Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας εχω ενα ηλεκτρικο αμαξιδιο Sterling - Scooter S700 και θελω να του αλαξω μπαταριες  . τωρα εχει 2 μπαταριες varta Ν70  12 v 70 ah  οι μαμα μπαταριες ηταν Ansheng 12v 72 amh gel βαθιας εκφορτησης , παλεοτερα που μου ειχαν χαλασει απο το μαγαζι που ρωτησα στη θεσσαλονικη θελουν 600 ευρω + μεταφορικα και για της δυο εχω καμια αλη επιλογη ?

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, spyros73 είπε

Για σας εχω ενα ηλεκτρικο αμαξιδιο Sterling - Scooter S700 και θελω να του αλαξω μπαταριες  . τωρα εχει 2 μπαταριες varta Ν70  12 v 70 ah  οι μαμα μπαταριες ηταν Ansheng 12v 72 amh gel βαθιας εκφορτησης , παλεοτερα που μου ειχαν χαλασει απο το μαγαζι που ρωτησα στη θεσσαλονικη θελουν 600 ευρω + μεταφορικα και για της δυο εχω καμια αλη επιλογη ?

Ρίξε μια μάτια εδώ

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, spyros73 είπε

Κάτι σαν την παρακάτω ίσως?

https://energybatteries.gr/product/μπαταρία-σκάφους-banner-energy-bull-95551-12v-72ah/

Δημοσ.

δε πρέπει να βάλει μπαταρίες αυτοκινήτου γιατί αμα ξεφορτίζονται χαλάνε. Θέλει βαθειας εκφόρτισης. Βλέπω ότι κάνουν κάνα 150αρι η μία.

Αν μπορείς άλλαξε τες μονος, δε πρεπει να είναι δυσκολο

Δημοσ.

ρωταω γιατι βλεπω τιμες απο 150 την μια μεχρι και 300 ευρω η μια  , δεν ξερω αν υπαρχει κατι να κοιταξω συγκεκρημενα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spyros73 είπε

ρωταω γιατι βλεπω τιμες απο 150 την μια μεχρι και 300 ευρω η μια  , δεν ξερω αν υπαρχει κατι να κοιταξω συγκεκρημενα 

προφανώς οι επώνυμες είναι και ακριβότερες , απλά απαραίτητα να είναι βαθιάς εκφόρτισης (και φυσικά να δίνουν τα ίδια Ampere)

ανάλογα το μαγαζί να πάρεις γραπτώς και εγγύηση (συνήθως 6μηνο δίνουν) μιας και πολύ το ρίχνουν σε κακή χρήση

τέλος να αποφεύγεις να ξεφορτίζονται πλήρως , καλύτερα δλδ να τις φορτίζεις συνέχεια τέρμα απο το να ξεζουμίζουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

προφανώς οι επώνυμες είναι και ακριβότερες , απλά απαραίτητα να είναι βαθιάς εκφόρτισης (και φυσικά να δίνουν τα ίδια Ampere)

ανάλογα το μαγαζί να πάρεις γραπτώς και εγγύηση (συνήθως 6μηνο δίνουν) μιας και πολύ το ρίχνουν σε κακή χρήση

τέλος να αποφεύγεις να ξεφορτίζονται πλήρως , καλύτερα δλδ να τις φορτίζεις συνέχεια τέρμα απο το να ξεζουμίζουν

δηλαδη μετα απο καθε χρηση ανεξαρτιτος ποσο ξεφορτιστικαν  ; λιγο η πολυ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros73 είπε

δεν κατάλαβα την ερώτησή σου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros73 είπε

αα και ποιες ειναι οι επωνημες ; οι sunlight  ειναι καλες ; δεν ξερω απο gel  , για το αμαξι ξερω 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

δεν κατάλαβα την ερώτησή σου

οταν παει η γυναικα μου μια βολτα μεχρι το κεντρο και γυριζει  σπιτι εχει χαλασει περηπου το 20 %  εκει θελει φορτιση η να κατεβει πιο κατω και απο το 50 % περηπου ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spyros73 είπε

οταν παει η γυναικα μου μια βολτα μεχρι το κεντρο και γυριζει  σπιτι εχει χαλασει περηπου το 20 %  εκει θελει φορτιση η να κατεβει πιο κατω και απο το 50 % περηπου ;

να μην πέφτει κάτω απο 30% αν γίνεται , ειδικά αν έχει παγωνιές ίσως και παραπάνω 

4 λεπτά πριν, spyros73 είπε

οι sunlight  ειναι καλες ; δεν ξερω απο gel  , για το αμαξι ξερω 

δες κύκλους φόρτισης στα χαρακτηριστικά αν γράφουν , σχεδόν όλες οι μπαταρίες πάντως είναι AGM για βαθιές εκφορτίσεις αλλά οι gel αντέχουν περισσότερο (και για κραδασμούς) . Οι Varta σου κράτησαν παραπάνω ?

πάντα απο ποδήλατο που έχω εμπειρία , όταν το πήγαινα μόνο γκάζι έκανε μέρες να συνέλθει η απλή μπαταρία (μετά απο φόρτιση δεν έβγαζε αναμενόμενα χλμ) , μετά που πήρα gel είδα πολύ καλύτερη συμπεριφορά . (τώρα έχω λιθίου αλλά φαντάζομαι για αμαξίδιο θα είναι τρελό κόστος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...