https://www.tp-link.com/gr/home-networking/wifi-router/archer-c1200/ εννοειται οτι το mikrotik ειναι 10 φορες καλυτερο απο το tp link.αρκει να ξερει καποιος πως να ρυθμισει το mikrotik. σε χωρο δουλειας δεν θα εβαζα tp link. θα προτιμουσα ενα draytek. το draytek σε περιπτωση που δεν ξερει καποιος να σεταρει το mikrotik. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα