tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά Περπατάω καθημερινά γύρω στη μία ώρα και θέλω να αγοράσω νέα ακουστικά για μουσική . Δεν με βολεύουν τα in ear, με κλασικές ψείρες δεν έχω θέμα , αλλά έλεγα μήπως προβώ σε αγορά on ear . Κλασικά με καλώδιο , δεν θέλω bluetooth , καλό είναι να έχουν κάπως μακρύ καλώδιο και να μην κουράζουν / ζεσταίνουν τα αυτιά αν γίνεται γιατί θα τα χρησιμοποιώ και το καλοκαίρι. Budget έλεγα μέχρι 150ε , αν αξίζει η διαφορά άντε να φτάσω τα 200ε Ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδη καταλαβαινω οτι εχουμε περιπου τα ιδια γουστα (σε θεμα βολης ακουστικων), οποιο over-ear ή on-ear εχω δοκιμασει, απο ενα ενα χρονικο σημειο και μετα, μου ζεσταινει τα αυτια, ειδικα σε ζεστο καιρο. Σε αθληση, σε διαδρομο η εξω και λογω ογκου και βαρους δεν με βολεύουν καθόλου. Οποτε ή επιλεγεις ψειρες ή in-ear Επισης κι εγω θελω με καλωδιο γιατι απλα θελω να τα παιρνω να φευγω, να μην κοιταζω αν εχουν μπαταρια, αν θα με βγαλουν στην βολτα μου, φτασαμε να εχουμε range anxiety και για τα ακουστικα.🙂 Τελος, δεν θελω πληρη απομονωση στο δρομο, θελω να εχω και τους ηχους του περιβαλλοντος για πολλους λογους, αλλα κυριως ασφαλεια. Ως εκ τουτου, τσιμπας 2-3 ζευγαρια, δεν σε νοιαζει αν πεσουν, αν ιδρωσεις, αν τα χασεις, ειναι ελαφριά Worry free και τιμιο μπασο και ηχος για μουσικη η pods, που εγω ακούω Η λογικη μου ειναι ενα καλο ζευγαρι ακουστικα με σουπερ ντουπερ ANC και λαμπακια για να ακους οτι θελεις να χαλαρωνεις σπιτι σου και disposable τιμιο handsfree για εξωτερικη χρηση η άθληση Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από tutuyo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, tutuyo είπε Επειδη καταλαβαινω οτι εχουμε περιπου τα ιδια γουστα (σε θεμα βολης ακουστικων), οποιο over-ear ή on-ear εχω δοκιμασει, απο ενα ενα χρονικο σημειο και μετα, μου ζεσταινει τα αυτια, ειδικα σε ζεστο καιρο. Σε αθληση, σε διαδρομο η εξω και λογω ογκου και βαρους δεν με βολεύουν καθόλου. Οποτε ή επιλεγεις ψειρες ή in-ear Επισης κι εγω θελω με καλωδιο γιατι απλα θελω να τα παιρνω να φευγω, να μην κοιταζω αν εχουν μπαταρια, αν θα με βγαλουν στην βολτα μου, φτασαμε να εχουμε range anxiety και για τα ακουστικα.🙂 Τελος, δεν θελω πληρη απομονωση στο δρομο, θελω να εχω και τους ηχους του περιβαλλοντος για πολλους λογους, αλλα κυριως ασφαλεια. Ως εκ τουτου, τσιμπας 2-3 ζευγαρια, δεν σε νοιαζει αν πεσουν, αν ιδρωσεις, αν τα χασεις, ειναι ελαφριά Worry free και τιμιο μπασο και ηχος για μουσικη η pods, που εγω ακούω Η λογικη μου ειναι ενα καλο ζευγαρι ακουστικα με σουπερ ντουπερ ANC και λαμπακια για να ακους οτι θελεις να χαλαρωνεις σπιτι σου και disposable τιμιο handsfree για εξωτερικη χρηση η άθληση Ναι μαν ακριβώς , ότι over ear έχω βάλει και εγώ μου μουδιάζει - ιδρώνει τα αυτιά. Τα in ear δεν τα μπορώ με τίποτα , bluetooth δεν θέλω πρώτον για το θέμα μπαταρίας και δεύτερον επειδή είχα για κάποιους μήνες κάτι lenovo earbuds τα οποία τα είχα πάρει 30ε , πολύ ευχαριστημένος με απόδοση και μπαταρία , ξεκίνησαν όμως να βουίζουν τα αυτιά μου. Όσο παράξενο και αν ακουστεί , πήγα έκανα εξετάσεις δεν είχα τίποτα και διαπίστωσα όταν έκοψα την χρήση τους επίτηδες ότι το βουητό έφυγε. Τα ξαναέβαλα μετά απο κάποιες ημέρες επίτηδες και είδα ότι επανήλθε. Τα έκοψα και δεν ξαναεμφανίστηκε απο τότε , μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά τα πήρα απο φόβο. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω και καλύτερες ψείρες αρκεί να έχουν και λίγο ποιοτικό ήχο. Χρησιμοποιώ ακριβώς αυτά που έστειλες (χαχα) αλλά ο ήχος είναι ψιλοχάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι μαν ακριβώς , ότι over ear έχω βάλει και εγώ μου μουδιάζει - ιδρώνει τα αυτιά. Τα in ear δεν τα μπορώ με τίποτα , bluetooth δεν θέλω πρώτον για το θέμα μπαταρίας και δεύτερον επειδή είχα για κάποιους μήνες κάτι lenovo earbuds τα οποία τα είχα πάρει 30ε , πολύ ευχαριστημένος με απόδοση και μπαταρία , ξεκίνησαν όμως να βουίζουν τα αυτιά μου. Όσο παράξενο και αν ακουστεί , πήγα έκανα εξετάσεις δεν είχα τίποτα και διαπίστωσα όταν έκοψα την χρήση τους επίτηδες ότι το βουητό έφυγε. Τα ξαναέβαλα μετά απο κάποιες ημέρες επίτηδες και είδα ότι επανήλθε. Τα έκοψα και δεν ξαναεμφανίστηκε απο τότε , μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά τα πήρα απο φόβο. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω και καλύτερες ψείρες αρκεί να έχουν και λίγο ποιοτικό ήχο. Χρησιμοποιώ ακριβώς αυτά που έστειλες (χαχα) αλλά ο ήχος είναι ψιλοχάλια ναι ήταν ενδεικτικά αυτά, πχ βλέπω ότι και τα Huawei, έχουν καλές κριτικές και δεν μπαίνουν μέσα το point μου είναι ότι πρέπει δυστυχώς να κάνεις κάποιες εκπτώσεις σε ποιότητα ήχου αν θέλεις τέτοια ακουστικά σε in ear για τα galaxy buds pro που έχω μόνο καλά λόγια έχω να πω, φοβερός ήχος, γεμάτος και ωραίο μπάσο, ξεχνάς ότι φοράς μικρά ακουστικά. Αλλα φυσικά με το μειονέκτημα ότι μετά από κάποια ώρα σε πονάνε, θέλουν βάλε βγάλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα