gzsb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου μετακόμισα σε κάποιο σπίτι και εκεί δεν πιάνουν σχεδόν καθόλου τα δεδομένα (καρτοκινητό έχω) όταν είμαι μέσα στο σπίτι. Έχω επικοινωνήσει με την τεχνική υποστήριξη και μου λένε ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποια κεραία της περιοχής και για αυτό υπάρχει το πρόβλημα. Όμως όσες φορές του ζήτησα να μου πουν πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα, δεν παίρνω καμία απάντηση. Απλά λένε ότι καταβάλουν κάθε προσπάθεια να το επιλύσουν. Όμως εγώ για να έχω απεριόριστα δεδομένα και πρόγραμμα ομιλίας στο καρτοκινητό, τους πληρώνω για κάρτα κοντά 30 ευρω τον μήνα. Κατονοώ οτι μπορεί να θέλει πολύ χρόνο να επιλυθεί η βλάβη στην κεραία, αλλά εγώ δεν έχω ίντερνετ μέσα στο σπίτι σχεδόν καθόλου. Και αν έχω θα είναι για ελάχιστα δευτερόλεπτα οπότε πρακτικά δεν έχω καθόλου. Τι μπορώ να κάνω για να βρω άκρη; Να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Θα βρω άκρη και εκεί; Να αλλάξω εταιρεία; Ή και εκεί θα έχω πάλι πρόβλημα με το ίντερνετ λόγω της βλάβης στην κεραία; (έχουν κοινές κεραίες οι εταιρείες ή η καθε εταιρεία έχει δικές της κεραίες) Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να βρω κάποια λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαλλον γενικα δεν εχει σημα η Wind στο σπιτι σου. Δεν εχουν κοινες κεραιες οι εταιρειες (εξαιρεση μερικες φορες η Wind και η Vodafone που μοιραζονται κοινες τοποθεσιες). Κανε δοκιμη με ενα καρτοκινητο Cosmote ή Vodafone στο κινητο σου και αν εχεις σημα, τοτε ξερεις τι πρεπει να κανεις. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, gzsb είπε Καλησπέρα. Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου μετακόμισα σε κάποιο σπίτι και εκεί δεν πιάνουν σχεδόν καθόλου τα δεδομένα (καρτοκινητό έχω) όταν είμαι μέσα στο σπίτι. Έχω επικοινωνήσει με την τεχνική υποστήριξη και μου λένε ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποια κεραία της περιοχής και για αυτό υπάρχει το πρόβλημα. Όμως όσες φορές του ζήτησα να μου πουν πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα, δεν παίρνω καμία απάντηση. Απλά λένε ότι καταβάλουν κάθε προσπάθεια να το επιλύσουν. Όμως εγώ για να έχω απεριόριστα δεδομένα και πρόγραμμα ομιλίας στο καρτοκινητό, τους πληρώνω για κάρτα κοντά 30 ευρω τον μήνα. Κατονοώ οτι μπορεί να θέλει πολύ χρόνο να επιλυθεί η βλάβη στην κεραία, αλλά εγώ δεν έχω ίντερνετ μέσα στο σπίτι σχεδόν καθόλου. Και αν έχω θα είναι για ελάχιστα δευτερόλεπτα οπότε πρακτικά δεν έχω καθόλου. Τι μπορώ να κάνω για να βρω άκρη; Να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Θα βρω άκρη και εκεί; Να αλλάξω εταιρεία; Ή και εκεί θα έχω πάλι πρόβλημα με το ίντερνετ λόγω της βλάβης στην κεραία; (έχουν κοινές κεραίες οι εταιρείες ή η καθε εταιρεία έχει δικές της κεραίες) Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να βρω κάποια λύση. δοκιμασες να βαλεις το κινητο σου hotspot σε θεση κοντα σε παραθυρο ή κοντα σε υψηλο παραθυρο ή ακομα και σε αλλο παραθυρο το σπιτιου με οπτικη επαφη με την κεραια ; . Εχεις μαθει που περιπου ειναι η κοντινη κεραια της wind ; που σε καλυπτει; . μπες εδω https://keraies.eett.gr/ και επελέξε το ενα ή το αλλο κουτακι και βαλε την διεθυνση ή την περιοχη σου και κανε αναζητηση να δεις . Επισης δοκιμασες να κλειδωσεις σε μονο 3g να δεις αμα εχει καλυτερες ταχυτητες απο το 4g ; λογω φορτου εργασιας τις κεραιας; . Οσο ειναι ακομα διαθεσιμο το 3g αξιοποιησε το πριν το καταργησουνε οπως το εχει κανει η κοσμοτε. Στο σπιτι που μετακομμισες δεν υποστηριζεται να βαλεις ιντερνετ σταθερο; ή vdsl ; ή δεν θελεις; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα