Alex Chalkidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουν μετρηθεί διάφοροι τρόποι δημιουργίας hotspot? 1. Αυτά τα ειδικά κουτάκια είναι πιο γρήγορα; (Επειδή είναι optimized και μπορούν ίσως να διαχειριστούν πολλές συσκευές, ή επειδή έχουν μεγαλύτερες κεραίες ξερωγώ) 2. Τα διαφορετικά chipset κινητών τα έχει μετρήσει κανείς σε λειτουργία hotspot πόσο γρήγορα είναι; Γενικά μου φαίνεται κουλό να δώσω 100+ ευρώ για ένα mobile hotspot αλλά έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι θα έχει διαφορά.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 On 19/12/2022 at 09:52, Alex Chalkidis said: Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουν μετρηθεί διάφοροι τρόποι δημιουργίας hotspot? 1. Αυτά τα ειδικά κουτάκια είναι πιο γρήγορα; (Επειδή είναι optimized και μπορούν ίσως να διαχειριστούν πολλές συσκευές, ή επειδή έχουν μεγαλύτερες κεραίες ξερωγώ) 2. Τα διαφορετικά chipset κινητών τα έχει μετρήσει κανείς σε λειτουργία hotspot πόσο γρήγορα είναι; Γενικά μου φαίνεται κουλό να δώσω 100+ ευρώ για ένα mobile hotspot αλλά έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι θα έχει διαφορά. κοιτας καταρχην να δεις τι category ειναι το lte τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα