JailbrokenDiesel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 την μπουμπουνισα κι εγω, 2 κιτρινα, για το funky μου ηρθαν ομως 2 mail, ενα για καθε homepod λες κ την εκανα σπαστα την παραγγελια. παραδοση 31.12 ή 02.01
enlightened Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μας καταστρέφει αυτό το section με τις προσφορές. Χτύπησα κι εγώ ένα σε σκούρο μπλε, αφού γκρι-μαύρο ειχαν εξαντληθεί. Ε και αλλιώς πώς θα τα μαθαίναμε; 🙄Πάντως και το μπλε έχει εξαντληθεί εδώ και 3 μέρες. Τώρα έχει μόνο το καναρινί και το κοραλί.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, enlightened είπε Ε και αλλιώς πώς θα τα μαθαίναμε; 🙄Πάντως και το μπλε έχει εξαντληθεί εδώ και 3 μέρες. Τώρα έχει μόνο το καναρινί και το κοραλί. Χθες που το πήρα το έδειχνε διαθέσιμο το μπλε.
enlightened Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Χθες που το πήρα το έδειχνε διαθέσιμο το μπλε. Ένας συμφορουμίτης στην προηγούμενη σελίδα είπε ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα χθες. Μάλλον θα το τσίμπησες στο τσακ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, enlightened είπε Ένας συμφορουμίτης στην προηγούμενη σελίδα είπε ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα χθες. Μάλλον θα το τσίμπησες στο τσακ Να σου πω την αλήθεια με έβαλες σε σκέψεις, μηπως ήταν λάθος του συστήματος το οτι έδειχνε απόθεμα και μου την ακυρώσουν. Αλλά τελικά σήμερα στάλθηκε, με ΕΛΤΑ Κούριερ βέβαια οπότε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα παραλάβω
patros21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Έχω βάλει αντικαταβολή ένα μπλε στο κατάστημα φαλήρου το οποίο δεν θα παραλάβω γιατί βρήκα λευκό. Αν κάποιος συμφορουμίτης ενδιαφέρεται και τον βολεύουν τα νότια ας στείλει ένα dm να του δώσω αριθμό παραγγελίας.
ppmarkos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. 30/12 έβαλα παραγγελία ένα μπλε που ειχε εμφανιστεί στιγμιαία διαθέσιμο. Η παραγγελία προχώρησε κανονικά με τη πληρωμή και ελαβα το μήνυμα της προετοιμασίας. Μετά από ένα 2ωρο, την ιδια μέρα ελαβα email με τον αριθμό Αποστολης της ELTA-Courier. Η αποστολη έγινε από Θεσσαλονίκη. 31/12 ξημερώματα βρίσκεται κέντρο διαλογής Αθήνας και μετά από ένα δίωρο το tracking σταματάει στη φόρτωση σε μεταφορικό. Από τότε καμία εξέλιξη. Η παραδοση είναι για Πειραια. Πως να το διαχειριστώ;
panos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. 30/12 έβαλα παραγγελία ένα μπλε που ειχε εμφανιστεί στιγμιαία διαθέσιμο. Η παραγγελία προχώρησε κανονικά με τη πληρωμή και ελαβα το μήνυμα της προετοιμασίας. Μετά από ένα 2ωρο, την ιδια μέρα ελαβα email με τον αριθμό Αποστολης της ELTA-Courier. Η αποστολη έγινε από Θεσσαλονίκη. 31/12 ξημερώματα βρίσκεται κέντρο διαλογής Αθήνας και μετά από ένα δίωρο το tracking σταματάει στη φόρτωση σε μεταφορικό. Από τότε καμία εξέλιξη. Η παραδοση είναι για Πειραια. Πως να το διαχειριστώ; Καλή Χρονιά! Περιμένεις λίγο ακόμα ίσως μέχρι αυριο ή μιλάς με τα Elta Courier. Θα σε ενημερώσουν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. 30/12 έβαλα παραγγελία ένα μπλε που ειχε εμφανιστεί στιγμιαία διαθέσιμο. Η παραγγελία προχώρησε κανονικά με τη πληρωμή και ελαβα το μήνυμα της προετοιμασίας. Μετά από ένα 2ωρο, την ιδια μέρα ελαβα email με τον αριθμό Αποστολης της ELTA-Courier. Η αποστολη έγινε από Θεσσαλονίκη. 31/12 ξημερώματα βρίσκεται κέντρο διαλογής Αθήνας και μετά από ένα δίωρο το tracking σταματάει στη φόρτωση σε μεταφορικό. Από τότε καμία εξέλιξη. Η παραδοση είναι για Πειραια. Πως να το διαχειριστώ; Αντίστοιχη παραγγελία με εσένα. Απο το Κέντρο Διαλογής Αθήνας πήγε στο τοπικό πρακτορείο του Δήμου μου. Αλλά είναι εκεί απο χθες το πρωί (απόσταση 1.5χλμ τώρα απο το σπίτι μου). Επειδή γενικά τα ΕΛΤΑ κούριερ είναι απαράδεκτα, εγώ θα προσπαθήσω να πεταχτώ στα κλεφτά απο τη δουλειά γιατι αυτοι θα το φέρουν του Αγίου Βαλεντίνου, το έχουν ξανακάνει με παραγγελία. Θα σου πρότεινα οταν πάει στο πρακτορείο του Πειραία να πεταχτείς να το πάρεις απο εκεί. Αν ηξερα οτι θα το έστελναν με ΕΛΤΑ, θα έπαιρνα οποιοδήποτε χρώμα είχαν τα υποκαταστήματα τριγύρω απο το σπίτι μου...
ppmarkos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, panos7 είπε Καλή Χρονιά! Περιμένεις λίγο ακόμα ίσως μέχρι αυριο ή μιλάς με τα Elta Courier. Θα σε ενημερώσουν. Ξέχασα να αναφέρω πως επικοινώνησα το απογευμα σήμερα με τα ελτα. Μου ειπαν να στείλω ένα email σε μια διεύθυνση που μου έδωσαν γιατί φαίνεται στο δέμα ότι δεν υπάρχει περιοχή, αν και έχει ΤΚ όποτε δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα. Το email το έστειλα. Απάντησαν μετά από λιγα λεπτά ότι το μήνυμα προωθείται στο κατάλληλο τμήμα… 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Αντίστοιχη παραγγελία με εσένα. Απο το Κέντρο Διαλογής Αθήνας πήγε στο τοπικό πρακτορείο του Δήμου μου. Αλλά είναι εκεί απο χθες το πρωί (απόσταση 1.5χλμ τώρα απο το σπίτι μου). Επειδή γενικά τα ΕΛΤΑ κούριερ είναι απαράδεκτα, εγώ θα προσπαθήσω να πεταχτώ στα κλεφτά απο τη δουλειά γιατι αυτοι θα το φέρουν του Αγίου Βαλεντίνου, το έχουν ξανακάνει με παραγγελία. Θα σου πρότεινα οταν πάει στο πρακτορείο του Πειραία να πεταχτείς να το πάρεις απο εκεί. Αν ηξερα οτι θα το έστελναν με ΕΛΤΑ, θα έπαιρνα οποιοδήποτε χρώμα είχαν τα υποκαταστήματα τριγύρω απο το σπίτι μου... Ποτέ έκανες την παραγγελία; Αν το ήξερα κι εγώ ότι θα είχα να κάνω με elta courier και ΕΙΔΙΚΑ με το κατάστημα του Πειραια🤮🤮 μπορεί και να μην το αγόραζα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Ξέχασα να αναφέρω πως επικοινώνησα το απογευμα σήμερα με τα ελτα. Μου ειπαν να στείλω ένα email σε μια διεύθυνση που μου έδωσαν γιατί φαίνεται στο δέμα ότι δεν υπάρχει περιοχή, αν και έχει ΤΚ όποτε δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα. Το email το έστειλα. Απάντησαν μετά από λιγα λεπτά ότι το μήνυμα προωθείται στο κατάλληλο τμήμα… Ποτέ έκανες την παραγγελία; Αν το ήξερα κι εγώ ότι θα είχα να κάνω με elta courier και ΕΙΔΙΚΑ με το κατάστημα του Πειραια🤮🤮 μπορεί και να μην το αγόραζα. 28/12.
taskon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Εγώ έκανα παραγγελία 29 και παρέλαβα 30. Φαίνεται ήμουν από τους τυχερούς.
ppmarkos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αντίστοιχη παραγγελία με εσένα. Απο το Κέντρο Διαλογής Αθήνας πήγε στο τοπικό πρακτορείο του Δήμου μου. Αλλά είναι εκεί απο χθες το πρωί (απόσταση 1.5χλμ τώρα απο το σπίτι μου). Επειδή γενικά τα ΕΛΤΑ κούριερ είναι απαράδεκτα, εγώ θα προσπαθήσω να πεταχτώ στα κλεφτά απο τη δουλειά γιατι αυτοι θα το φέρουν του Αγίου Βαλεντίνου, το έχουν ξανακάνει με παραγγελία. Θα σου πρότεινα οταν πάει στο πρακτορείο του Πειραία να πεταχτείς να το πάρεις απο εκεί. Αν ηξερα οτι θα το έστελναν με ΕΛΤΑ, θα έπαιρνα οποιοδήποτε χρώμα είχαν τα υποκαταστήματα τριγύρω απο το σπίτι μου... Αν μπορείς ανέβασε το tracking σου να δω, μετά το ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ είναι άφιξη στο κατάστημα; Μήπως έχει φτάσει εκεί και δεν το έχουν σκανάρει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα