HateMe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μια ζωή σάπια ήταν η μπαταρία στα galaxy. Είχα Galaxy απ το S το πρώτο που βγήκε εως και το 9 το οποίο άλλαξα το 2020. Ενδιάμεσα πήρα και κάτι άλλα για δοκιμή, Nexus 5X πχ είχε καλή μπαταρία σε σχέση με ότι Galaxy έχω πιάσει στα χέρια μου. Μετά δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε, αλλά αμφιβάλλω πως έκαναν πρόοδο με την μπαταρία. Όσο για την Smartec θα συμφωνήσω με τα παιδιά, είναι φανταστικό το service τους και άμεσο. Αν θες να κάνεις γρήγορα την δουλειά σου, θα πας εκεί.-
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Όχι , εννοούσα εάν λειτουργούν ακόμα σαν επίσημο service για Samsung. Π.χ ξέρω την Omnitech Wireless Applications SA Κλεισθένους 231 Γέρακας, Αθήνα 15 344 Τηλέφωνο: 210 6619010 Fax: 210 6619020
Xristaras12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 https://www.samsung.com/gr/support/service-center/ Εδώ για τα υπόλοιπα σέρβις που υπάρχουν, βλέπεις ανα περιοχή, πχ αν εισαι Λάρισα η Κρήτη, έχει άλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα