Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Mpelon είπε Έληξε το θέμα παιδιά. Τώρα θα βάλει τον γαμπρό του Τραμπ για ceo και όλα καλά. Αυτό θα είναι κάτι πολύ καλό γιατί έτσι θα πατήσω και το delete πιο "αβάδιστα" και χωρίς τύψεις ή δεύτερες σκέψεις. 1
Clytoceyx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Εγω δινω και ενα μικρο ποσοστο να μπει καποιος χρηστης του insomnia. Τι στο διαολο; Τοσες αγιογραφιες και αγιαστουρα για το τιποτα; 1
Mpelon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε Εγω δινω και ενα μικρο ποσοστο να μπει καποιος χρηστης του insomnia. Τι στο διαολο; Τοσες αγιογραφιες και αγιαστουρα για το τιποτα; Μέρφι for CEO!!! 1
Clytoceyx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Περα απο την πλακα, ο μερφι ξερει να βαλει τις σκεψεις του και τα επιχειρηματα του σε μια σειρα και να γραφει κατι περα απο "lol lib noobs get ratioed" και διαφορα αλλα που δεν τα γραφαμε ουτε οταν μπαιναμε σε imageboards κοντα 20 χρονια πριν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Mpelon είπε Μέρφι for CEO!!! Thank you all for this high honor. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από merphi
anonymous999 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mpelon είπε Έληξε το θέμα παιδιά. Τώρα θα βάλει τον γαμπρό του Τραμπ για ceo και όλα καλά. Χαχαχα και λέει να μπαναρει όλους τους yes και να συμμορφωθεί με τους No, αφού αυτοί θα έχουν μείνει 😂 Παιδιά όποιον και να βάλει τα κερατιατικα δις από τη δική του τσέπη τα πληρώνει και αυτό τσούζει... και τώρα που δεν βρέχει χρήμα από τον ουρανό στις άλλες του εταιρείες τσούζει χειρότερα. 44 δις για να καταφέρει τι; Να μπαναρει 10 ανθρώπους και να τους ξεμπαναρει σαν βρεγμένο γατάκι; Δώσε πόνο στο κατεστημένο Ελονα, λεφτά υπάρχουν. Και μην ακούω διαφήμιση, για τον τύπο που δεν έχει καν τμήμα PR στις εταιρείες του. 44 δις. Γελάνε και οι πέτρες.
tsimkrk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ετρωγε πολυ κραξιμο παντως απο ατομα που χρησιμοποιουν το twitter για να προωθησουν σελιδες σε ινστα/fb. Τυπου να βλεπεις στο προφιλ τους εναλλαξ κραξιμο σε τουι του Ελον και ενα τουι δικο τους προμο. Λιγακι ειρωνια Καλα εκανε Συγγνώμη 100% ελευθερία δεν ήθελε; Αυτός δεν ήταν ο "λόγος" που αγόρασε το twitter; Πριν πούμε ότι τον κράζουν, να σκεφτούμε πόσους εκείνος έχει κράξει. Δεν έκανε καλά. Αν δεν ήθελε να τον κράζουν, ας μην συμμετείχε τόσο πολύ στα social. Απλά μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε αυτές τις τακτικές για να προωθήσει το προσωπικό του brand και του έβγαινε. Τώρα όμως δεν λειτουργεί και φαίνεται ότι συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες εταιρίες του. Δεν είναι τυχαία η πτώση της Tesla, ούτε οι αντιδράσεις τον μετόχων της. Κατά συνέπεια δεν μου φαίνεται τυχαία η δημοσκόπηση που ανέβασε για το αν πρέπει να παραιτηθεί.
tritonas00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αυτό θα είναι κάτι πολύ καλό γιατί έτσι θα πατήσω και το delete πιο "αβάδιστα" και χωρίς τύψεις ή δεύτερες σκέψεις. Εδω και κανα μηνα delete πατας ομως...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε Εδω και κανα μηνα delete πατας ομως... Και να σταματήσω πριν την ώρα της τη διασκέδαση; Τς τς τς τς Εσείς οι ενεργοί χρήστες θα έπρεπε να ανησυχείτε όχι εγώ! 😛
precursor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, merphi είπε Δεν ξέρω ποιός πιστεύει ότι το insomnia είναι προκατειλημμένο με συγκεκριμένες απόψεις, σε εμένα φαίνεται ότι είναι γενικά εξαιρετικά ουδέτερο. Well, φαίνεται λες και τα μισά σχόλια σε κάτι τέτοια θέματα, όπως τελευταία για το Twitter (τελευταία, όχι άλλοτε! ), να είναι από "το Insomnia" παρά από χρήστες, ειδικά τα πολύ triggered και τα σεντόνια, οπότε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 19 minutes ago, precursor said: Well, φαίνεται λες και τα μισά σχόλια σε κάτι τέτοια θέματα, όπως τελευταία για το Twitter (τελευταία, όχι άλλοτε! ), να είναι από "το Insomnia" παρά από χρήστες, ειδικά τα πολύ triggered και τα σεντόνια, οπότε... Πού είναι σχόλια από "το insomnia" να τα διαβάσω κι εγώ;
precursor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, paredwse είπε Πού είναι σχόλια από "το insomnia" να τα διαβάσω κι εγώ; "σε κάτι τέτοια θέματα, όπως τελευταία για το Twitter"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 3 minutes ago, precursor said: "σε κάτι τέτοια θέματα, όπως τελευταία για το Twitter" Μπορείς να μου δώσεις 2-3 link ή άδικα προσπαθώ; 1
precursor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, paredwse είπε Μπορείς να μου δώσεις 2-3 link ή άδικα προσπαθώ; Ορίστε ένα: www.insomnia.gr/forums/topic/804279-το-twitter-απαγορεύει-τη-δημοσίευση-handles-και-links-προς-το-facebook-το-instagram-το-mastodon-και-άλλες-ιστοσελίδες/ , αλλά αν δεν κατάλαβες δεν θέλω να προσπαθείς άδικα, επειδή νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 10 minutes ago, precursor said: Ορίστε ένα: www.insomnia.gr/forums/topic/804279-το-twitter-απαγορεύει-τη-δημοσίευση-handles-και-links-προς-το-facebook-το-instagram-το-mastodon-και-άλλες-ιστοσελίδες/ , αλλά αν δεν κατάλαβες δεν θέλω να προσπαθείς άδικα, επειδή νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Ευχαριστώ. Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε. Γράφτηκε από μέλος παραπάνω: «Δεν ξέρω ποιός πιστεύει ότι το insomnia είναι προκατειλημμένο με συγκεκριμένες απόψεις, σε εμένα φαίνεται ότι είναι γενικά εξαιρετικά ουδέτερο.» Απάντησες κάνοντας quote το συγκεκριμένο απόσπασμα και γράφεις: «Well, φαίνεται λες και τα μισά σχόλια σε κάτι τέτοια θέματα, όπως τελευταία για το Twitter (τελευταία, όχι άλλοτε! ), να είναι από "το Insomnia" παρά από χρήστες [...]» Ερωτώ: Μπορείς να μου δείξεις 2-3 σχόλια που είναι από "το Insomnia"; Εκτός εάν ως "σχόλιο" εννοείς την είδηση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα