spyros73 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Για σας εχω ενα ηλεκτρικο αμαξιδιο Sterling - Scooter S700 και θελω να του αλαξω μπαταριες . τωρα εχει 2 μπαταριες varta Ν70 12 v 70 ah οι μαμα μπαταριες ηταν Ansheng 12v 72 amh gel βαθιας εκφορτησης , παλεοτερα που μου ειχαν χαλασει απο το μαγαζι που ρωτησα στη θεσσαλονικη θελουν 600 ευρω + μεταφορικα και για της δυο εχω καμια αλη επιλογη ?
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, spyros73 είπε Για σας εχω ενα ηλεκτρικο αμαξιδιο Sterling - Scooter S700 και θελω να του αλαξω μπαταριες . τωρα εχει 2 μπαταριες varta Ν70 12 v 70 ah οι μαμα μπαταριες ηταν Ansheng 12v 72 amh gel βαθιας εκφορτησης , παλεοτερα που μου ειχαν χαλασει απο το μαγαζι που ρωτησα στη θεσσαλονικη θελουν 600 ευρω + μεταφορικα και για της δυο εχω καμια αλη επιλογη ? Ρίξε μια μάτια εδώ
Joshua21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, spyros73 είπε Για σας εχω ενα ηλεκτρικο αμαξιδιο Sterling - Scooter S700 και θελω να του αλαξω μπαταριες . τωρα εχει 2 μπαταριες varta Ν70 12 v 70 ah οι μαμα μπαταριες ηταν Ansheng 12v 72 amh gel βαθιας εκφορτησης , παλεοτερα που μου ειχαν χαλασει απο το μαγαζι που ρωτησα στη θεσσαλονικη θελουν 600 ευρω + μεταφορικα και για της δυο εχω καμια αλη επιλογη ? Κάτι σαν την παρακάτω ίσως? https://energybatteries.gr/product/μπαταρία-σκάφους-banner-energy-bull-95551-12v-72ah/
dchatz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 δε πρέπει να βάλει μπαταρίες αυτοκινήτου γιατί αμα ξεφορτίζονται χαλάνε. Θέλει βαθειας εκφόρτισης. Βλέπω ότι κάνουν κάνα 150αρι η μία. Αν μπορείς άλλαξε τες μονος, δε πρεπει να είναι δυσκολο
fredd0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 https://batterytech.gr/shop/batteries/μολύβδου/12v/μπαταρία-μολύβδου-vrla-gel-12v-75ah10hr-first-power/ τυχαιο απο google, προφανως ψαχτο
spyros73 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 ρωταω γιατι βλεπω τιμες απο 150 την μια μεχρι και 300 ευρω η μια , δεν ξερω αν υπαρχει κατι να κοιταξω συγκεκρημενα
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, spyros73 είπε ρωταω γιατι βλεπω τιμες απο 150 την μια μεχρι και 300 ευρω η μια , δεν ξερω αν υπαρχει κατι να κοιταξω συγκεκρημενα προφανώς οι επώνυμες είναι και ακριβότερες , απλά απαραίτητα να είναι βαθιάς εκφόρτισης (και φυσικά να δίνουν τα ίδια Ampere) ανάλογα το μαγαζί να πάρεις γραπτώς και εγγύηση (συνήθως 6μηνο δίνουν) μιας και πολύ το ρίχνουν σε κακή χρήση τέλος να αποφεύγεις να ξεφορτίζονται πλήρως , καλύτερα δλδ να τις φορτίζεις συνέχεια τέρμα απο το να ξεζουμίζουν
spyros73 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε προφανώς οι επώνυμες είναι και ακριβότερες , απλά απαραίτητα να είναι βαθιάς εκφόρτισης (και φυσικά να δίνουν τα ίδια Ampere) ανάλογα το μαγαζί να πάρεις γραπτώς και εγγύηση (συνήθως 6μηνο δίνουν) μιας και πολύ το ρίχνουν σε κακή χρήση τέλος να αποφεύγεις να ξεφορτίζονται πλήρως , καλύτερα δλδ να τις φορτίζεις συνέχεια τέρμα απο το να ξεζουμίζουν δηλαδη μετα απο καθε χρηση ανεξαρτιτος ποσο ξεφορτιστικαν ; λιγο η πολυ
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, spyros73 είπε δηλαδη μετα απο καθε χρηση ανεξαρτιτος ποσο ξεφορτιστικαν ; λιγο η πολυ δεν κατάλαβα την ερώτησή σου
spyros73 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, spyros73 είπε δηλαδη μετα απο καθε χρηση ανεξαρτιτος ποσο ξεφορτιστικαν ; λιγο η πολυ αα και ποιες ειναι οι επωνημες ; οι sunlight ειναι καλες ; δεν ξερω απο gel , για το αμαξι ξερω 1 λεπτό πριν, korakios είπε δεν κατάλαβα την ερώτησή σου οταν παει η γυναικα μου μια βολτα μεχρι το κεντρο και γυριζει σπιτι εχει χαλασει περηπου το 20 % εκει θελει φορτιση η να κατεβει πιο κατω και απο το 50 % περηπου ;
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, spyros73 είπε οταν παει η γυναικα μου μια βολτα μεχρι το κεντρο και γυριζει σπιτι εχει χαλασει περηπου το 20 % εκει θελει φορτιση η να κατεβει πιο κατω και απο το 50 % περηπου ; να μην πέφτει κάτω απο 30% αν γίνεται , ειδικά αν έχει παγωνιές ίσως και παραπάνω 4 λεπτά πριν, spyros73 είπε οι sunlight ειναι καλες ; δεν ξερω απο gel , για το αμαξι ξερω δες κύκλους φόρτισης στα χαρακτηριστικά αν γράφουν , σχεδόν όλες οι μπαταρίες πάντως είναι AGM για βαθιές εκφορτίσεις αλλά οι gel αντέχουν περισσότερο (και για κραδασμούς) . Οι Varta σου κράτησαν παραπάνω ? πάντα απο ποδήλατο που έχω εμπειρία , όταν το πήγαινα μόνο γκάζι έκανε μέρες να συνέλθει η απλή μπαταρία (μετά απο φόρτιση δεν έβγαζε αναμενόμενα χλμ) , μετά που πήρα gel είδα πολύ καλύτερη συμπεριφορά . (τώρα έχω λιθίου αλλά φαντάζομαι για αμαξίδιο θα είναι τρελό κόστος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα