Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να επικοινωνήσω 4 ημέρες με την MLS και ενώ στο τηλέφωνο βγαίνει αυτόματος τηλεφωνητής και σε παραπέμπει σε όποιο τμήμα θέλεις σου απαντά ότι είσαι σε γραμμή προταιρεότητας και να περιμένεις στην γραμμή ουδείς σηκώνει το τηλέφωνο να σου μιλήσει και κάποια στυγμή μετά από αρκετή ώρα αναμονής πέφτει η γραμμή σύνδεσης, γνωρίζει κάποιος απο τα μέλη του σαιτ κάτι?

Δημοσ.

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα η mls αν δεν εχει μισοκλεισει ηδη κλεινει.Οι πιθανοτητες να επιβιωσει μεσω ενος deal ειναι απειροελαχιστες.Δεν ειχες ακουσει περσι που δεν πληρωνε τα ομολογιακα δανεια?

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα η mls αν δεν εχει μισοκλεισει ηδη κλεινει.Οι πιθανοτητες να επιβιωσει μεσω ενος deal ειναι απειροελαχιστες.Δεν ειχες ακουσει περσι που δεν πληρωνε τα ομολογιακα δανεια?

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και θέλω απλώς να ενεργοποποιήσω ένα πρόγραμμα destinator android που έχω από παλιά μέσα στην θήκη και δεν το είχα ενεργοποιήσει ποτέ μέχρι σήμερα γιατί άλλους πλοηγούς στο smartfone.

Μόλις τώρα, moufas999 είπε

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και θέλω απλώς να ενεργοποποιήσω ένα πρόγραμμα destinator android που έχω από παλιά μέσα στην θήκη του και δεν το είχα ενεργοποιήσει ποτέ μέχρι σήμερα γιατί άλλους πλοηγούς στο smartfone.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Κρίμα γιατί σαν λογισμικό ήταν καλό στην αρχή. Τους έφαγαν το κακό hardware και το άπειρο bloatware ....

Λογισμικό = +bloatware (μαζί με όλα τα άλλα). Άρα? 

Απο την αρχή κακή εταιρεία, με άθλιες συσκευές.

Δημοσ.

Εγώ έχω την maic της mls ,το θερμόμετρο της δείχνει 15 βαθμούς εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν μπαίνουν στη διαδικασία να το φτιάξουν προφανώς πνέει τα λοίσθια η εταιρεία 

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα παρει ταμπλετ (νομιζω γυρω στο 2010?12?) και για 4-5 χρόνια ηταν πολύ καλό, για πολυωρη χρηση ταινιες και διαβασμα pdf κλπ . Γυρω στο 2018-19 αρχισε να υπερθερμαινεται, να κολλαει .. μεχρι που εκλεισε και δεν ξαναναψε ούτε με φορτιστή ούτε τπτ! Γενικα στο ταμπλετ ετυχε να μην εχω θεμα. Αλλα οσοι φιλοι γνωστοι ειχαν mls ολοι ειχαν καποιο θεμα. Ειδικα συγγενεις μεγαλύτερης ηλικιας που πηραν το κινητο της Θεοπουλας (της ηθοποιου απ το παρα5) ηταν πολυ δυσαρεστημενοι !

Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω σε ένα πολυκατάστημα πριν 4 χρόνια που ένας πελάτης επέστρεφε ένα MLS ταμπλετ με βλάβη. Έβαζε τις φωνές στους πωλητες επειδή το πήγαινε για service και αυτοί του το έστελναν πίσω και καλά ότι το έφτιαξαν αλλά το προβλημα δεν λυνόταν. Έφυγε από το μαγαζί με πολλές φωνές και βρισίδι με τον υπεύθυνο. Στο τέλος ο ενας πωλητής που ήταν δίπλα μου έλεγε στον άλλον "MLS αγόρασε τι περίμενε δηλαδή". Από αυτή την φράση κατάλαβα πόσο μουφα ήταν. 

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ συσκευή τους αλλά αν δε κάνω λάθος κινέζικες συσκευές παίρνανε και βάζανε το Logo τους.

Το αστείο είναι ότι σε πολλούς αγοραστές αν τους πήγαινες τη γνήσια κινέζικη συσκευή θα σε κοιτούσαν με μισό μάτι και θα λέγανε...κινεζιά. Ενώ το MLS έχει άλλη χάρη. Τι σου κάνει το Marketing.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bitbit είπε

Δεν είχα ποτέ συσκευή τους αλλά αν δε κάνω λάθος κινέζικες συσκευές παίρνανε και βάζανε το Logo τους.

Το αστείο είναι ότι σε πολλούς αγοραστές αν τους πήγαινες τη γνήσια κινέζικη συσκευή θα σε κοιτούσαν με μισό μάτι και θα λέγανε...κινεζιά. Ενώ το MLS έχει άλλη χάρη. Τι σου κάνει το Marketing.

Πουλούσε τον παπά του made in greece κινητό νομίζω

• Like 4
Δημοσ.

Ότι σου λένε τα παιδιά, έκανα το λάθος να αγοράσω λόγω χαμηλού κόστους ( 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά από τον Γερμανό ) το Verse 4G και μέσα σε λίγους μήνες η μπαταρία τέλος. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Brainmorf είπε

Ότι σου λένε τα παιδιά, έκανα το λάθος να αγοράσω λόγω χαμηλού κόστους ( 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά από τον Γερμανό ) το Verse 4G και μέσα σε λίγους μήνες η μπαταρία τέλος. 

Το verse 4g το χω μέχρι σήμερα και το μόνο πρόβλημα που έχει βγάλει είναι ότι κάποιες φορές βγάζει στο άκυρο ειδοποίηση για υπερθέρμανση της μπαταρίας χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο 

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και καλές γιορτές και καλή χρονιά πάντα με υγεία να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας, τώρα για την MLS ποτέ δεν θα αγόραζα και δεν αγοράσω συσκευή MLS αλλά απλώς ήθελα να ενεργοποιήσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης το Destinator που έχω και τους έπαιρνα τηλέφωνο και ενώ η γραμμή λειτουργεί και σε βάζει σε αναμονή δεν το σηκώνει κανείς και επίσης ανακάλυψα ότι το υποκατάστημα που είχαν στην Αργυρούπολη έκλεισε και δεν υπάρχει πιά.

Μόλις τώρα, moufas999 είπε

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και καλές γιορτές και καλή χρονιά πάντα με υγεία να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας, τώρα για την MLS ποτέ δεν θα αγόραζα και δεν αγοράσω συσκευή MLS αλλά απλώς ήθελα να ενεργοποιήσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης το Destinator που έχω από παλιά και τους έπαιρνα τηλέφωνο και ενώ η γραμμή λειτουργεί και σε βάζει σε αναμονή δεν το σηκώνει κανείς και επίσης ανακάλυψα ότι το υποκατάστημα που είχαν στην Αργυρούπολη έκλεισε και δεν υπάρχει πιά.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, moufas999 είπε

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και καλές γιορτές και καλή χρονιά πάντα με υγεία να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας, τώρα για την MLS ποτέ δεν θα αγόραζα και δεν αγοράσω συσκευή MLS αλλά απλώς ήθελα να ενεργοποιήσω ένα πρόγραμμα πλοήγησης το Destinator που έχω και τους έπαιρνα τηλέφωνο και ενώ η γραμμή λειτουργεί και σε βάζει σε αναμονή δεν το σηκώνει κανείς και επίσης ανακάλυψα ότι το υποκατάστημα που είχαν στην Αργυρούπολη έκλεισε και δεν υπάρχει πιά.

Ξεχνά το destinator φίλε μου. Δεν υπάρχει mls πλέον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...