Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζήτησα από τη Vodafone ένα αρχείο των κλήσεων μου του έτους 2020 και ισχυρίζονται πως κρατάνε αρχεία μόνο για ενα έτος. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει τρόπος να βρω το αρχείο των κλήσεων μου;

Επισης ζήτησα να μου στέλνουν mail αρχείο PDF των κλήσεων μου κάθε μήνα αλλά μου είπαν πως ούτε αυτό γίνεται..

Δημοσ.

Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης σου, ίσως να γίνεται να κάνεις αίτηση για να λάβεις αναλυτικούς λογαριασμούς του έτους που ψάχνεις. Όσον αφορά το δεύτερο θεωρητικά ίσως υπάρχει ιστοσελίδα τους που να μπορείς να δεις τις κλήσεις που έχεις κάνει ανά μήνα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα διασταυρωσεις και να τα σιγουρεψεις με μια κλήση στα κεντρικά τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickolas είπε

Ζήτησα από τη Vodafone ένα αρχείο των κλήσεων μου του έτους 2020 και ισχυρίζονται πως κρατάνε αρχεία μόνο για ενα έτος. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει τρόπος να βρω το αρχείο των κλήσεων μου;

Επισης ζήτησα να μου στέλνουν mail αρχείο PDF των κλήσεων μου κάθε μήνα αλλά μου είπαν πως ούτε αυτό γίνεται..

1. Ισχύει

2. Αρχείο κλήσεων σου δίνει ο μηνιαίως λογαριασμός αν το ζητήσεις 

Δημοσ.

Ολα γινονται, και αρχεια υπαρχουν για τα παντα απο τοτε που εγινε η πρωτη κληση στο δικτυο τους, απλα δεν προκειται να μπουν στον κοπο να στα δωσουν, γιατι ετσι. Αν δεν φροντισες μονος σου να τα εχεις κρατησει, την πατησες. Ο μονος τροπος ειναι να τα ζητησει καποια αρχη τυπου εισαγγελεας, και μαλλον δε θα ηθελες να εισαι σε κατασταση που εισαγγελεας θα ζητησει το αρχειο κλησεων σου γιατι μαλλον δε θα ειναι για καλο.

Και το mail με το pdf φυσικα ειναι τεχνικα και προγραμματιστικα εφικτο, απλα δεν προκειται να μπουν στον κοπο να το υλοποιησουν, ομοιως γιατι ετσι. Θα πρεπει να μπαινεις μονος σου στο site καθε μηνα με το που βγαινει ο λογαριασμος και να κατεβαζεις το σχετικο pdf/xls.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...