Προς το περιεχόμενο

( Monitor ) Huawei Mateview GT Ultrawide VA HDR Curved Monitor 34" QHD 3440x1440 165Hz - Κωτσοβολος 360€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/12/2022 στις 11:03 ΜΜ, Demon90 είπε

Την είχα πάρει αλλά δεν την άνοιξα και σήμερα την πήγα πίσω και και την ξαναγορασα μια που ήταν στο δρόμο μου +20€

Περιμένω την άποψη σου ώστε να την ανοίξω :-)

Γιατί στο κατάστημα που πήγα είχαν πουλήσει και το εκθεσιακό και δεν είχε να την δω 

Αλλά νομίζω για αυτά τα λεφτά είναι best of value 

Για τα μάτια μου, είναι upgrade. Και τα χρώματα είναι καλύτερα και μου φαίνεται η εικόνα πιο καθαρή, πιο sharp. Μικρό σε σχέση με τη G5 της Samsung που είχα, αλλά είναι. Τα χρώματα ήταν πολύ ξεπλυμένα στη Samsung και είχα ξενερώσει από τη πρώτη στιγμή, είχα παίξει πολύ με ρυθμίσεις για να την ισιώσω λίγο.  Να συνηθίσω την αίσθηση του wide και gg. Όπως και ο από πάνω φίλος, την έβαλα στα 144hz με ενεργοποιημένο το 10bit από το panel της Nvidia.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμουν με το δαχτυλο στη σκανδαλη αλλα επειδη δεν μου περισσευουν σκεφτηκα οτι μαλλον αυτη ειναι η λογικη τιμη της και οχι τα 500. υποθετω θα μεινει καπου εκει συντομα και με ηχεια.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπόν παιδιά οι πρώτες εντυπώσεις...... πολύ καλή οθόνη με πολύ καλή γωνία θέασης.... ωραία χρώματα και έντονη φωτεινότητα σε όποιον το επιθυμεί, ακόμη και στην περίπτωση που ο ήλιος χτυπάει επάνω τής βλέπεις τα πάντα..
εύκολο μενού και με ελληνική γλώσσα για όποιον τον ενδιαφέρει....λίγο βαριά σε σχέση με αντίστοιχων διαστάσεων οθόνες άλλων εταιριών, αλλά δεν της φαίνεται...με στιβαρή κατασκευή πολύ λεπτά μπεζελ και υποστήριξη επιτραπέζιας η επιτοίχιας τοποθέτησης παρά την κυρτότητα της... έχει τοποθετηθεί στο mount της Brateck LDT13-C012 το οποίο λέει μέχρι 32" και 6.5 κιλά αλλά σηκώνει άνετα τα επιπλέον 2 κιλά και κάτι της οθόνης...
σε παιχνίδια δεν έχει δοκιμαστεί καθότι δεν ασχολούμαι αλλά φαντάζομαι πως θα ανταποκριθεί άνετα στις απαιτήσεις των....σε σύνδεση με HDMI τρέχει μέχρι τα 100hz αλλά πιάνει όλη την ανάλυση που σημαίνει αν κάποιος την θέλει για παιχνίδι θα κουμπώσει στην dp και165hz..
κάτι που είδα και δεν αναφέρεται κάπου είναι ότι στην έκδοση χωρίς την soundbar δεν βγάζει έξοδο για ήχο και δεν έχει την δεύτερη θύρα type c .....

αυτά για την ώρα και τις λίγες ώρες που πρόλαβα να την δουλέψω...
θα ενημερώσω αν δω κάτι άλλο στην πορεία...
ελπίζω να βοηθήσει κάποιον που ψάχνετε για αγορά...
ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ..

• Like 2
Δημοσ.

σημερα την ανοιξα - τίμια για τα λεφτα της και θα συμφωνήσω με τον φιλο

τα ειδα και εγω  (δεν βγάζει έξοδο για ήχο και δεν έχει την δεύτερη θύρα type c)

και δεν μπορεσα να την κανω να παιξει 10bit στα 144hz

αν μπορει καποιος να βοηθησει

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Demon90 είπε

σημερα την ανοιξα - τίμια για τα λεφτα της και θα συμφωνήσω με τον φιλο

τα ειδα και εγω  (δεν βγάζει έξοδο για ήχο και δεν έχει την δεύτερη θύρα type c)

και δεν μπορεσα να την κανω να παιξει 10bit στα 144hz

αν μπορει καποιος να βοηθησει

δεν με άφηνε από τα windows. το ενεργοποίησα από το μενού της κάρτας γραφικών. nvidia control panel στη περίπτωση μου. και το πήρε κανονικά μόνο τότε.

image.png.3edd4dea2db246ce6417c15c3bbba61c.png

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 17N_Terrorist είπε

δεν με άφηνε από τα windows. το ενεργοποίησα από το μενού της κάρτας γραφικών. nvidia control panel στη περίπτωση μου. και το πήρε κανονικά μόνο τότε.

image.png.3edd4dea2db246ce6417c15c3bbba61c.png

Μήπως φταίει που έχω nvidia gtx 970 4gb ?

Είναι πολύ παλιά και δεν το υποστηρίζει 

Δημοσ.

Και εγω προχωρησα στην αγορα της σημερα το πρωι αλλα καταφερα να την δουλεψω τωρα το βραδυ. Το παιχνιδι π την δοκιμασα ειναι το  wow classic.. αλλα αντιμετωπίζω προβλημα.... σε random στιγμες μ εκανε black screen και κανει επαναφορα μετα απο 1sec (περιπου). Τη χρησμοποιω συνδεδεμενη με DP οπως ειχα και την παλια μ οθονη αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα (βεβαια η παλια ηταν 60hz). Γνωριζει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτο?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ma3stros είπε

Και εγω προχωρησα στην αγορα της σημερα το πρωι αλλα καταφερα να την δουλεψω τωρα το βραδυ. Το παιχνιδι π την δοκιμασα ειναι το  wow classic.. αλλα αντιμετωπίζω προβλημα.... σε random στιγμες μ εκανε black screen και κανει επαναφορα μετα απο 1sec (περιπου). Τη χρησμοποιω συνδεδεμενη με DP οπως ειχα και την παλια μ οθονη αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα (βεβαια η παλια ηταν 60hz). Γνωριζει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτο?

Είμαι στο retail εγώ. (For the Horde!). Παίζει άψογα το monitor. Μήπως είναι κάτι με τα windows?

Δεν στο έχει κάνει ποτέ άλλοτε, σωστά;

Κάνε ένα session να είναι windowed το game και όχι full screen και πες μου εάν άλλαξε κάτι. Στείλε μου και DM.

23 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Προτείνετε αυτή ή XIAOMI MI GAMING MONITOR 165HZ QHD 2K 27 για δώρο για τον γιο ;

Bigger is always better! Που λεν και στο χωριό μου.

Τι είχε πριν; 

Βέβαια αυτή που λες έχει ips panel, σωστά; Η Xiaomi. 

Χάνεις και κερδίζεις οποία και εάν επιλέξεις. 

Εύγε! Τέτοιους πατεράδες θέλουμε για τη νέα γενιά!

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 17N_Terrorist είπε

Είμαι στο retail εγώ. (For the Horde!). Παίζει άψογα το monitor. Μήπως είναι κάτι με τα windows?

Κάνε ένα session να είναι windowed το game και όχι full screen και πες μου εάν άλλαξε κάτι. Στείλε μου και DM.

Bigger is always better! Που λεν και στο χωριό μου.

Τι είχε πριν; 

Βέβαια αυτή που λες έχει ips panel, σωστά; Η Xiaomi. 

Χάνεις και κερδίζεις οποία και εάν επιλέξεις. 

Εύγε! Τέτοιους πατεράδες θέλουμε για τη νέα γενιά!

Δεν έχω επιλογή. Ζητάει οθόνη εδώ και ένα χρόνο . Τώρα έχει μια lg 22" δεκαετίας +

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 17N_Terrorist είπε

Θα το δοκιμασω αυτο π προτεινεις. Ξανακουμπωσα ολα τα καλωδια μηπως φταει κατι εκει. Σημερα π την χρησιμοποιω για δουλεια δεν εχει κανει κατι. Σκεφτομαι μηπως λογω Hz θελει αλλο version σε καλωδιο. Απλα λόγω οτι τη συνδεω σε λαπτοπ δεν εχω την δυνατοτητα να χρησιμοποιησω το καλωδιο π εχει η συσκευασια γτ στο λαπτοπ ειναι miniDP

Δημοσ.

Την πήρα και εγώ σήμερα

Μεχρι τώρα άψογο 

Χωρις dead pixels, αξιοπρεπές μαύρο για τα λεφτά του και χορταστικές διαστάσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, patsakos. D είπε

Μια ερώτηση το συγκεκριμένο monitor κάνει για ps5 η Xbox?

Κάνεις την δουλειά σου αλλά δεν είναι και το ιδανικό. Αυτό κυρίως γιατί με Hdmi η οθόνη φτάνει εως 100Hz, λόγω του HDMI 2.0. Επίσης γενικότερα αυτό τώρα, νομίζω ότι

σε 1440p ανάλυση δεν υποστηρίζεται το Vrr του Ps5, ενώ στα 4κ ακόμα και στα 1080p υποστηρίζεται.

Αν είναι μόνο για για Ps5 δεν θα την πρότεινα προσωπικά.

Η αλήθεια είναι για Xbox δεν γνωρίζω και πολλά και δεν μπορώ να αναφερθώ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...