NickTG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 12 hours ago, patsakos. D said: Μια ερώτηση το συγκεκριμένο monitor κάνει για ps5 η Xbox? Αν δεν σε νοιάζει να έχεις μαύρα στο πλάι ή τραβηγμένη εικόνα μιας και δεν υποστηρίζουν ultra wide αναλύσεις οι κονσόλες κάνει. 1
Shyn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστημένος και εγώ με την σειρά μου από την οθόνη. Αρκετά όμορφα χρώματα, ικανοποιητικό μαύρο και στιβαρή κατασκευή!
humanoid Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα κα χρόνια πολλά. Υπάρχει καμία πιθανότητα συμφορουμιτες να μπορεί να τρέξει σε πλήρη ανάλυση και >120hz σε ένα ταπεινό HP Ryzen 5 με Radeon vega 11?
TEOKOS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Πως ρε γαμωτο ανεβάζεις refresh rate? Μου δίνει επιλογή μόνο για 60 και 100hz
Shyn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, TEOKOS είπε Πως ρε γαμωτο ανεβάζεις refresh rate? Μου δίνει επιλογή μόνο για 60 και 100hz Μεσα απο το Panel της nvidia αλλαξα refresh rate και color bit depth 1
panos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, cleeverblade είπε τέλος Υπάρχει ακόμα για παραλαβή σε καταστηματα.
ma3stros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Παιδια απ οταν ξανακουμπωσα το καλωδιο δεν εχει ξαναπαρουσιασει το προβλημα. Βεβαια την εχω χρησιμοποιησει λιγες ωρες. Ασχετα απ το θεμα που ειχα, το μονιτορ για τα χρηματα π εδωσα μ φαινεται πλ καλο με καλα μαυρα & ωραια χρωματα.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Για οποιον θελει να οργανωσει τα παραθυρα οπως θελει και να μην χρειαζεται να τα φτιαχνει καθε φορα, υπαρχει αυτο εδω το tool-ακι. Εχει και πολλες αλλες λειτουργιες που δεν εχω δοκιμασει ακομα. https://apps.microsoft.com/store/detail/XP89DCGQ3K6VLD 2
ma3stros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Τελικα παιδια εκει π εκανα browsing σημερα μ εκανε για 1-2sec μαυρη οθονη. Υπαρχει περιπτωση να ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει?
cleeverblade Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 4 hours ago, ma3stros said: Τελικα παιδια εκει π εκανα browsing σημερα μ εκανε για 1-2sec μαυρη οθονη. Υπαρχει περιπτωση να ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει? είσαι με την ενσωματωμένη GPU του CPU σωστά?
ma3stros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, cleeverblade είπε είσαι με την ενσωματωμένη GPU του CPU σωστά? Καλησπερα, οχι το λαπτοπ εχει την gtx1070 το κακο ειναι οτι η θυρα π βγαζει ειναι minidp και δεν μπορω να βαλω απλα ενα αλλο καλωδιο αλλα πρεπει να αγορασω καινουργιο. Το θεμα ειναι οτι τελειωνουν κ οι μερες doa.
cleeverblade Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 έτσι που το περιγράφεις μου μοιάζει με το πρόβλημα που είχε ένας φίλος μου, που του έκανε reset ο driver της GPU, αλλά αυτός ήταν με την ενσωματωμένη GPU από έναν Ryzen Pro... όταν έβαλε αυτόνομη GPU σταμάτησε να το κάνει .. δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη GPU από το BIOS (αν έχει τέτοια επιλογή), δοκίμασε νεότερους/παλιότερους driver για την GPU και τέλος αν έχεις την δυνατότητα να βάλεις την οθόνη σε άλλο PC δοκιμαστικά ... πιστεύω πάντως ότι δεν είναι της οθόνης
ma3stros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Και γω δε νμιζω οτι ειναι η οθονη αλλα δεν μπορω να το απολλισω κιολας. Το λαπτοπ εχει κ την gpu αππ τον i7 αλλα και τη 1070. Αυτο αρχικα το προσεξα οταν επαιζα γκειμ κ ηταν σιγουρα με τα γραφικα απο τη 1070. Ομως σημερα μ το εκανε στο σερφαρισμα οπου εκει λογικα θα ηταν ενεργοποιημενη η καρτα του cpu. Δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα (για πολλους λογους) να τη δοκιμασω σε αλλο πισι. Εντωμεταξυ πριν ειχα μια 27αρα 1440p παλι με DP συνδεση (το ιδιο καλωδιο) απροβληματιστα για χρονια. Μονο π ηταν 60hz. Το προβλημα το κανει τελειως τυχαια. Τη 1η μερα π την δουλεψα κ το ανεφερα μ το εκανε ingame παρα πολλες φορες. Απο κει και περα δεν το ξαναπαρατηρησα εκτος απο σημερα.
danikon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Κάτοχος και εγώ εδώ και λίγες μέρες, πολύ καλή οθόνη ωραίο μαύρο καλή φωτεινότητα στα παιχνίδια απίστευτη με πολύ ωραία χρώματα , αν και πήρα ρίσκο λόγο μάρκας, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν μπορώ να βοηθήσω να πω ότι ενεργοποίησα το free synk από το κουμπί και μου έβγαλε και το gsynk στο control panel nividia. Όλα οκ για αρχή. ( η άποψή μου καθαρά υποκειμενική μιάς και δεν είμαι κανένας ιδικός)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα