Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω έναν i5 6400 με 16gb ram και την 1050 2gb.

Είμαι casual gamer, και θέλω αναβάθμιση να παίξω το Elite Dangerous Odyssey που σούρνεται άντε να βάλω κανένα Elden ring και άντε αν το αποφασίσω κανένα cyberpunk.

Με τη 1050 απλά δε γίνεται. Αν τα σκάσω και βάλω Asus VGA GeForce RTX 3050 Dual OC 8 GB θα έχει νόημα; (Σκεφτόμουν για νέο pc αλλά δεν βγαίνω οικονομικά)

Ή το σύστημα είναι τόσο παλιό που η καινούργια κάρτα θα είναι overkill και θα "μπουκώσει" το σύστημα όπου ουσιαστικά θα είναι δώρον άδωρον?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια προκαταβολικά.

Δημοσ.

Η 3050 γενικά δεν έχει κανένα νόημα με την τιμή που έχει, αν θες νβιντια καλύτερα 3060 η 2060 ΑΝ βρεις σε καλή τιμή, αλλιώς 6600.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Η 3050 γενικά δεν έχει κανένα νόημα με την τιμή που έχει, αν θες νβιντια καλύτερα 3060 η 2060 ΑΝ βρεις σε καλή τιμή, αλλιώς 6600.

Οκ, αλλά έχει νόημα ως αναβάθμιση; Θα πάρει ζωή το μηχάνημα ή θα είναι άχρηστη η GPU λόγω παλιού CPU?

Δημοσ.

Ότι θα δεις διαφορά θα δεις. Απλά ο επεξεργαστής δεν κάνει πλέον, οπότε θα υπάρχει μπουκάλι στην κάρτα ακόμη και στην 2060.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Ότι θα δεις διαφορά θα δεις. Απλά ο επεξεργαστής δεν κάνει πλέον, οπότε θα υπάρχει μπουκάλι στην κάρτα ακόμη και στην 2060.

Άρα η ερώτηση είναι: Ποια κάρτα γραφικών είναι ανώτερη για το σύστημα μου; Η 1650 πχ που είναι και φθηνότερη?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stratos_k είπε

Άρα η ερώτηση είναι: Ποια κάρτα γραφικών είναι ανώτερη για το σύστημα μου; Η 1650 πχ που είναι και φθηνότερη?

Καινούργια η και μεταχειρισμένη; 

Πχ αν βρεις 100-150 καμία 1070 η 480-580 8GB νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά για το επόμενο διάστημα. 

Αλλιώς καμιά 1660s>1660ti>1660 (με αυτή τη σειρά προτίμησης)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Phaethonas είπε

Καινούργια η και μεταχειρισμένη; 

Πχ αν βρεις 100-150 καμία 1070 η 480-580 8GB νομίζω ότι θα είσαι μια χαρά για το επόμενο διάστημα. 

Αλλιώς καμιά 1660s>1660ti>1660 (με αυτή τη σειρά προτίμησης)

η 1660 ειναι και αυτη στα 350 ευρώ όπως η 3050... Άρα γιατί να μην πάρω την 3050 να μου μείνει αν κάνω και αναβάθμιση.

Σημείωση, θέλω να πάρω από το πλαίσιο με δόσεις μόνο.

Αν πάρω την 1650 4gb στα 250 ευρώ?

Επεξ/σία από stratos_k
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stratos_k είπε

η 1660 ειναι και αυτη στα 350 ευρώ όπως η 3050... Άρα γιατί να μην πάρω την 3050 να μου μείνει αν κάνω και αναβάθμιση.

Σημείωση, θέλω να πάρω από το πλαίσιο με δόσεις μόνο.

Αν πάρω την 1650 4gb στα 250 ευρώ?

Άρα κοιτάς μόνο νέες και μόνο από Πλαίσιο; 

3050 = 1660S σε επιδώσεις.

Η άποψη μου είναι ότι σε αυτά τα χρήματα πάντως δεν αξίζει καμία από αυτές. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Phaethonas είπε

Άρα κοιτάς μόνο νέες και μόνο από Πλαίσιο; 

3050 = 1660S σε επιδώσεις.

Η άποψη μου είναι ότι σε αυτά τα χρήματα πάντως δεν αξίζει καμία από αυτές. 

Ναι, μόνο νέες από πλαίσιο.

Δημοσ.

Και πάλι για ποιο λόγο 3050 1660 όταν η 6600(που στο πλαίσιο δεν έχει και την καλύτερη τιμή) είναι καλύτερη κάρτα???? Ολες θα τρώνε μπουκάλι αλλά αν αναβαθμίσεις το πισι σου θα έχεις μια κάρτα που δε θα θέλει άμεσα αλλαγή αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aris-leme είπε

Και πάλι για ποιο λόγο 3050 1660 όταν η 6600(που στο πλαίσιο δεν έχει και την καλύτερη τιμή) είναι καλύτερη κάρτα???? Ολες θα τρώνε μπουκάλι αλλά αν αναβαθμίσεις το πισι σου θα έχεις μια κάρτα που δε θα θέλει άμεσα αλλαγή αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις.

Αυτό λέω... Μήπως για το pc μου η 1650 είναι μια χαρά και θα μπορώ να παίζω αυτά που θέλω, ενώ αργότερα αγοράζω νέο πισι από την αρχή

Δημοσ.

Σε τιμές πλαισίου είναι καλύτερη η 6500xt στα ίδια λεφτά, όσο χάλια να είναι σαν κάρτα,. σίγουρα θα δεις μεγαλύτερη βελτίωση.

Η 6600 είναι η καλύτερη περίπτωση αν ανέβεις σε budget και προτιμότερη απο 1660 στα ίδια λεφτά, πάντα μιλώντας για τιμές πλαισίου

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε rx 6600 και είσαι κομπλέ για μια 3ετία

13 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Μιλάτε για κάρτες γραφικών ενώ έχει i5-6400 🤩🤩🤩🤣

Δε χρειάζεται να πιάνει 200fps φιλαράκι.Τη δουλειά του θα την κάνει για single player σαν το Elden Ring.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...