Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος του S20+ με τον Exynos και εδώ και αρκετό καιρό η μπαταρία του έχει καταντήσει αστεία. Ξεκινάω τη μέρα με φουλ μπαταρία απτο βράδυ και θέλει τουλάχιστον άλλη μία φόρτιση μέσα στη μέρα και μπορεί και 2η αναλόγως αν θα βγω το βράδυ μέχρι αργά. Να σημειωθεί ότι έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να φορτίζει μέχρι 85% ώστε να προστατεύεται η μπαταρία αλλά δεεεν.

Αξίζει η αλλαγή μπαταρίας; Θα δω διαφορά; 

Επεξ/σία από AlexGr3
Δημοσ.

μιλάμε για συσκευή 2ετίας + οπότε σίγουρα η μπαταρία θα χρειάζεται αλλαγή αν κάνεις καθημερινή φόρτιση. Οι προστασίες μπαταρίας κλπ είναι σχετικά ανούσιες μιας και στην 3ετία οριακά πάλι θα χρειάζονται αλλαγή με συστηματική χρήση.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AlexGr3 είπε

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος του S20+ με τον Exynos και εδώ και αρκετό καιρό η μπαταρία του έχει καταντήσει αστεία. Ξεκινάω τη μέρα με φουλ μπαταρία απτο βράδυ και θέλει τουλάχιστον άλλη μία φόρτιση μέσα στη μέρα και μπορεί και 2η αναλόγως αν θα βγω το βράδυ μέχρι αργά. Να σημειωθεί ότι έχω ενεργοποιήσει την επιλογή να φορτίζει μέχρι 85% ώστε να προστατεύεται η μπαταρία αλλά δεεεν.

Βάλε να φορτίζει στο 100%

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AlexGr3 είπε

Καλησπέρα,

Πρώτον βάλε να φορτίζει μέχρι 100% για να κρατάει περισσότερο. Δεύτερον υπολόγιζε αλλαγή μπαταρίας σύντομα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας για αλλαγη αφου εισαι στο οριο των 2,5 με 3 ετων για τα κινητά αναλογα και με τη χρηση με καθημερινη φορτιση. Γύρω στα 45-60€ μέσος ορος τιμης για αλλαγη θα παει μόνο στα επίσημα. 

https://smartec.gr/gr.php#contact

https://www.samsung.com/gr/support/service-center/

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ισχύει ακόμα, στη smartec (φαντάζομαι πολιτική της samsung) αν ειναι εντός εγγύησης, χρεώνουν μόνο το κόστος της μπαταρίας και όχι εργατικά (ή το ανάποδο - σε κάθε περίπτωση, ένα απο τα 2).

Πριν 2 χρόνια που άλλαξα την 1η φορά μπαταρία, ήταν λίγο πριν το τέλος της εγγύησης και πλήρωσα 23 ευρω.

Επεξ/σία από lefkrc
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lefkrc είπε

Αν ισχύει ακόμα, στη smartec (φαντάζομαι πολιτική της samsung) αν ειναι εντός εγγύησης, χρεώνουν μόνο το κόστος της μπαταρίας και όχι εργατικά (ή το ανάποδο - σε κάθε περίπτωση, ένα απο τα 2).

Πριν 2 χρόνια που άλλαξα την 1η φορά μπαταρία, ήταν λίγο πριν το τέλος της εγγύησης και πλήρωσα 23 ευρω.

Ε τώρα υπολόγισε 66€

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Κατά πως φαίνεται πάμε για αλλαγή μπαταρίας για να βρούμε και πάλι τη υγεία μας.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ε τώρα υπολόγισε 66€

Επειδή την άλλαξα για 2η φορά τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε (φυσικά εκτός εγγύησης πλέον), 45 ευρώ μου κόστισε σε Note 9 (44.42 για να είμαι ακριβής :P, μόλις κοίταξα την χρέωση στην κάρτα) 
Πιθανότατα φυσικά να είναι πιο ακριβή σε πιο νέα μοντέλα.

Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 10:22 ΠΜ, lefkrc είπε

Επειδή την άλλαξα για 2η φορά τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε (φυσικά εκτός εγγύησης πλέον), 45 ευρώ μου κόστισε σε Note 9 (44.42 για να είμαι ακριβής :P, μόλις κοίταξα την χρέωση στην κάρτα) 
Πιθανότατα φυσικά να είναι πιο ακριβή σε πιο νέα μοντέλα.

Σε ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται; Smartec αν κρίνω από τα λργόμενά σου; Αν ναι, γίνεται εντός μίας ημέρας; Επίσης διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα, να αγχώνομαι; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AlexGr3 είπε

Σε ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται; Smartec αν κρίνω από τα λργόμενά σου; Αν ναι, γίνεται εντός μίας ημέρας; Επίσης διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα, να αγχώνομαι; 

Ναι smartec.

Περίπου 2 ωρες εκαναν, το πήγα και πήγα να το παρω - είχα άδεια βεβαια εκεινη τη μερα και δεν με ενοιαζε (καλό ειναι να εχεις και 2ο τηλεφωνο για επικοινωνία)

2 φορες εχω πάει, απόλυτα ευχαριστημένος ως τωρα. Εμπιστεύτηκα τα παιδια απο εδω μέσα που την συνέστησαν, δεν διαβασα άλλες κριτικές.

Ξέρω ότι εχουν κι αλλες υπηρεσίες, π.χ. να το στείλεις κλπ αν σε βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, AlexGr3 είπε

Η Smartec είναι ένα πάρα  πολύ καλό service.

Υπάρχουν και άλλα εξουσιοδοτημένα service,δεν ξέρω όμως εάν υπάρχουν.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, GATE123 είπε

Η Smartec είναι ένα πάρα  πολύ καλό service.

Υπάρχουν και άλλα εξουσιοδοτημένα service,δεν ξέρω όμως εάν υπάρχουν.

δηλαδη ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lneam είπε

δηλαδη ?

Προφανως κατι αλλο θα ηθελε να γραψει.

Ισως εννοει οτι  δεν ξερει που βρισκονται αυτα τα εξουσιοδοτημενα service.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...