Προς το περιεχόμενο

( Monitor ) Huawei Mateview GT Ultrawide VA HDR Curved Monitor 34" QHD 3440x1440 165Hz - Κωτσοβολος 360€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις βγηκε σε προσφορα το παρακατω μονιτορ:

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/240187-monitor-huawei-mateviewgt-w-out soundb34

Ειναι χωρις την sound bar. Ιστορικο χαμηλο. Απο γνωστο μου στον Κωτσο υπαρχουν 100 κομματια.

350+10 μεταφορικα = 360€, απο καταστημα 350€

( skroutz 510€ με μεταφορικα ) Ιστορικο Χαμηλο

https://www.skroutz.gr/s/32208742/Huawei-Mateview-GT-Ultrawide-VA-HDR-Curved-Monitor-34-QHD-3440x1440-165Hz.html

• Like 2
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου ήρθε Viber msg για K-mers από Κωτσόβολο. Στα 329 η τιμή αλλά δεν φαίνεται στο site τους. Πρέπει να πας από το Viber msg και να κάνεις κλικ και να δώσεις τη παραγγελία. Από Samsung odyssey G5 32inch, πάω σε αυτή. Λογικά μέχρι αύριο θα σας έχω πει γνώμη.

Screenshot_2022-12-23-15-08-02-367_com.android.chrome.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/12/2022 στις 10:32 ΜΜ, TSINE είπε

Ίσως αξίζει η αναμονή για miniled

Αυτο για την αναμονη ποσους μηνες το αναμασατε...

Οτι θα εχουν κιολας κοντα στα 400Ε που ειναι η οθονη της προσφορας για να εχει νοημα κιολας.

Στα του θεματος, για gaming θα εχει τα κλασσικα μειονεκτηματα των VA σε αυτο το range.Δηλαδη smearing ,κακους χρονους κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 17N_Terrorist είπε

Μου ήρθε Viber msg για K-mers από Κωτσόβολο. Στα 329 η τιμή αλλά δεν φαίνεται στο site τους. Πρέπει να πας από το Viber msg και να κάνεις κλικ και να δώσεις τη παραγγελία. Από Samsung odyssey G5 32inch, πάω σε αυτή. Λογικά μέχρι αύριο θα σας έχω πει γνώμη.

Screenshot_2022-12-23-15-08-02-367_com.android.chrome.jpg

Την είχα πάρει αλλά δεν την άνοιξα και σήμερα την πήγα πίσω και και την ξαναγορασα μια που ήταν στο δρόμο μου +20€

Περιμένω την άποψη σου ώστε να την ανοίξω :-)

Γιατί στο κατάστημα που πήγα είχαν πουλήσει και το εκθεσιακό και δεν είχε να την δω 

Αλλά νομίζω για αυτά τα λεφτά είναι best of value 

Δημοσ.

Τελικα έχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μονιτορ?

Ημουν οριακα να παρω ενα αντιστοιχο IPS LG (σιγουρα καλυτερο αλλα πλ πιο ακριβο) οποτε δεν μπορω να καταληξω αν το συγκεκριμενο του θεματος για τα χρηματα του ειναι decent (για χρηση δουλεια γραφειου excel klp, ταινίες & κανα χαλαρο γκειμ τυπου mmo

Καλες γιορτες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ma3stros είπε

Τελικα έχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μονιτορ?

Ημουν οριακα να παρω ενα αντιστοιχο IPS LG (σιγουρα καλυτερο αλλα πλ πιο ακριβο) οποτε δεν μπορω να καταληξω αν το συγκεκριμενο του θεματος για τα χρηματα του ειναι decent (για χρηση δουλεια γραφειου excel klp, ταινίες & κανα χαλαρο γκειμ τυπου mmo

Καλες γιορτες

Την αγόρασα τώρα με την προσφορά και εγώ, οπότε την χρησιμοποιώ 2-3 μέρες. Προέρχομαι από 1080p monitor, 60 hz, οπότε λογικό είναι να είμαι εντυπωσιαμένος.

Για εργασία πιστεύω θα σε καλύψει στο φουλ, είναι τεράστια, τα χρώματά της πολύ ωραία, δεν με κουράζει γενικά. Εγώ προσωπικά την πήρα για gaming και τώρα 2 μέρες που έχω παίξει από δύο τρίωρα, δεν με κούρασε καθόλου. Στοιβαρή κατασκεύη, πολύ σταθερή θα έλεγα, ρυθμίζεις το ύψος της και την κλίση της, μόνο οριζόντια δεν μπορείς να την πειράξεις. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, γενικά κ από αντίστοιχη οθόνη να ερχόμουν, πιστεύω πάλι εντυπωσιασμένος θα ήμουν, είναι πολύ καλή οθόνη σε αυτά τα χρήματα, κάνει τα πάντα από μέτρια έως πολύ καλά.

Επεξ/σία από RocknRolla
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, RocknRolla είπε

Την αγόρασα τώρα με την προσφορά και εγώ, οπότε την χρησιμοποιώ 2-3 μέρες. Προέρχομαι από 1080p monitor, 60 hz, οπότε λογικό είναι να είμαι εντυπωσιαμένος.

Για εργασία πιστεύω θα σε καλύψει στο φουλ, είναι τεράστια, τα χρώματά της πολύ ωραία, δεν με κουράζει γενικά. Εγώ προσωπικά την πήρα για gaming και τώρα 2 μέρες που έχω παίξει από δύο τρίωρα, δεν με κούρασε καθόλου. Στοιβαρή κατασκεύη, πολύ σταθερή θα έλεγα, ρυθμίζεις το ύψος της και την κλίση της, μόνο οριζόντια δεν μπορείς να την πειράξεις. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, γενικά κ από αντίστοιχη οθόνη να ερχόμουν, πιστεύω πάλι εντυπωσιασμένος θα ήμουν, είναι πολύ καλή οθόνη σε αυτά τα χρήματα, κάνει τα πάντα από μέτρια έως πολύ καλά.

Σ ευχαριστω πλ για το feedback! Νομιζω & εγω θα την προχωρησω την αγορα.

Εχεις καρτα Nvidia? Αν ναι εχεις ενεργοποιημενο το gsync απο το πανελ της nvidia? ειναι ολα οκ?

Επισης, υπαρχει τροπος να μ δωσετε το λινκ με τα 329€ γτ εμενα ανοιγει μονο του TS στα 349, μικρη διαφορα στα χρηματα... αλλα γτ οχι? :)

Δημοσ.
Στις 25/12/2022 στις 2:18 ΠΜ, ma3stros είπε

Σ ευχαριστω πλ για το feedback! Νομιζω & εγω θα την προχωρησω την αγορα.

Εχεις καρτα Nvidia? Αν ναι εχεις ενεργοποιημενο το gsync απο το πανελ της nvidia? ειναι ολα οκ?

Επισης, υπαρχει τροπος να μ δωσετε το λινκ με τα 329€ γτ εμενα ανοιγει μονο του TS στα 349, μικρη διαφορα στα χρηματα... αλλα γτ οχι? :)

Τίποτα φίλε μου. Όχι έχω Amd, μία 6800, έχω ενεργοποιήσει το Free Sync και δουλεύει απροβλημάτιστα. BF2042 παίζω και δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή αλλοίωση στην εικόνα και ας ειναι 4ms η οθόνη. Την χρησιμοποιώ στα 144hz και 10 bit, HDR Off.

Ναι και εγώ στα 350 την πήρα δυστυχώς, μετα κάποιος ανάφερε ότι την βγάλανε στα 330. Δεν με πείραξε να σου πω, χαλάλι της :D

Να και το Λινκ. https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/240187-monitor-huawei-mateviewgt-w-out soundb34?adhocPriceActive=true

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...