johnmast Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ότι λέει o τίτλος στο παρακάτω link: https://www.germanos.gr/search-results/?q=homepod Πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να ξεκινήσει το automation στο σπίτι του. Ιστορικό τιμών Skroutz: https://www.skroutz.gr/s/25258658/Apple-HomePod-mini-White-Smart-Hub-με-Ηχείο-Συμβατό-με-Apple-HomeKit.html Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από johnmast 3
Striker4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στη πρωτη σελιδα με τις επιλογες χρωματων υπαρχει σε bubble 200Ε payzy, εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο;
useasdf_4444 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Σύμφωνα με αυτά που λέει εδώ: https://www.germanos.gr/xmas-offers/ Επιστροφή 25% αν γίνει πληρωμή με payzee από 99€ και πάνω, για επιστροφή μέχρι 200€. 1
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 minute ago, Striker4 said: Στη πρωτη σελιδα με τις επιλογες χρωματων υπαρχει σε bubble 200Ε payzy, εχει κανεις ιδεα τι ειναι αυτο; Μάλλον εδώ θα βρεις απάντηση https://www.germanos.gr/xmas-offers/ 1
HateMe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Όντως παίζει μόνο με Apple Music αυτό ; Το διάβασα τώρα στα reviews
M A T R I X Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, HateMe είπε Όντως παίζει μόνο με Apple Music αυτό ; Το διάβασα τώρα στα reviews Μέσω airplay τα υπόλοιπα, από οποιαδήποτε συσκευή mac, iphone κλπ 2
enlightened Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ τσίμπησα ένα μπλεδάκι και το βαλα και σε δόσεις και μου βγήκε 11€/μήνα για 7 μήνες. Πολύ καλή προσφορά με μεγάλη διαφορά από σκρουτζ και από επίσημο κατάστημα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν πάθει κάτι. Τώρα βλέπω δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο εκτός από τα καναρινί! 1
thewildones Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μάλλον μου άρπαξες από τα χέρια το τελευταίο μπλέ (έγραφε χαμηλη διαθεσιμότητα και όταν πατούσα να το παραγγείλω, μη διαθέσιμο) οπότε πήρα ένα πορτοκαλί. Είχα και κουπόνι 20€, το ηχειάκι σε αυτά τα λεφτά είναι σούπερ, πόσο μάλλον αν κάποιος είναι βαθιά στο οικοσύστημα και το βάλει και για HomeKit Hub.
sotiris123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Και εγώ μπλε πήρα αλλά έβαλα και 2 μελάνια και πέρασα τα 100 ευρώ και πήρα και το -25% από payzy. άρα βγήκε περίπου στα 60. τρομερή τιμή
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μπορειτε παντως να αγορασετε 2 τμχ (μαζι με φιλο πχ), και να κερδισετε επιπλεον 25% μεσω payzy
enlightened Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, thewildones είπε Μάλλον μου άρπαξες από τα χέρια το τελευταίο μπλέ (έγραφε χαμηλη διαθεσιμότητα και όταν πατούσα να το παραγγείλω, μη διαθέσιμο) οπότε πήρα ένα πορτοκαλί. Είχα και κουπόνι 20€, το ηχειάκι σε αυτά τα λεφτά είναι σούπερ, πόσο μάλλον αν κάποιος είναι βαθιά στο οικοσύστημα και το βάλει και για HomeKit Hub. Χαχα παίζει! Πάντως και το καναρινί μια χαρά είναι και νομίζω ότι αν πάρω δεύτερο θα είναι σίγουρα αυτό το χρώμα! Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους! 24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορειτε παντως να αγορασετε 2 τμχ (μαζι με φιλο πχ), και να κερδισετε επιπλεον 25% μεσω payzy Εγω χρειαζόμουν ένα και το έβαλα και σε δόσεις, δεν ήθελα να τα δώσω ντούκου. Οπότε ήταν 2/2 για να μη χρησιμοποιήσω το payzy 😋 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 επισης δεν φαινεται να ειναι κατω απο payzee σαν επιλογη .. αλλιως θα βαραγα 2 για να τα κανω pair xmass offer το εχουν
Thanasis159 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε επισης δεν φαινεται να ειναι κατω απο payzee σαν επιλογη .. αλλιως θα βαραγα 2 για να τα κανω pair xmass offer το εχουν Αν πάρεις δύο, θα έχεις και Payzee επιστροφή
SabotazNic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε επισης δεν φαινεται να ειναι κατω απο payzee σαν επιλογη .. αλλιως θα βαραγα 2 για να τα κανω pair xmass offer το εχουν Συνολική αγορά από 99 και πάνω, ασχέτως την τιμή των προϊόντων που θα επιλέξεις.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μας καταστρέφει αυτό το section με τις προσφορές. Χτύπησα κι εγώ ένα σε σκούρο μπλε, αφού γκρι-μαύρο ειχαν εξαντληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα