VonLoutsos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 19 minutes ago, moufas999 said: Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και καλές γιορτές και καλή χρονιά πάντα με υγεία να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας, τώρα για την MLS ποτέ δεν θα αγόραζα και δεν αγοράσω συσκευή MLS αλλά απλώς ήθελα να ενεργοποιήσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης το Destinator που έχω και τους έπαιρνα τηλέφωνο και ενώ η γραμμή λειτουργεί και σε βάζει σε αναμονή δεν το σηκώνει κανείς και επίσης ανακάλυψα ότι το υποκατάστημα που είχαν στην Αργυρούπολη έκλεισε και δεν υπάρχει πιά. Ειχα πάρει παλαιότερο το Destinator. Ήταν μέσα σε κάρτα 2GB και ήθελα να το περάσω στην κυρίως κάρτα του κινητού μου. Έκανε μια διαδικασία με ένα δικό τους apk και κωδικό για να καταφέρεις να λειτουργήσει. Μετά από 2 σχεδόν χρόνια άλλαξα κινητό και ήθελα να βάλω να παίζει σε εκείνο κάνοντας προφανώς την ίδια διαδικασία. Η απάντησή τους ήταν αρνητική και μου είπαν να αγοράσω πάλι το προιόν. Οπότε πιθανολογώ πως δεν θα βγάλεις άκρη.....
moufas999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Ξεχνά το destinator φίλε μου. Δεν υπάρχει mls πλέον Aυτό που μου την δίνει φίλε μου είναι ότι το είχα πληρώσει 29 ευρώ και το είχα φυλάξει γιατί είχα άλλα προγράμματα πλοήγησης σε λειτουργεία την στιγμή της αγοράς και με αυτήν την συμπεριφορά τελικά δικαιώνονται αυτοί που χρησιμοποιούν σπασμένα-πειρατικά και όχι εμείς που σανς λαλάκες ακουμπάμε τα λεφτά μας και υποστηρίζουμε και το πρόγραμμα.Τι να πω? θα βάλω μυαλό από εδώ και πέρα και δεν θα ξαναγοράσω άλλο νόμιμο πρόγραμμα πλοήγησης και θα καταφύγω στην πεπατημένη...............όπως οι περισσότεροι.
filip123go Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, moufas999 είπε Aυτό που μου την δίνει φίλε μου είναι ότι το είχα πληρώσει 29 ευρώ και το είχα φυλάξει γιατί είχα άλλα προγράμματα πλοήγησης σε λειτουργεία την στιγμή της αγοράς και με αυτήν την συμπεριφορά τελικά δικαιώνονται αυτοί που χρησιμοποιούν σπασμένα-πειρατικά και όχι εμείς που σανς λαλάκες ακουμπάμε τα λεφτά μας και υποστηρίζουμε και το πρόγραμμα.Τι να πω? θα βάλω μυαλό από εδώ και πέρα και δεν θα ξαναγοράσω άλλο νόμιμο πρόγραμμα πλοήγησης και θα καταφύγω στην πεπατημένη...............όπως οι περισσότεροι. Βασικά, γιατί απλά δεν βάζεις google maps?
dtk-386 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Ποιο destinator ρε παιδιά; 😆 Αυτό είναι αρχαία ιστορία. 1
cumulus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Destinator το προγραμμα που προσπαθησε να προωθησει η εταιρια μονοδρομος (βλεπε NGI τοτε,GI τωρα) ως το καλυτερο του κοσμου.
moufas999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, filip123go είπε Βασικά, γιατί απλά δεν βάζεις google maps? Φίλε μου δεν μου αρέσει το google maps και στο φινάλε φινάλε το έχω πληρώσει το destinator και είναι ακόμα στο κουτί του και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Λογικά άμα κλείσει η MLS κάποια άλλη εταιρεία θα πάρει το Destinator.
dtk-386 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Το "φορούσα" σε ένα Qtek smartphone τα θυμάστε; Πρώην HTC.... 3
moufas999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, cumulus είπε Destinator το προγραμμα που προσπαθησε να προωθησει η εταιρια μονοδρομος (βλεπε NGI τοτε,GI τωρα) ως το καλυτερο του κοσμου. Eγώ που το είχα δουλέψει σε άλλο κινητό που είχα και το έχασα κάπου και δεν βρήκα ποτέ, με είχε αφησει πολύ ικανοποιημένο με την απόδοση του και την ακρίβεια του σαν σύστημα πλοήγησης και για αυτό το αγόρασα ξανά αλλα΄δεν το χρησιμοποίησα γιατί είχα άλλα κινητά με άλλα συστήματα πλοήγησης επάνω.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, moufas999 είπε Φίλε μου δεν μου αρέσει το google maps και στο φινάλε φινάλε το έχω πληρώσει το destinator και είναι ακόμα στο κουτί του και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Λογικά άμα κλείσει η MLS κάποια άλλη εταιρεία θα πάρει το Destinator. Καθόλου λογικό ότι θα το πάρει άλλος.. To έχουν μη διαθέσιμο https://www.mlsinnovation.com/en/destinators.html
moufas999 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καθόλου λογικό ότι θα το πάρει άλλος.. To έχουν μη διαθέσιμο https://www.mlsinnovation.com/en/destinators.html Φίλε μου δεν εννοώ αυτούσιο με συσκευή GPS μαζί αλλά το πρόγραμμα μόνο του όπως αυτό που έχω αγοράσει εγώ αρκετά παλιά.
Haldol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, moufas999 είπε Λογικά άμα κλείσει η MLS κάποια άλλη εταιρεία θα πάρει το Destinator. Το πιθανότερο είναι ότι όχι, δε θα το πάρει καμία άλλη εταιρεία. Ξεκίνα να ψάνεις άλλο πρόγραμμα.
chrisxkar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, panosno1com είπε Πουλούσε τον παπά του made in greece κινητό νομίζω καλα τον παπα made in greece τον πουλανε ακομα παρα πολυ ετσι και αλλιως η νομοθεσια λεει πως αν παρω ενα καναπε πχ και ραψω ενα υφασμα πανω του η προσθεσω μια λεπτομερια θεωρειται made in greece
polaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, moufas999 είπε Aυτό που μου την δίνει φίλε μου είναι ότι το είχα πληρώσει 29 ευρώ και το είχα φυλάξει γιατί είχα άλλα προγράμματα πλοήγησης σε λειτουργεία την στιγμή της αγοράς και με αυτήν την συμπεριφορά τελικά δικαιώνονται αυτοί που χρησιμοποιούν σπασμένα-πειρατικά και όχι εμείς που σανς λαλάκες ακουμπάμε τα λεφτά μας και υποστηρίζουμε και το πρόγραμμα.Τι να πω? θα βάλω μυαλό από εδώ και πέρα και δεν θα ξαναγοράσω άλλο νόμιμο πρόγραμμα πλοήγησης και θα καταφύγω στην πεπατημένη...............όπως οι περισσότεροι. Κοίτα φυσικά το πρόγραμμα προφανώς ναι το πλήρωσες, αλλά δεν είναι αναγκασμένη η κάθε εταιρεία να εξυπηρετεί το software της για πάντα, πόσο μάλλον τώρα που ουσιαστικά έχει κλείσει. Αν το είχες ενεργοποιήσει όταν το πήρες, οι πιθανότητες είναι ότι τώρα θα ήταν λειτουργικό, όπως είναι ακόμα λειτουργικό του πατέρα μου που το είχε πάρει το 2017 και ήταν αρκετά αξιόλογο. Καταλαβαίνω την πλευρά σου, αλλά το να το ισοπεδώνουμε και να λέμε ότι από εδώ και πέρα μόνο πειρατικά είναι εντελώς άκυρο. Εντελώς φιλικά πάντα! 5
gorge18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, moufas999 είπε Λογικά άμα κλείσει η MLS κάποια άλλη εταιρεία θα πάρει το Destinator. Καθόλου λογικο επιχείρημα. Γιατι να το κανει μια εταιρια; Επειδή ελεγε η mls οτι ειναι το κορυφαίο συστήμα πλοήγησης; Κορυφαιο μπορει να ηταν οταν βγηκε που ο ανταγωνισμος ηταν μικροτερος. Τωρα θα πας σε κατι επαγγελματικο (αν ειναι μερος της δουλειας σου). Ο μεσος καταναλωτης με το google maps που σου δείχνει και χρονους live και αλλες πληροφορίες ειναι μια χαρα. Δεν θα μπει στον κοπο να αγορασει καποια αλλη. Για πιο λογο να παρει καποια εταιρια το Destinator? Εγω το 2009 ειχα το destinator μετα λογο που το corsa ηθελε ενα σαπιο προγραμμα για να δουλεψει ειχα παρει και αυτο (και δε μου δουλεψε ποτε... ) αλλα σε γενικες γραμμες δουλευω το google maps . Ακομα ακυρο το να ζητας τωρα τα ρεστα για κατι που πηρες πριν χρονια. Ειναι σα να παω να παρω εγω ενα λαπτοπ (πχ) να το ανοιξω μετα απο 5 χρονια να δω οτι για τον α,β λογο δεν λειτουργει και να παω στο καταστημα (αν υπαρχει) και να ψαχνω doa ή εγγυηση... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από gorge18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα