Προς το περιεχόμενο

Αυτοενισχυομενα ηχεια με εξοδο για sub

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους, σκεφτομαι να αντικαταστησω τα ηχεια του σαλονιου, αυτη τη στιγμη εχω τα παρακατω:

Ενισχυτης pioneer vsx 322 με 2 pure acoustics 828 f και ενα sub 10" απο την ιδια εταιρεια αυτοενισχυομενο.

Λογω χωρου θα ηθελα να παρω 2 αυτοενισχυομενα ηχεια σχετικα μικρα σε μεγαθος και οχι κολωνες οπως αυτα που εχω για να μπουν στο επιπλο δεξια και αριστερα της τηελορασης. Μου αρεσαν και σκεφτομουν για τα edifier s3000 pro λογω του οτι εχω τα μικροτερα αδερφακια τους τα rb1700bt και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος στον υπολογιστη αλλα απο οτι βλεπω δεν εχω εξοδο για να συνδεθει και καποιο sub για να τα συμπληρωνει στις χαμηλες. Δεν τα εχω ακουσει παντως οποτε δεν ξερω κιολας αν μπορουν να σταθουν μονα τους χωρις καποιο sub ειδικα σε ταινιες.

Εχετε κατι να προτεινεται μεχρι 500-600 ευρω αλλα να ειναι ποιοτικα? Χρηση για ταινιες και μουσικη.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα κράτα ενισχυτή και sub και αντικατέστησε μόνο τα 2 pure accoustics με αντίστοιχα, μικρότερα σε μέγεθος, ηχεία βιβλιοθήκης.
Με το μπάτζετ που έχεις βρίσκεις πολύ αξιόλογες προτάσεις από γνωστούς κατασκευαστές αλλά καλύτερα να μην ξεφύγεις πολύ διότι ο ενισχυτής δεν θα «δένει» με πολύ καλά ηχεία.

Επεξ/σία από dpolal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dpolal είπε

Καλύτερα κράτα ενισχυτή και sub και αντικατέστησε μόνο τα 2 pure accoustics με αντίστοιχα, μικρότερα σε μέγεθος, ηχεία βιβλιοθήκης.
Με το μπάτζετ που έχεις βρίσκεις πολύ αξιόλογες προτάσεις από γνωστούς κατασκευαστές αλλά καλύτερα να μην ξεφύγεις πολύ διότι ο ενισχυτής δεν θα «δένει» με πολύ καλά ηχεία.

https://www.skroutz.gr/s/16255067/Klipsch-R-51M-Ζεύγος-Ηχείων-Hi-Fi-Βιβλιοθήκης-2-Δρόμων-Π17-8xΒ21-5xΥ33-8εκ-Μαύρα.html

https://www.skroutz.gr/s/27422384/Dali-Spektor-1-Ζεύγος-Ηχείων-Hi-Fi-Βιβλιοθήκης-100W-2-Δρόμων-Π14xΒ19-5xΥ23-7εκ-Καρυδιά.html

Πχ κατι τετοιο? Η κατι πιο δυνατο?

Επεξ/σία από murcielago580

23 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Δεν αγοράζεις ηχεία με το μάτι αλλά με το αυτί και όπως είναι γνωστό ο καθένας «ακούει» διαφορετικά.

Καλύτερα πάνε μια βόλτα σε 2-3 καταστήματα να ρωτήσεις γνώμες βάση του setup που έχεις και το κυριότερο, κάτσε εκεί να τα ακούσεις πώς παίζουν αν αυτό είναι δυνατόν.

1 ώρα πριν, dpolal είπε

Δεν αγοράζεις ηχεία με το μάτι αλλά με το αυτί και όπως είναι γνωστό ο καθένας «ακούει» διαφορετικά.

Καλύτερα πάνε μια βόλτα σε 2-3 καταστήματα να ρωτήσεις γνώμες βάση του setup που έχεις και το κυριότερο, κάτσε εκεί να τα ακούσεις πώς παίζουν αν αυτό είναι δυνατόν.

Δεν ξέρω καν που μπορώ να τα βρω τα συγκεκριμένα που να μπορώ να τα ακούσω. Από κριτικές μια χαρά τα βλέπω. Δεν είμαι περίεργος με τον ήχο. Άλλωστε είπα παραπάνω με τα edifier 1700 είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος στον υπολογιστή, απλά στα σαλόνι λόγω χώρου αλλά κ επειδή θέλω το sub κυρίως στις ταινίες θα ήθελα 2.1 και να ξεφορτωθώ τις κολώνες που πιάνουν χώρο.

Αν και από ότι βλέπω έχεις ήδη sub για ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.

https://www.athensproaudio.gr/el/presonus-eris-microstation-bt-2-1-bundle.html?utm_source=skroutz&utm_medium=xml&utm_campaign=skroutz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...