takisun Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Γεια σας, κατέβασα το viber στον υπολογιστή μου συνδέθηκα με το λογαριασμό μου μεσω OR και όλα καλά μέχρι που διαπίστωσα πως δε φαίνονται τα μηνύματα που έχω στείλει ή λάβει. όλες οι συνομιλίες μου είναι άδειες. Πως μπορώ να βρω τα μηνύματά μου και στον υπολογιστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
HateMe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, takisun είπε Γεια σας, κατέβασα το viber στον υπολογιστή μου συνδέθηκα με το λογαριασμό μου μεσω OR και όλα καλά μέχρι που διαπίστωσα πως δε φαίνονται τα μηνύματα που έχω στείλει ή λάβει. όλες οι συνομιλίες μου είναι άδειες. Πως μπορώ να βρω τα μηνύματά μου και στον υπολογιστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάλλον έκανες κάποια πατάτα καταλάθος και δεν άφησες το sync να ολοκληρωθει. Δοκίμασε ξανά και μην αγχώνεσαι 😛
takisun Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Μάλλον έκανες κάποια πατάτα καταλάθος και δεν άφησες το sync να ολοκληρωθει. Δοκίμασε ξανά και μην αγχώνεσαι 😛 Δηλαδή όταν ήρθε μήμυμα στο κινητό πάτησα οκ και μετά φάνηκε ότι συνδέθηκα στον υπολογιστή κανονικά, τι είναι το sync ο συγχρονισμός; Αφού δε ζητούσε να γίνει κάτι άλλο...
HateMe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, takisun είπε Δηλαδή όταν ήρθε μήμυμα στο κινητό πάτησα οκ και μετά φάνηκε ότι συνδέθηκα στον υπολογιστή κανονικά, τι είναι το sync ο συγχρονισμός; Αφού δε ζητούσε να γίνει κάτι άλλο... Θα έχεις και τα 2 ανοιχτά και θα σου πει ότι πρέπει να κάνεις sync. Για να μην παιδεύεσαι τώρα, σβήστο τελείως απ το pc και ξανα κάντο εγκατάσταση. Μη βιαστείς όπως πριν και διάβασε τι θα σου γράψει.
Titos301 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/12/2022 στις 10:28 ΜΜ, takisun είπε Δηλαδή όταν ήρθε μήμυμα στο κινητό πάτησα οκ και μετά φάνηκε ότι συνδέθηκα στον υπολογιστή κανονικά, τι είναι το sync ο συγχρονισμός; Αφού δε ζητούσε να γίνει κάτι άλλο... γενικα το viber εχει μεινει πολυ πισω σε αυτο το κομματι και πρεπει να τα κανεις ολα εσυ αλλιως την εκατσες...(χανονται τα μηνυματα και οι φωτο) για να κανεις λοιπον συγχρονισμο πηγαινε στην εφαρμογη του viber στο κινητο, πας κατω δεξια "περισσοτερα", ρυθμισεις, λογαριασμος, αντιγραφο ασφαλειας viber και επιλεγεις καθε ποτε να γινεται δημιουργια αντιγραφου καθως και αν θελεις να περιλαμβανει photo και video και πατας δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας τωρα κατω δεξια το μωβ
BritGreek Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στον συγχρονισμό δεν περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Μόνο τα μηνύματα. Όμως υπάρχουν στο κινητό και (μετά την εγκατάσταση) σε δικό τους φάκελο (Viber Downloads) μέσα στον φάκελο των Documents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα