Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Iraklisiras είπε

Είσαι βαθιά νυχτωμένος και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου.. 

Ο κανονισμός πολυκατοικίας είναι εντελώς ανίσχυρος. 

https://www.taxheaven.gr/news/43784/oi-oeseis-staomeyshs-sthn-pylwth-sto-ypogeio-ston-akalypto-xwro-ti-isxyei-sto-e9

Εμφανίστηκε ο διαφωτισμένος που μόνο αυτός ξέρει και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι και δεν έχουμε πάρει γραμμή τόσα χρόνια.

Σου ανέβασα νόμο (δικηγόρος δεν είμαι αλλά σε αυτό το νόμο αναφέρεσαι). Άσε τους κανονισμούς της κάθε πολυκατοικίας. Σου ανέφερα με απλά λόγια όπως και εγώ το έχω καταλάβει τι συμβαινει στην πραγματικότητα. 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και 

Μόλις τώρα, Iraklisiras είπε

Όποιος έχει διαφορετική άποψη παρακαλώ να ανεβάσει νομοθεσία και όχι αρχαίους γενικούς νόμους. 

Σε αυτό που ανέβασες εσύ, λέει ξεκάθαρα αυτό που έγραψα εγώ πριν λίγο. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις την Ελληνική δεν συνεχίζω αυτή την κουβέντα.

Screenshot_2.jpg

Πραγματικά διάβασες τι ανέβασες ή οχι τα έχεις όλα σπίτι?

Screenshot_3.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Εμφανίστηκε ο διαφωτισμένος που μόνο αυτός ξέρει και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ηλίθιοι και δεν έχουμε πάρει γραμμή τόσα χρόνια.

Σου ανέβασα νόμο (δικηγόρος δεν είμαι αλλά σε αυτό το νόμο αναφέρεσαι). Άσε τους κανονισμούς της κάθε πολυκατοικίας. Σου ανέφερα με απλά λόγια όπως και εγώ το έχω καταλάβει τι συμβαινει στην πραγματικότητα. 

Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφει η απόφαση και οι δύο αναλύσεις, και ότι η απόφαση του δικαστηρίου επέχει θέση δεδικασμένου και με επίκληση στη συγκεκριμένη η οποιαδήποτε αγωγή θεωρείται κερδισμένη,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Την καλημέρα μου σε όλους. 

Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση. Εγώ με δικηγόρο και με αυτές τις αποφάσεις έλυσα το πρόβλημα μου. Μακάρι να σε είχα στο αντίπαλο στρατόπεδο στην οικοδομή μου. Κερδισμένη αγωγή και αποζημίωση και δικαστικά έξοδα δικά σου. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Και 

Σε αυτό που ανέβασες εσύ, λέει ξεκάθαρα αυτό που έγραψα εγώ πριν λίγο. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις την Ελληνική δεν συνεχίζω αυτή την κουβέντα.

Screenshot_2.jpg

Πραγματικά διάβασες τι ανέβασες ή οχι τα έχεις όλα σπίτι?

Screenshot_3.jpg

Να καθορίσουν.. δηλαδή να συμφωνήσουν μεταξύ τους. Αν δεν υπάρχει συμφωνία δεν μπορείς να υποχρεώσεις ΚΑΝΈΝΑΝ. Δεν σου ανήκει ΤΊΠΟΤΑ. Συμφωνία πρέπει να γίνει. Ο κάθε νέος ιδιοκτήτης δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί προγενέστερη συμφωνία(όπως και παλιό κανονισμό που μοιράστηκαν οι θέσεις παρκιν) που τον αδικεί. Διάβασε με προσοχή, λες αυτα που λέω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iraklisiras είπε

Να καθορίσουν.. δηλαδή να συμφωνήσουν μεταξύ τους. Αν δεν υπάρχει συμφωνία δεν μπορείς να υποχρεώσεις ΚΑΝΈΝΑΝ. Δεν σου ανήκει ΤΊΠΟΤΑ. Συμφωνία πρέπει να γίνει. Ο κάθε νέος ιδιοκτήτης δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί προγενέστερη συμφωνία(όπως και παλιό κανονισμό που μοιράστηκαν οι θέσεις παρκιν) που τον αδικεί. Διάβασε με προσοχή, λες αυτα που λέω. 

Εγώ δεν βλέπω να έχεις πουθενά κάτι τέτοιο, αυτό που ανεβάζεις είναι αυτό που σου είπα πριν λίγο απαγορεύεται να πωληθεί σε τρίτους. Ανέβασε απόφαση δικαστηρίου που να λέει ότι εσύ σαν νέος ιδιοκτήτης δεν γίνεται να δεχθείς προγενέστερη απόφαση και το συζητάμε. ΑΛΛΑ προς το παρόν δεν έχεις ανεβάσει κάτι τέτοιο.

Για την απόφαση του 2018 λες ξεκάθαρα αυτό που έγραψα στο δεύτερο μου μήνυμα.

Αν ανεβάσεις κάτι τέτοιο εδώ είμαι να δεχθώ ότι είμαι ανημέρωτος και δεν έχω ιδέα.

Προς το παρόν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι ανεβάζεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτό. Καλή συνέχεια και αν ανεβάσεις απόφαση κάνε με ταγκ να το δω πόσο λάθος ήμουν.

Δημοσ.

Όπως είπα και στην αρχή αντιστοιχούν 3 θέσεις πάρκινγκ σε 3 διαμερίσματα. Δεν θέλω να τους πάρω τη θέση, έχουν την αποκλειστική χρήση και σεβαστό. 

Σε έναν κενό χώρο να αφήνουμε τα μηχανάκια (είμαστε 3 στην πολυκατοικία). Πριν έρθουν αυτοί με το πάρκινγκ, διότι έλειπαν 2 χρόνια, βάζαμε στον κενό χώρο τα μηχανάκια και δεν είχε πρόβλημα κάποιος άλλος ένοικος της πολυκατοικίας.. 

Δημοσ.

"εσύ σαν νέος ιδιοκτήτης δεν γίνεται να δεχθείς προγενέστερη απόφαση και το συζητάμε "

Και σαν παλαιος ιδιοκτητης, ή ο ιδιος που εχεις κανει την συμφωνια, μπορεις να την αναιρεσεις ανα πασα στιγμη.

Η συμφωνια ειναι ατυπη και δεν εχει νομικη ισχυ, ακομα κι αν συμφωνηθει στο καταστατικο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iraklisiras είπε

Άρα το καταστατικό είναι ένα κουρελόχαρτο, το ακούσαμε και αυτό!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Άρα το καταστατικό είναι ένα κουρελόχαρτο, το ακούσαμε και αυτό!

Εσυ τι πιστευεις,  οτι ενα καταστατικο ή αποφαση πολυκατοικίας είναι ανωτερο ενος νομου του κρατους ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsaltinho είπε

Εσυ τι πιστευεις,  οτι ενα καταστατικο ή αποφαση πολυκατοικίας είναι ανωτερο ενος νομου του κρατους ?

Εξαρτάται τον νόμο, αν είναι κανόνας ενδοτικού δικαίου τότε σαφώς και το καταστατικό υπερισχύει.

https://el.wikipedia.org/wiki/Ενδοτικό_δίκαιο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iraklisiras είπε

Οτιδήποτε δεν είναι κλειστό παρκιν ανήκει σε όλους. Οι θέσεις παρκιν σε Πυλωτή που σύμφωνα με κανονισμό πολυκατοικίας κάποιοι θεωρούν ότι τους ανήκουν και απαγορεύουν την χρήση από τους υπόλοιπους είναι καταχρηστική και παράνομη και έχουν ακυρωθεί με τελεσιδικες αποφάσεις δικαστηρίων. 

Έχεις μπερδευτεί.

2 ώρες πριν, Iraklisiras είπε

Είσαι βαθιά νυχτωμένος και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου.. 

Ο κανονισμός πολυκατοικίας είναι εντελώς ανίσχυρος. 

Έχεις μπερδευτεί πολύ.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, greekfragma είπε

σωστά. 

σου στερείται η πρόσβαση στο υπόλοιπο κοινόχρηστο κομμάτι. κόβεις τις σιδεριές αλυσίδες λουκέτα και κάνεις κανονικά τη δουλειά σου.

τους ανήκουν οι θέσεις και όχι οι είσοδοι-πόρτες.

Επισης καμια θεση δεν τους ανηκει αν δεν υπαρχει στην αδεια του διαμερισματος . Αν ειναι απλα "συμβολαια" περνουν τον πουλο.

13 ώρες πριν, kage είπε

τους επόμενους μήνες θα βγει διάταξη π θα πρέπει να τα δηλώσεις κ στο κτηματολόγιο  κτλ. σαν βοήθημα παράρτημα οριζόντιας ιδιοκτησιας.

στην περίπτωση σου μαλλον θες τσάμπα να πάρεις θέση πάρκινγκ ή ακόμη χειρότερα να το κάνεις αποθηκη ..κάτι π οι αλλοι καλώς ή κακώς πλήρωσαν +φορολογηθηκαν ;) 

μην εισαι τοσο σιγουρος οτι τα πληρωσαν και φορολογηθηκαν. στο ελλαντα εισαι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Επισης καμια θεση δεν τους ανηκει αν δεν υπαρχει στην αδεια του διαμερισματος . Αν ειναι απλα "συμβολαια" περνουν τον πουλο.

Και εσύ το ίδιο. Αν η θέση αποτελεί παρακολούθημα διαμερίσματος βάσει σύστασης, και στην άδεια να μην είναι, μια χαρά νόμιμη είναι. Απλώς χρειάζεται πολεοδομική τακτοποίηση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...