Ronnie1985 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Όπως λέει και ο τίτλος, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να επιλέγουμε εμείς ποιες φωτός να ανεβαινουν-συγχρονιζονται με το icloud , η έστω μεμονωμένα κάποιο άλμπουμ πχ favorites και να βάζουμε εμεις εκεί τις φωτος και να γίνεται μόνο αυτός ο φάκελος sync; Η αναγκαστικά είναι η όλα (ότι περιέχει το app photos) η τίποτα;;; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από Ronnie1985
Ronnie1985 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Όλα ή τίποτα. Μετά από ψάξιμο στο google βρήκα μια μέθοδο αλλά δε το χω δοκιμάσει, και δεν έχω καταλάβει αν θέλει στο icloud τις φωτός on η off ? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από Ronnie1985
CheOnWeb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Ronnie1985 said: Μετά από ψάξιμο στο google βρήκα μια μέθοδο αλλά δε το χω δοκιμάσει, και δεν έχω καταλάβει αν θέλει στο icloud τις φωτός on η off ? Λογικά δεν θέλει iCloud Photos On, αλλιώς δεν έχει νόημα το work around, αλλά: When shared, photos are reduced to 2048 pixels on the long edge, except panoramic photos, which can be up to 5400 pixels wide. You can share GIFs that are 100MB or smaller. Videos can be up to fifteen minutes in length and are delivered at up to 720p resolution. A shared album can hold up to 5000 photos and videos. ΥΓ. Γιατί θέλεις να κάνεις selective sync? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από CheOnWeb
enlightened Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Λογικά δεν θέλει iCloud Photos On, αλλιώς δεν έχει νόημα το work around, αλλά: When shared, photos are reduced to 2048 pixels on the long edge, except panoramic photos, which can be up to 5400 pixels wide. You can share GIFs that are 100MB or smaller. Videos can be up to fifteen minutes in length and are delivered at up to 720p resolution. A shared album can hold up to 5000 photos and videos. ΥΓ. Γιατί θέλεις να κάνεις selective sync? προφανώς για να μην πληρώνει icloud storage
CheOnWeb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 12 minutes ago, enlightened said: προφανώς για να μην πληρώνει icloud storage Ναι, πιθανόν. Αλλά τις υπόλοιπες δεν θα τις κάνει κάπου backup ποτέ; Μπορεί... Αν όμως τις κάνει, θα κάνει και τις επιλεγμένες. Και αφού θα κάνει και τις επιλεγμένες γιατί τις θέλει και στο iCloud? Γι' αυτό ρωτάω, μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος που το ψάχνει και σκεφτούμε το κατάλληλο workaround (αν δεν είναι αυτό που ήδη βρήκε).
macodin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά. Το iCloud ανεβάζει μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στην default βιβλιοθήκη. Η λύση θα ήταν να φτιαχτεί μια 2η βιβλιοθήκη και να μεταφέρεις από εκεί, όσες θέλεις να ανεβαίνουν στο κλάουντ, στην default.
Ronnie1985 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, macodin είπε Καλημέρα παιδιά. Το iCloud ανεβάζει μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στην default βιβλιοθήκη. Η λύση θα ήταν να φτιαχτεί μια 2η βιβλιοθήκη και να μεταφέρεις από εκεί, όσες θέλεις να ανεβαίνουν στο κλάουντ, στην default. Πώς δημιουργείται η 2 βιβλιοθήκη; Επίσης θα χρειαστεί κάποια ρύθμιση στη κάμερα όπου να αποθηκεύει εκεί πλέον ότι φωτο-βιντεο βγάζω; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αν δε βρω κάποια λύση θα το κάνω πλέον με το icloud drives, θα δημιουργήσω έναν φάκελο εκεί μέσα και θα μεταφέρω εκεί ότι φωτός βίντεο θεωρώ ότι θέλω να κρατήσω. iCloud drives --> on iCloud photos --> off
CheOnWeb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 52 minutes ago, Ronnie1985 said: Πώς δημιουργείται η 2 βιβλιοθήκη; Νομίζω ότι αναφέρεται σε Mac. Εσύ, αν κατάλαβα καλά απ'το workaround που παρέθεσες, ενδιαφέρεσαι για iPhone, σωστά;
Ronnie1985 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Νομίζω ότι αναφέρεται σε Mac. Εσύ, αν κατάλαβα καλά απ'το workaround που παρέθεσες, ενδιαφέρεσαι για iPhone, σωστά; Σωστά.
M A T R I X Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Βάζεις lightroom και κάνεις sync ότι θες 😁
macodin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Συγνώμη παιδιά, ναι, σε μακ αναφέρομαι, σας διάβασα βιαστικά.
Ronnie1985 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, M A T R I X είπε Βάζεις lightroom και κάνεις sync ότι θες 😁 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν θέλω 3rd-party app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα