e1995kati Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και παλισυμφορουμιτες έχει πάρει μήπως το μάτι σας την εκάστοτε εταιρία....που μεταπουλαει την βονταφον.....??? Έχει κανείς απόψεις??? Αν ναι πείτε μου πληροφορίες σχετικά με την φερεγγυότητα τους τρόπους πληρωμής κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 On 19/12/2022 at 00:46, e1995kati said: Καλησπέρα και παλισυμφορουμιτες έχει πάρει μήπως το μάτι σας την εκάστοτε εταιρία....που μεταπουλαει την βονταφον.....??? Έχει κανείς απόψεις??? Αν ναι πείτε μου πληροφορίες σχετικά με την φερεγγυότητα τους τρόπους πληρωμής κτλπ και γιατι να παω σε μεταπωλητη και οχι στην ιδια την εταιρεια απευθειας/? για να εχω να κανω με 100 ενδοιαμεσους.ηδη παιζουν ενδιαμεσοι αφου μπορει το δικτυο στην περιοχη σου να ειναι πχ cosmote και εσυ να εχεις wind.το τελευταιο που θα ηθελα ειναι να βαλω και ενα μεταπωλητη ενδιαμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα